Любовната драма, която вълнува футболния свят в последните дни е

...
Любовната драма, която вълнува футболния свят в последните дни е
Коментари Харесай

Край на драмата! Уанда е в Париж и ще брани семейството си

Любовната драма, която вълнува футболния свят в последните дни е към своя край. Футболистът на " Пари Сен Жермен " Мауро Икарди и брачната половинка му Уанда Нара още веднъж са дружно. Поне за това загатват изявленията в обществените мрежи.

Преди дни русокоската, която е и управител на играча, се завърна в Париж след няколко дни в Милано. И разгласява фотография със брачна половинка си. " Ще се грижа за своето семейство. И ще го защищавам от леки дами и животът като цяло ". Тя илюстрира своите мисли със фотоси с Мауро Икарди от последните 3 месеца.

Медиите във Франция и Италия незабавно разтълкуваха - фамилията още веднъж е цяло.

В последните дни Икарди пропусна мача на своя " Пари Сен Жермен " против " Лайпциг ", с цел да отиде при брачната половинка си и да изгладят нещата. Според таблоидите разлъката сред двамата пристигнала, откакто Уанда намерила в телефона на Мауро известия от аржентинската актриса и модел Чайна Суарес.
View this post on Instagram

Италиански всекидневник оповестява, че Икарди се появил облян в сълзи на прага на половинката си. Тя била гневна, даже се била свързала с някогашния си брачен партньор и някогашен най-хубав другар на Мауро - Макси Лопес, с цел да му се оплаче от изневярата.
View this post on Instagram

Явно обаче молбите и оправданията на обвинения в невярност Икарди са дали резултат. Очаква се двойката публично да удостовери, че драмата е в предишното им.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР