Любовен вояж до Ню Йорк си подари една от най-обсъжданите

...
Любовен вояж до Ню Йорк си подари една от най-обсъжданите
Коментари Харесай

Емилия и Жорж Башур позират на Таймс Скуеър

Любовен вояж до Ню Йорк си подари една от най-обсъжданите двойки в хайлайфа в лицето на фолкдивата Емилия и предприемачът Жорж Башур. За екскурзията до Голямата ябълка удостовери певицата с фрагменти в обществените мрежи, най-атрактивни измежду които са тези от фамозния с рекламните си платна площад „ Таймс Скуер “.

Това не е първото им пътешестване дружно. В началото на годината чаровната русокоска и ливанецът, чиито ползи в България са свързани най-вече със строителството и недвижимите парцели, се отдадоха на заслужена отмора в Дубай и Париж. Тогава обаче изпълнителката на „ Специално за всяка “ беше по-предпазлива по отношение на персоналния си живот и не показавше обичания си.

Междувременно Емилия призна, че към този момент е получила годежен пръстен от Жорж. „ Да, ето го! Сватба ще има, живи и здрави, да! “, удостовери неотдавна тя пред Канал 3. Връзката си с арабския милионер тя разказва като кармична и изяснява, че по скалата от 1 до 10 е влюбена в новата си половинка „ 16 “. Кога ще се разноски до олтара обаче щастливата двойка към момента не издава.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР