Любослав Пенев призна, че не е отправял поглед към класирането

...
Любослав Пенев призна, че не е отправял поглед към класирането
Коментари Харесай

Любо Пенев: Не гледам класирането, продължаваме скромничко

Любослав Пенев призна, че не е отправял взор към класирането в efbet Лига след триумфа на водения от него Хебър при триумфа с 2:0 против Берое. Пенев регистрира положителната игра на футболистите му в Стара Загора и си пожела нещата да продължат по този метод.

„ За разлика от предния мач съм удовлетворен. Предният беше най-слабият, само че е в историята. Сигурен съм, че след през днешния ден сме си създали точните заключения и изиграхме добър и доходоносен дуел. С голове, а момчетата би трябвало да се влагат и раздават. Може и да загубим, и еднакъв, само че дано е по този метод. Това желая от момчетата “.

„ Важното е да загреем добре и стартираме мача както е редно. С динамичност, скорост до самия край. Това са две полувремена и мачът е дълъг. Добре работят момчетата, стараят се, желая да ги похваля. Всичко е наред, упражняваме добре и скромничко нещата се случват. Не виждам класирането. Трябват ни точки и желаеме да побеждаваме посредством добър футбол. Днес взехме три и по този начин би трябвало да продължим към последната фаза “, разяснява Любо Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР