Любовен триъгълник е издънил престъпната схема на Димитър Желязкова –

...
Любовен триъгълник е издънил престъпната схема на Димитър Желязкова –
Коментари Харесай

Любовен триъгълник издънил престъпната схема на Митьо Очите

Любовен триъгълник е издънил незаконната скица на Димитър Желязкова – Очите и бандата му. Това стана ясно в апелативния спецсъд. Скандал сред един от главните играчи в структурата Иван Пишиев и някогашната му другарка Радина Мъглова предизвикал 32-годишната жена да даде показания против групата, написа в. Телеграф.

" Аз съм живяла с Иван Пишиев. Всички се опасяваха от Иван, той не можеше да овладее гнева си. Аз имам подадена тъжба против него, той ме биеше, той ме тормозеше ", призна преди време Радина Мъглова.

Според юриста на Пишиев Емил Милев, който е някогашен прокурор, клиентът му е имал връзка с Мъглова и майка й Румяна Черкезова, до момента в който работел като траурен сътрудник при тях.                               

След като развалили връзките си, двете дами решили да си отмъстят и дали показания против него, натопявайки бандата на Очите, че е обвързвана с палежите на погребални бюра и катафалки. Според прокуратурата Пишиев е реализатор, а началник е Йордан Въчев – Ларша. Адвокатът му Димитър Марковски пък посочи, че Ларша е висшист и не би се занимавал с незаконна активност. По време на съвещанието стана ясно още, че по предписание на Димитър Желязков - Митьо Очите човек от бандата му запалил игрална зала в Слънчев бряг, като за осъществяването на задачата си Карен Ованесян получил 250 лв.. 

Вчера спецсъдът удостовери задържането на петима от хората на несебърския необут. Иван Пишиев, Радослав Николов-Рачо, Иван Найденов, Йордан Въчев-Ларжа и Венцислав Христов - Лавацата апелираха задържането си пред магистратите. Петимата са упрекнати, че са част от бандата за изнудване, рекет и палежи на Очите. Ованесян разказал пред проверяващите, че човек на име Юмер му дал парите и туба бензин и му споделил: " Отивай и си прави работата! ". Основната задача на бандата на Очите била да завземе и всички погребални организации в града.

Адвокатите на упрекнатите обявиха, че показанията на очевидците звучат като художествена небивалица. Повечето от разпитаните говорели за събития от 2000-2002 година Рачо е отговарял за вендинг автоматите в Бургаско. Той събирал такса " успокоение " от притежатели на сходни машини. Лавацата имал връзки с улични дилъри, на които продавал амфетамини. Парите от дрогата отчитал на Очите, одобри съдът. Йордан Въчев се водил като лейтенант на Очите и в случай че станело по този начин, че несебърският необут влезе в пандиза, Въчев щял да заеме мястото му в бандата. За петия - Иван Найденов, съдът не откри доказателства за присъединяване в групата на Очите, само че откри данни, че той е запалил казино в Слънчев бряг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР