Любовната история на принц Хари и Меган Маркъл продължава да

...
Любовната история на принц Хари и Меган Маркъл продължава да
Коментари Харесай

Кресида Бонас – актрисата, която не стана принцеса от страх - slava.bg

Любовната история на принц Хари и Меган Маркъл продължава да въодушевява милиони по целия свят. Всяка тяхна крачка се следи под лупа, а откакто се отхвърлиха от кралските привилегии, те завоюваха още повече благосклонности.

Известната двойка всеки ден потвърждава, че дружно можете даже да отидете против целия свят и си заслужава да се борите за личното благополучие.

Вече е мъчно да си представим до Хари да бъде друга жена, а не Меган.

Но сюжетът можеше да бъде напълно друг.

Британската актриса Кресида Бонас имаше връзка с внука на кралица Елизабет II. Но самата тя инициирала раздялата и отказала да постави кралската тиара.

Кресида се срещна с принц Хари с помощта на принцеса Юджийн през 2012 година. След две години връзка тя реши да не дава подправени очаквания на Хари и настоя да се разделят.

Двамата останаха другари, а актрисата бе измежду гостите на сватбата на Хари и Меган.
Но за какво Бонас отхвърли да стане част от кралското семейство?

Наскоро Кресида призна, че през 2014 година, когато в пресата се появиха клюки за идния им годеж, тя се уплашила от отговорността, която ще има като брачна половинка на принца.

Тя не се е виждала като брачна половинка на престолонаследника и непрестанно да бъде под напън, какъвто усетила и по време на връзката им.

„ Страхувах се, че няма да съумея. Уплаших се да не бъда отхвърлена и да върша всичко неправилно. Тревогата, че не мога да бъда съвършена, ме спираше доста пъти и ми пречеше да превъзмогвам разнообразни житейски обстановки. Не единствено с Хари “, споделя актрисата.

Съвпадение или не, само че Кресида въпреки всичко реши да се омъжи за Хари, само че не за потомъка на династията Уиндзор, а за брокера на недвижими парцели Хари Стенли. Младите възнамеряваха сватбената гала да бъде това лято, само че бе отсрочена поради пандемията от ковид.

На Острова си задават въпроса дали принц Хари ще получи покана за церемонията.

Иначе Кресида признава, че след раздялата с Хари е станала по-уверена в себе си и вместо боязън в този момент в сърцето ѝ се е настанила любовта.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР