Любов, романтика, музика, разходки и щастие, огромно щастие! Това са

...
Любов, романтика, музика, разходки и щастие, огромно щастие! Това са
Коментари Харесай

Коцето суперзвезда с Мартина във Венеция

" Любов, романтика, музика, разходки и благополучие, голямо благополучие! Това са страстите, които споделяхме с Мартина на своеобразното ни сватбено странствуване във Венеция ", показа пред " България Днес " музикантът и артист Костадин Георгиев - Коцето Калки. Преди броени дни той и брачната половинка му Мартина се завърнаха от фамозния сантиментален град, където съчетаха присъединяване си в интернационален музикален фестивал с медения си месец.

" Оженихме се на остров Света Анастасия, а сватбеното ни странствуване бе във Венеция и остров Мурано. Какво може да желае повече един влюбен човек като мен ", споделя актьорът ортодонт.  Официалният мотив за визитата на младоженците в италианския град е присъединяване им в интернационалния музикален фестивал " Сан Мартино ". По думите на Калки концепцията на събитието е да прокара мост сред класическата и актуалната музика. Семейството прави тъкмо това със своето присъединяване. Мартина прави в някогашната катедрала " Санта Киара " 5 виртуозни осъществявания на пиано и роял. Калки не изневерява на авангардния си жанр и влиза в ролята на Христос и Фантома от операта.

" Изпълних две функции под съпровода на Мартина, които възбудиха публиката необикновено. Изпях арията на Христос в Гетсиманската градина от фамозния мюзикъл на Андрю Лойд Уебър " Исус Христос суперзвезда ". Това, което екзалтира публиката, беше, когато излязох на сцената с маска и превдварително решен като Фантома на операта от едноименния мюзикъл. Беше необикновено ", споделя Коцето.

" Тези четири дни бяха едни от най-щастливите в живота ни до момента . Возихме се на корабче, разхождахме се по мостовете на Венеция, хранихме гълъби на площад „ Сан Марко “, живяхме в остаряла аристократична къща с шадраван и венециански вернисажи на остров Мурано. Уцелихме и честването на католическия празник " Св. Мартин " и Мартина беше доста щастлива. Бяхме непрекъснато замаяни от обич и музика ", споделя Калки. Коцето се венча с Мартина през август т.г. след дългогодишна връзка. Както и сватбеното странствуване, и сватбата им бе съчетана с концерт. 7-годишният им наследник Теодор бе основен шафер на родителите си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР