Любовната приказка на певицата, която обича да пее за любов,

...
Любовната приказка на певицата, която обича да пее за любов,
Коментари Харесай

Краят на 6 години любов: Тейлър Суифт и Джо Олуин се разделиха

Любовната приказка на певицата, която обича да пее за обич, завърши. Поп иконата Тейлър Суифт и артистът Джо Олуин се разделиха другарски след шестгодишна връзка. 

Раздялата, която се случила преди няколко седмици, не била трагична , предадоха от Entertainment Tonight (ЕТ).

Именно поради прекратяването на връзката им Олуин не бил видян на нито един от последните концерти на 33-годишната Суифт, която сега е на турнето си " The Eras Tour ", което се насочва към Тампа, Флорида идната седмица.

Не толкоз обратно във времето за Суифт и Олуин се знаеше, че са на страховит стадий в отношенията си. Те започнаха да се срещат в края на 2016 година и източник сподели на ET през октомври, че се „ оправят ужасно “ и че тяхната „ връзка е супер мощна “.

Въпреки края на връзката им, любовта сред Тейлър и Джо ще остане запечатана в творчеството на певицата, която е известна с това, че влага доста от персоналните си сантиментални прекарвания в музиката си. Песента " Лавандулова мъгла " (Lavender Haze), част от последния студиен албум на Суифт, " Midnights ", е въодушевена от романтиката сред певицата и Олуин и напъните, които поставят, с цел да успокоят външния звук към връзката им. Това удостовери самата Тейлър Суифт. 
                             

„ Попаднах на фразата „ лавандулова мъгла “, когато гледах Mad Men, и я потърсих, тъй като взех решение, че звучи готино, и се оказа, че това е постоянно срещана фраза, употребена през 50-те години, с която просто са описвали това да си влюбен. Ако сте в лавандулова мъгла, това значи, че сте в този изчерпателен любовен искра. Мислех, че това е в действителност красиво. “ – споделя Тейлър. 

„ Предполагам, че теоретично, когато си в лавандулова мъгла, ще направиш всичко, с цел да останеш там и да не позволиш на хората да те смъкват от този облак. Мисля, че доста хора би трябвало да се оправят с това в този момент, освен обществени персони, тъй като живеем в ерата на обществените медии и в случай че светът разбере, че си влюбен в някого, те ще стартират да го разискват. В моята връзка от шест години трябваше да заобикаляме странни клюки, таблоидни неща, просто ги игнорирахме. Тази ария е нещо като акт на игнориране на тези неща, с цел да защитим същинските неща. “
                             

От своя страна, 32-годишният Олуин сподели пред английския Vogue през септември 2018 година, че е доста наясно, че почитателите постоянно желаят да са осведомени, когато става въпрос за връзката сред него и Суифт.

„ Наясно съм, че хората желаят да знаят за тази страна на нещата “, сподели той пред списанието. „ Мисля, че успяхме да бъдем доста уединени и това към този момент е осъзнато от хората. “
 10-те звездни двойки, които ни изненадаха с разлъка през 2022  10-те звездни двойки, които ни изненадаха с разлъка през 2022  10-те звездни двойки, които ни изненадаха с разлъка през 2022  10-те звездни двойки, които ни изненадаха с разлъка през 2022
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР