Любовни ябълки-валентинки са най-новия хит у нас за празника на

...
Любовни ябълки-валентинки са най-новия хит у нас за празника на
Коментари Харесай

Любовни ябълки със сърца заместват традиционните ягоди и шоколад за Св. Валентин у нас

Любовни ябълки-валентинки са най-новия шлагер у нас за празника на влюбените - Свети Валентин тази година.

Плодовете са отлична подмяна на обичайните шоколадови бонбони за дами (а и за господа), които избират здравословното хранене, или пък са вегани .

Върху плодовете, които се продават в по-големите магазини в страната, се чете " I Love You ", а изпод има две сърца . Текстът не е рисуван, нито издълбан върху плода, а наподобява изцяло естествено, все едно е там от началото на растежа на ябълката.
 
 ябълка БГНЕС

Търговецът, продаващ забавната стока изяснява, че тя е импорт от Полша, а резултатът е реализиран като още от напълно дребни върху плодовете е била залепена щампа с надписа .

Така при огряването от слънцето , надписът последователно се е „ запечатал “ върху ябълките . Когато те към този момент са подготвени за бране, лепенките се отстраняват и резултатът става забележим.

Цената на „ любовните “ ябълки не е висока и е по всеки джоб – сред 1.30 и 2.00 лева според от комерсиалната верига . Плодовете се купуват най-вече от младежи, които желаят с сходен подарък за Св. Валентин да покажат любовта към индивида до себе си.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР