Любовна драма след тежка вечер във Фермата: Нов свят“ –

...
Любовна драма след тежка вечер във Фермата: Нов свят“ –
Коментари Харесай

Подпийналата Паулина си показа гърдите във „Фермата“

Любовна драма след тежка вечер във „ Фермата: Нов свят “ – българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас подвигна разгулен скандал на своя фаворит Краси Джунов , видя HotArena .

Партито за успеха на софтуерния милионер Митко Караиванов над журналиста-патриот Ивайло Шопски бе епично, тъкмо както и дуелът им.

Хеви метъл, шампанско, откровения и нощно къпане в басейна белязаха завръщането на IT експерта от Димитровград. Паулина единствена пророни сълза за Шопски, който за пет седмици в шоуто одобри за собствен наставник, и удави тъгата в алкохол. По първи петли тя хвана автомонтьора с минало на сексуален модел в Испания на пай пас и с репликата „ Ти не уважаваш възприятията ми! “. Причината за експлоадирането й бе в следващия несполучлив опит да вдигне градуса в леглото им, този път като си постави гафер на гърдите.

„ Легнах си рано, легнах си при теб, не съм доила, не съм блага – сложих си лепенки на гърдите и ти отново нищо! Край! “, развика му се в кухнята силиконката, която влезе в шоуто с визитка на разкрепостено момиче. Джунов обаче се изнесе скорострелно към басейна, с цел да допие на мира кафето си. Ванегас не съумя да го разнежи даже с следващото видгане на блузката и типа на сочния си бюст. „ Ти къде без мен? “, извика тя и хукна с две гърди напред след обичания си.

„ Имаш шанс, че нямам сили, другояче щях да прескоча и тази ограда “, подкачи я Краси и уточни към парадния вход на „ Фермата “.

На третата седмица от старта на риалитито Джунов прескочи разграничителната стена сред стопанствата на бедняци и чорбаджии, с цел да бъде по-близо до Паулина, а на петата, след обедняването на тимовете, двамата към този момент се тресяха от кавги като семейство с 20-годишна история.

„ Ти какво в този момент, искаш да ти кажа, че те обичам след седмица и половина ли? Мога да ти кажа, че те одобрявам, че съм влюбен, само че не мога да ти кажа, че те обичам. Ако ти кажа, че те обичам, значи би трябвало да пристигам с куфарите у вас “., опита се да я омилостиви с прегръдка Краси. „ Ама влюбен ли си? “, попита за следващ път екзотичната красавица. Съмненията на Паулина, която заряза 7-годишна връзка с мастит предприемач от арабски генезис поради флирта с татуирания гастарбайтер, са в основата на споровете им през последните дни.

„ Да, влюбен съм. Иначе нямаше да прескачам стената. С всеки минал ден желая да те опознавам от ден на ден и повече. Но не мога да ти кажа, че те обичам “, приласка я Краси. „ Аз непрестанно се колебая в хората, нищо, че наподобявам толкоз отворена и се окачам “, влезе в пояснителен режим Паулина, а нейният Ромео се опита да я успокои. Ванегас се фръцна и избяга, а Краси Джунов смирено викна след нея: „ Добре, айде, обичам те! “. Без даже да го огледа, тя го нокаутира с отговор: „ А аз към този момент не! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР