Любослава Аспарухова от Благоевград е новата Мис Родопи“ – Кралица

...
Любослава Аспарухова от Благоевград е новата Мис Родопи“ – Кралица
Коментари Харесай

Красиви пловдивчанки спечелиха титлите Мис Чар и Мис Мъдрост

Любослава Аспарухова от Благоевград е новата " Мис Родопи “ – Кралица на киселото мляко 2018.

17–годишното момиче завоюва състезанието за хубост, който е част от формалната стратегия на четвъртият Международен фестивал на киселото мляко, който се организира в смолянското село Момчиловци в борба с 16 хубавици. Тя получи короната от миналогодишната победителка в състезанието Славена Георгиева, а  ваучерът от 3 000 лева бе връчен на победителката от Лиу Пин, изпълнителен шеф на корпорация " Брайт фууд “, която създава кисело мляко с марката " Момчиловци “ в Китай.

Първа подгласничка на Кралицата на киселото мляко и купата " Мис Чар “ получи Виктория Учикова от Пловдив. 17–годишното момиче получи премията си от председателя на борда на шефовете на “Брайт Деъри “  Пу Шаохуа.

Журито дефинира титлата  " Мис Фитнес “ и втора подгласничка на победителката да бъде, Теодора Суркова от Момчиловци, като тя получи короната си от ръководителя на Българския център за вложения, туризъм и развиване в Китай Иван Тодоров.

Трета подгласничка и притежател на купата " Мис Мъдрост “, е София Пеева от Пловдив, като премията й бе връчена от зам.-министъра на туризма Любен Кънчев.

Титлата   " Мис другарство " в състезанието, е за  Сияна Янчева. 18–годишното момиче от Момчиловци получи най-вече гласове от публиката и с това заслужи короната, която й бе връчена от кмета на селото хазаин, Сийка Суркова.

Победителката и нейните три подгласнички ще получат опцията да посетят Китай, по стратегия за разпространение на киселото мляко и неговите неповторими качества. Награденият фонд на Националния конкурс бе в размер на 8 000 лева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР