Любовната история на Дженифър Анистън и Брад Пит e една

...
Любовната история на Дженифър Анистън и Брад Пит e една
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и Брад Пит – любовта, без която не можем!

Любовната история на Дженифър Анистън и Брад Пит e една от най-обичаните от почитателите на звездния живот в Холивуд. Ето за какво, когато красивата приказка завърши през 2005 г, доста от тях бяха съкрушени.

Не е мъчно да си представим защо един мъж би зарязал жена поради Анджелина Джоли (между другото, всякога като си помисля за Джоли напоследък, в съзнанието ми Джоли изплува като " Господарката на злото ", не за друго, а тъй като е " демонски " красива), само че на мен пък ми е още по-трудно да си показва за какво един мъж би зарязал актрисата, която заобичахме като Рейчъл от " Приятели ". 



Независимо дали сте от тима на Джоли, или подкрепяте Джен, животът в Холивуд е динамичен. Бранджелина към този момент е история, само че да не подценяваме обстоятелството, че Брад и Анджи постоянно ще бъдат от един тим, най-малкото тъй като би трябвало да споделят грижите за 6-те си деца.

Слуховете към " събирането " на Брад с Дженифър са все по-напористи тези дни, изключително откакто двамата се срещнаха на премиите на Американската колегия на филмовите артисти. Докато Анистън получаваше премията за най-хубава трагична актриса за " Сутрешен блок ", камерите уловиха Брад Пит, който не можеше да откъсне взор от нея на един от мониторите зад кулисите. По всичко личеше, че той е изключително горделив с достиженията на някогашната си брачна половинка. Малко по-късно двамата се срещнаха зад сцената, като бяха уловени от камерите тъкмо когато се поздравиха за триумфа, топло се прегърнаха и си размениха щастливи усмивки.



Тези мигове на споделеност дадоха на почитателите необятно поле за спекулации – сега и двамата най-сетне са сингъл (за разлика от Анистън и Джъстин Теру, Пит и Джоли още не са финализирали напълно развода си), виждат се все по-често на церемонии на награждаване, а даже се приказва, че Пит се е включил към празненството за 50-тия рожден ден на актрисата от " Сутрешен блок ", както и на коледно празненство, което тя е провела. 

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР