Любовна драма с развод по италиански разбуни духовете във волейбола

...
Любовна драма с развод по италиански разбуни духовете във волейбола
Коментари Харесай

Националът Светослав Гоцев остана сам, италианското му гадже точи нокти за нова бройка

Любовна драма с бракоразвод по италиански разбуни духовете във волейбола у нас. Националът Светослав Гоцев май се е разделил с гаджето си Роберта Плачи, дъщерята на известния треньор и някогашен селекционер на България Камило Плачи. Връзката им трае повече от година, само че съгласно последните клюки двамата са се изпокарали и към този момент не са дружно, дочу HotArena.

Оказа се, че ябълката на раздора е новата работа на младата бамбина, която неотдавна е физиотерапевт във волейболния „ Левски ”. Мълвата гласи, че Гоцев подлудял от ревнивост, тъй като гаджето му непрекъснато ще бъде в непозната мъжка компания. Близки до волейболиста даже подозират, че Роберта е наострила нокти за нов ухажор. На кого от по-младите в тима е хвърлила око италианката към този момент не се знае, може би тъй като към момента опипва почвата.  

Самият Гоцев няма по какъв начин да е сигурен какви ги прави обичаната му, защото играе за френския „ Тур ” на повече от 2000 км от София. Явно подозренията са унищожили връзките им, за които даже по едно време се говореше, че отиват на годеж, написа " Уикенд ".

Досега двамата някак въртяха обич от разстояние, тъй като италианката нямаше професионални задължения всеки ден, а единствено следваше висше обучение в НСА. В момента русокоската кара последна година компетентност кинезитерапия.

Двамата с Гоцев се срещат още по времето, когато татко й Камило Плачи му беше треньор в националния тим. Козът на Светльо е, че приказва отличен италиански, което му оказва помощ при свалката. Между двамата пламват искри, само че пътищата им ги разделят. През лятото на 2016 година обаче ориста отново ги събира в София, около националния тим, който тренира в столицата. За случката им се знае малко, защото и двамата пазят персоналния си живот от хорските очи. Затова и раздялата им идва като гръм от ясно небе.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР