Любовната афера между Диего Армандо Марадона и Росио Олива официално

...
Любовната афера между Диего Армандо Марадона и Росио Олива официално
Коментари Харесай

След бой и скандали тази красавица заразя Марадона

Любовната спекулация сред Диего Армандо Марадона и Росио Олива публично завърши. Дори се задава и същинска война сред двамата.

Бившата избраница на аржентинската футболна легенда го даде на съд. Тя желае "финансови обезщетения " за края на връзките им. За задачата Росио е наела един от топ юристите в страната Ана Розенфелд. Същата е персонален юрист-консултант на Уанда Нара и я съставлява по време на развода й с Макси Лопес.

До преди няколко дни се смяташе, че Олива и Марадона са се събрали след няколкомесечна разлъка. "Вече не сме двойка ", изрично отхвърли Росио.

58-годишният дон Диего се събра с Олива през 2012 година. Тя е някогашна професионална футболистка, която е играла за няколко клуба в Аржентина. Миналата година двамата се сгодиха, само че няколко месеца по-късно изненадващо се разделиха.

В връзките сред двамата има възходи и падения. През 2014 година Марадона упрекна своята другарка, че му е откраднала скъпоценности и изиска да бъде задържана, а преди този момент в интернет се появи видео, където някогашният футболист бие своята интимна другарка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР