Любовна авантюра в Градския дом на културатаДогодина по същото време

...
Любовна авантюра в Градския дом на културатаДогодина по същото време
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, гледайте По-полека в Драмата

Любовна случка в Градския дом на културата

„ Догодина по същото време " - този сценичен театър можем да гледаме през днешния ден от 19 часа в Градския дом на културата " Борис Христов " на ул. " Гладстон " 15.

Авторът на пиесата е Бърнард Слейд, режисьорът - Георги Михалков. Актьорът Христо Шопов извършва ролята на счетоводителя Джордж, който води спретнат живот дружно със своето семейство. Заминава в командировка и надалеч от вкъщи си се среща със симпатичната и прилежна стопанка Дорис (актрисата Лилия Маравиля). Джордж и Дорис прекарват нощта дружно. И двамата, макар че са женени и имат деца, си уговарят среща тъкмо след една година на същото място. Така стартира любовна случка, една прочувствена история със сюжет, цялостен с комизъм и обаяние.

" По-полека " в Драмата

Зрителите с интерес чакат през днешния ден спектакъла " По-полека " от Ваня Щерева и Стайко Мурджев по песни на Стефан Вълдобрев. Копродукцията на Драматичен театър-Пловдив и Младежки спектакъл „ Николай Бинев “ стартира в 19 часа в постройката на Драмата на ул. " Княз Александър I " 38. Спектакълът е основан по концепция на Александър Секулов и не се предлага за деца до 14 година

Авангардно с " Цвят и стомана "

Живописни платна и авангардни статуи демонстрират в изложбата си „ Цвят и стомана “ Тома Ненов и Уляна Ненова-Тодоро в Културен институт на ул. " Иван Перпелиев " 5. Те демонстрират духовната мощ на цвета и твърдата мощ на неръждаемата стомана. Дух и материя пресъздават нова естетическа реалност, посредством която можем да изразим себе си и да опознаем по-дълбоко обкръжаващия ни прелестен свят.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР