Любослав Пенев няма място в БФС. Това заяви Георги Илиев

...
Любослав Пенев няма място в БФС. Това заяви Георги Илиев
Коментари Харесай

Майкъла: Любо Пенев няма място в БФС

Любослав Пенев няма място в БФС. Това съобщи Георги Илиев - Майкъла при гостуването в предаването „ Спорно за спорта “ по biT. Бившият началник в ЦСКА направи разбор на протичащото се в българския футбол. Според него почитателите не би трябвало да желаят Бойко Борисов да се намесва при избора на нов началник в БФС. „ Нали виждаш какво става с втория въжен превоз, а почитателите се бъркат там, дето не им е работата, тяхната работа е да вървят на мачове, само че както знаем българинът най-добре схваща от футбол и политика. БФС си прави добре работата.

„ В България никой не е наказан за корупция, ние сме тръгнали да разясняваме съдиите, нашите свирят добре, нали виждате какви съдбовни неточности вършат в Европа. Футболът е най-ниската степен в корупцията, най-бедния спорт е в България – няма доходи, с изключение на на Домусчиев, други тимове, които да имат облага – няма. На пангара си, даваш пари и всички те псуват – Батков, Божков, Михов – всички са оплюти, по този начин е в България. Любо Пенев няма работа да става управител “, сподели Майкъла.

„ Любо Пенев става за треньор, бях го предложил за треньор в ЦСКА, само че Стамен Белчев се оправя доста добре. Президентството в БФС е мениджмънт, той би трябвало да знае по какъв начин се изкарват пари – национални тимове, заплати, школи. Екипът на Боби Михайлов са от най-хубавите футболисти у нас – Лечков, Костадинов, Сираков – Боби не е самичък. Нека и те да поемат отговорност “, добави Илиев.

Бившият футболист съпостави обстановката в БФС като „ Колективна безнаказаност “ – „ Ние не желаеме да има ред, вместо клубовете да наливат пари в чужденци, можеха да си създадат стадионите. БФС не може да прави нищо без поддръжката на страната. Всичко, което зависи от тях е направено, ето направиха всичко допустимо да има тим като ЦСКА и да играят “, уточни Георги Илиев.

„ 7-8 клуба са на път да изскочат от Първенството, те разчитат само на пари от телевизионните права. Много малко неща зависят от БФС, без значение какъв брой тима имаме в „ А “ група, ние нямаме детско-юношеска школа, няма бъдеще “, сподели още той.

Майкъла заключи, че ЦСКА се готвят за евротурнирите и ще играят там с помощта на БФС, само че най-вероятно Лудогорец ще стане първенец и тази година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР