Любовна връзка между брат и сестра завърши с убийството на

...
Любовна връзка между брат и сестра завърши с убийството на
Коментари Харесай

Брат и сестра убиха две от децата си, за да прикрият любовната си връзка

Любовна връзка сред брат и сестра приключи с убийството на две момчета, както и опит за ликвидиране на другите им четири деца във Англия. Кървавата баня е била планувана за да се прикрият кръвосмешението си.
35-годишната Уикед Барас постоянно казвала на децата си, че щом тя им е дала живот, тя има правото и да им го отнеме.
Първата жертва на двойката бил 13-годишният Тристан, а идната бил 14-годишният Блейк. Действието се развило в Шефилд през май месец.
Уикед и нейният сътрудник полубрат, 37-годишният Брандън, удушили двамата си по-големи сина. Само ден преди този момент те обаче пробвали да унищожават всичките шест деца посредством отравяне. Майката е била захласната от страха, че английските обществени служби ще ги вземат, когато разкрият за кръвосмешението.
Отравянето с медикаменти обаче не е довело до стремежи за Уикед и Барас резултат, при което почнали да търсят други възможности.
Едно от по-малките деца разказало, че неколкократно майка му и татко му се опитвали да го удавят във ваната.
Безскрупулните родители са наказани на пожизнен затвор, като би трябвало да са най-малко 35 години зад решетките преди да молят за предварително освобождение.
Брандън и Уикед са от една и съща майка. В хода на правосъдното дело излиза наяве, че двамата поддържали полови връзки още от тийнейджърските си години.
Едва в този момент публично притежание стават и детайлностите към двойното ликвидиране на децата. Двете момчета са били удушени с найлонови чували.
Повдига се въпросът обаче дали нещастието е могла да бъде предотвратена. В серия от изявления във Фейсбук в месеците преди незаконното действие, родителите са писали серия от съмнителни цитати в статусите. Единият от тях е на писателя Стивън Кинг, който гласи: „ Убийството е като чипс – не можеш да спреш единствено с едно “. Друг образец е качване на илюстрация на Джак Изкормвача. Както и самопризнанието на Брендън, който намерено в обществените мрежи определил като „ умопобъркан “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР