Любовна връзка между брат и сестра завърши с убийството на

...
Любовна връзка между брат и сестра завърши с убийството на
Коментари Харесай

Британска трагедия: За да прикрият кръвосмешението, брат и сестра убиват двамата си сина

Любовна връзка сред брат и сестра приключи с убийството на две момчета, както и с опит за ликвидиране на другите им четири деца във Англия. Кървавата баня е била планувана за да прикрият кръвосмешението си.
35-годишната Уикед Барас постоянно казвала на децата си, че щом тя им е дала живот, тя има правото и да го отнеме.

Първата жертва на двойката брат и сестра е 13-годишният Тристан, а идната е 14-годишният Блейк. Действието се развива в Шефилд през май, съобщи " Дарикнюз ".

Уикед и нейният сътрудник полубрат 37-годишният Брандън удушили двамата си по-големи сина. Само ден преди този момент пробвали да унищожават всичките шест деца посредством отравяне. Майката е била захласната от страха, че английските обществени служби ще вземат децата, когато разкрият кръвосмешението.

Отравянето с медикаменти не довело до стремежи за Уикед и Барас резултат, при което почнали да търсят опция. Едно от по-малките деца споделя пред „ Сън “, че неколкократно майка му и татко му се опитвали да го удавят във ваната.

Безскрупулните родители са наказани на пожизнен затвор, като би трябвало да са най-малко 35 години зад решетките преди да молят за предварително освобождение.

Брандън и Уикед са от една и съща майка. В хода на правосъдното дело излиза наяве, че двамата поддържали полови връзки още от тийнейджърска възраст.

Едва в този момент публично притежание стават и детайлностите към двойното ликвидиране на децата. Двете момчета са били удушени с найлонови чували.

Повдига се въпросът дали нещастието е могла да бъде предотвратена. В серия от изявления във Фейсбук месеци преди незаконното действие родителите са писали серия от съмнителни цитати в статусите. Единият от тях е на писателя Стивън Кинг: „ Убийството е като чипс – не можеш да спреш единствено с едно “.

Друг образец е качване на илюстрация на Джак Изкормвача, както и самопризнанието на Брендън, който в обществените мрежи бил избран като „ умопобъркан “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР