Любов и страст! Това са подготвили звездите за 12-те зодиакални

...
Любов и страст! Това са подготвили звездите за 12-те зодиакални
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 17 – 23 декември

Любов и пристрастеност! Това са подготвили звездите за 12-те зодиакални знака. Венера и Нептун ще бъдат в съвършена естетика, само че и Марс и Плутон ще заемат положителни позиции. Какво ви чака, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашата ръководеща планета Марс ще бъде в съвършена позиция към Плутон, което ще ви донесе позитивни страсти в любовен проект. Ще може да употребявате силата си, с цел да получите каквото или който желаете най-вече. Ще бъде невероятно представителите на противоположния пол да ви устоят. Имате положителни благоприятни условия в любовен проект, възползвайте се!

Телец

Да говорите от сърце ще бъде елементарно за вас през тази седмица. Дори и да желаете, няма да можете да задържите страстите си. Пълнолунието ще окаже въздействие върху вашия бранш на връзките. Това ще ви помогне да разговаряте с половинката си с топлота и мекост. Въпреки това, може да се усещате по-чувствителни.

Близнаци

Любимият човек несъмнено ще ви помогне да се измъкнете от вашата зона на комфорт. Той/тя ще се окаже по-приключенски надъхан тази седмица. Ще има опцията да покаже част от своята спонтанност, а за вас това ще бъде завладяващо и секси. Пред обичания човек ще има и нови благоприятни условия за кариерно развиване, подкрепете го.

Рак

Емоциите на представителите на зодия Рак ще се покачат тази седмица, защото пълнолунието ще бъде в техния знак. Ще се усещат по този начин, като че ли не могат да управляват всичко, което усещат. Няма да им бъде елементарно да насочат страстите си и даже може да имат проблеми с това по какъв начин да ги изразят. За благополучие няма да се стигне до спорове с половинката.

Лъв

Слънцето ще се движи през вашата диаграма, обвързвана с удоволствието и романтиката. В четвъртък ще бъде и в добра позиция с Уран – планетата на безкрайните изненади, която ще окаже въздействие върху партньорския бранш. Половинката ви може да ви изненада, споделяйки, че желае освен това с вас. Но за някои Лъвове може да настъпи и завършек на любовната връзка. Бъдете подготвени за всичко.

Дева

През тази седмица ще виждате най-хубавото от колегата си и връзката си. Това ще ви въодушеви по някакъв метод, само че също по този начин няма да скриете и вашите позитивни страсти. Ще желаете да споделяте с обичания човек и нещата несъмнено ще ви се получат. Разговорите ви могат да бъдат сантиментални и красиви. Ако нормално имате проблем да споделяте своите интимни страсти, то тази седмица това ще се случва с лекост.

Да си дадете отмора от връзката – по кое време е добра концепция и по кое време не?

Везни

Има късмет обичаният човек да сбъдне някоя от вашите фантазии и това несъмнено ще ви накара да се усмихнете. Дали тя или той ви поддържа задоволително и в този момент получавате това, което най-вече сте желали? Предстои да разберете. Необвързаните Везни ще се забавляват толкоз доста с другари, че няма да мислят върху това, че нямат половинка до себе си. Въпреки това имат късмет за нови познанства.

Скорпион

С обичания човек ще се интересувате единствено от хубавите неща, които се случват посред ви. Сложили сте розовите очила и сте се качили на облак от романтика. Венера, планетата на любовта, ще продължи да се движи през знака ви и ще бъде в съвършена позиция към Нептун. Тези две планети дружно, съставляват любовта, изразена в нейната най-чиста форма. Насладете се на блаженството!

Стрелец

През тази седмица Стрелците ще могат да се насладят на интензивна полова връзка. Ако се намирате във връзка, физическият аспект на връзката ще подхрани прочувствената страна на взаимоотношенията ви. Силата на любовта ще се усеща.

Козирог

Пълнолуние във вашия партньорски бранш ще направи седмицата ви прочувствена. Партньорът ви няма да може да сдържа страстите си. Може би това се случва, тъй като той или тя желае да се уверите, че ще продължите да се развивате дружно като двойка, без значение пред каква обстановка сте изправени.

Водолей

Тези от вас, които скоро са се срещнали с някого, може да се отдадат на дълги диалози за опознаване. Това ще ви бъде извънредно прелестно.

Някои от необвързаните Водолеи може да обсъдят със своите другари сантиментални вероятности. Що се отнася до обвързаните, те ще се радват на повече романтика с обичания човек.

Риби

Пълнолунието ви ще увеличи вашата сензитивност и сърцето ви ще прелива от настроения. Някои от обвързаните Риби може да научат, че чакат бебе. За други, които скоро са почнали връзка, може да настъпи идващ, по-сериозен стадий на връзката. По един или различен метод наподобява, че приемате нещата на по-дълбоко прочувствено равнище. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР