Любовната афера между президента на България (2012-2017) Росен Плевнелиев и

...
Любовната афера между президента на България (2012-2017) Росен Плевнелиев и
Коментари Харесай

Деси Банова: Не съм с Плевнелиев заради милионите му!

Любовната спекулация сред президента на България (2012-2017) Росен Плевнелиев и синоптичката от Нова телевизия Деси Банова е станала причина знойната русокоска, а и екс президента сензитивно да свият другарските си кръгове. След като двамата се разделиха с дългогодишните си половинки и заживяха дружно, доста от досегашните им близки почнали да ги корят с неуместни забележки за връзката им, научи HotArena .

Особено недоволство против Деси Банова се основало в коридорите на Нова тв, като в нюзрума на медията интензивно се шушукало, че свободомислещото момиче на прогнозата за времето е с Плевнелиев поради парите и въздействието му .

Не съм с Росен поради милионите и ситуацията му. Била съм с доста по-богати мъже от него, последният мъж в живота ми също беше милионер “, кълняла се пред колежки Деси Банова. Тя обяснявала, че била запленена от Плевнелиев не поради тузарските му покои в Гърция, Черноморец и разложкото село Баня, нито поради многомилионната му банкова сметка, а защото в никакъв случай до момента не е имала толкоз ерудиран и любезен мъж до себе си , писа „ Уикенд “.

Сред многочислените полови похождения на Деси Банова в предишното доминират спортисти (Бербатов, Мартин Станков, вратаря Тодор Кючуков – бел. авт), милионерски синове и настоящи столични плейбои, както и дузина публицисти, отпред с Крум Савов. Сред първите известни завоеванията на синоптичката, която съгласно мълвата била пристрастена към секса, е Мартин Карбовски , с който тя спала още когато била на 19.

Тогава Карбовски водел предаването „ Квартал “ по кабеларката „ 7 дни “ и взел стройната тийнейджърка като стажант-репортер. Устатият публицист и Деси имали едномесечна полова връзка, само че по-късно се скарали поради други любовни увлечения на хубавицата и тя напуснала със скандал предаването му , спомнят си някогашни нейни сътрудници от към този момент несъществуващата „ 7 дни “. Според думите им, преди време Деси била напористо ухажвана и от сензитивно по-възрастния от нея публицист и водещ Румен Балабанов, към този момент мъртвец, и излизала два-три пъти с него на вечеря, само че самата тя отричала да е стигала по-далеч.

Откакто е с Росен Плевнелиев, Деси Банова бере плодовете на дългогодишната бизнес и политическа активност на екс президента. Неотдавна тя получи като подарък от него тузарски електрически автомобил „ Тесла “ за 140 000 лв., великодушният политик безусловно всеки ден сюрпризирал синотичката с дребни доказателства за любовта си – парфюми, маркови облекла, бижута и луксозни букети с цветя.

Преди дни Плевнелиев заведе Деси Банова и в Лондон, където двамата следиха триумфа на Григор Димитров на финалния мастерс сред осемте най-хубави тенис ракети в света. Бившият държавен глава се изръсил с 4 000 паунда за билети за Гришо и гледал с обичаната си победния ход на хасковлията от ВИП местата в залата.

Лондонският воаяж на Плевнелиев и Деси Банова е излязъл извънредно скъпо на екс президента, защото той наел голям апартамент в реномирания хотел „ Дорчесър “, където нощувките стартират от 500 паунда на вечер и доближават до 3000 . Двамата се хранили във високо оценения ресторант към влиятелния хотел, отличен с две звезди „ Мишлен “ издават българи, засекли президентът и синоптичката в столицата на Англия.

По-късно Певнелиев и Деси Банова бяха засечени на летище „ Хийтроу “ в Лондон в очакване на полет на.„ Бритиш Еъруейз “ за Америка. Това оповести българин, съумял да снима звездната двойка, засегнат от нахалното предреждане на синоптичката пред гишето за чекиране. Впоследствие самата Деси Банова опроверга информацията, че е отлетяла за Щатите с Плевнелиев, тя изясни, че двамата са отлетели за Атина , а на гишето за американския полет единствено се уведомила за полета до Гърция.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР