Любов, богатство и успех – новата седмица е пълна с

...
Любов, богатство и успех – новата седмица е пълна с
Коментари Харесай

Таро карта на седмицата: Какво ни очаква от 3 до 9 април

Любов, благосъстояние и триумф – новата седмица е цялостна с хубави дарове.

Таро карта на седмицата от 3 април до 9 април - Десет пентакли

Новата седмица ще бъде белязана от позитивни събития в фамилията: фамилни празници, срещи с далечни родственици, победи и достижения на вашите деца, просто топли моменти с родственици.

Също по този начин, ласото на десетте пентакли дава обещание положителни облаги, най-често свързани със фамилния бюджет. Изчакайте покачване на брачна половинка или ненадейно паднало завещание.

Основният съвет през седмицата е да бъдете спокойни, рационални, да прекарвате повече време с обичаните хора. Идва доста добър интервал за започване на взаимен бизнес с сътрудник или фамилен бизнес.

За тези, които са в двойка, това е спокоен интервал. Ще почувствате доста обич и топлота с вашия човек. Възможно е построяването на общи проекти за бъдещето.

За тези, които към момента са необвързани, ще бъде доста сполучлива седмица за среща с евентуален брачен партньор. Не очаквайте бурни пристрастености, най-вероятно индивидът ще бъде доста спокоен и рационален. Но това въпреки всичко е най-хубавият метод да създадете мощни фамилни връзки.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР