Любовник на Гинес отвърна на удара, като каза, че дори

...
Любовник на Гинес отвърна на удара, като каза, че дори
Коментари Харесай

Любител на Гинес харчи £344 за изпиване на 81 пинти през уикенда и „нямаше махмурлук“

Любовник на Гинес отвърна на удара, като сподели, че даже не е имал махмурлук, откакто беше експлозивен онлайн, че е изпил 81 пинти в уикенд.

Шон Брайън от Килкени, Ирландия, призна, че не вижда себе си като модел за подражателство и сподели, че е изпил пинтата, с цел да се забавлява с приятелите си. Публикацията му във Фейсбук за натрупването на 81 халби Гинес получи съвсем 10 000 лайкове и споделяния, само че също по този начин беше необятно подложен на критика в мненията.

33-годишният споделя, че е почнал да пие в 13:00 часа в петък, 29 декември в локалната си пиячка и продължи през идващите два дни, като изпи 81-вата си пинта в 21:00 часа на Нова година - преди да си легне преди среднощ. Шон сподели, че е похарчил колосалните 400 евро, което се равнява на £344, за бира през трите дни и споделя, че Гинес е обичаната му.

Но откакто 6 фута 4 инча пияница показа достиженията си онлайн, доста консуматори на обществените медии не бяха впечатлени от неговата каскада заради рисковете за здравето и имаше т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР