Любовен триъгълник изплува покрай обвинението за застрахователна измама срещу дизайнерката

...
Любовен триъгълник изплува покрай обвинението за застрахователна измама срещу дизайнерката
Коментари Харесай

Любовен триъгълник в дъното на измамата на Мегз


Любовен триъгълник изплува около обвиняването за застрахователна машинация против дизайнерката Миглена Каканашева- Мегз. Днес съдът гледа мярката за неотклонение на предприемача Румен Рончев. В залата беше и брачната половинка на транспортния необут, която на въпрос какви са връзките на мъжа ѝ с Мегз, отговори: „ Тя му беше държанка, така да се каже “.

Последва и още един фрапантен миг към сагата. Съпругата Зорница заяви, че Мегз обсебила фамилните компании, била се самонастанила в офиси и не допускала влизане там. За това били сезирани и проверяващите органи. „ Това е нейна скица от преди 3-4 месеца. Докато аз съм в ареста, тя се пробва да открадне бизнеса ми “, сподели самият Рончев. Съпругата му удостовери,че имало прекачване на дялове от момента, в който Рончев бил вкаран зад решетките.

Само преди дни Мегз написа във Facebook: „ Преди към 2 месеца мъжът ми ме предложения да ръководя бизнеса му дружно с него. Някой различен път ще ви описвам какъв брой мъчно решение беше това. Сега желая просто да уточня, че от към 8-9 месеца пребивавам интензивно с проблемите на транспортния бизнес в България. А от 2 месеца отстранявам съвсем цялото си време там. “

По думите на Рончев Мегз влезнала в офиса му, желае 51 % от компаниите му и се разпорежда с банковите му сметки.

Съдът реши да го остави с мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Срещу него е повдигнато обвиняване за застрахователна машинация. Обвинение има и против 33-годишния братовчед на Каканашева – Антон Лесов.

В края на септември 2018-а година Мегз разгласи за откраднат джипа си марка „ Мерцедес G 350 “. Джипът е лизингов. Дизайнерката обаче не плащала вноските, тъй като имала финансови усложнения. После возилото било оповестено за откраднато. по този начин се почнало и следствието за имама. В сряда Мегз беше освободена с гаранция от 10 хиляди лева /tribune.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР