Любослав Пенев изпадна в неприятна ситуация. Той на практика е

...
Любослав Пенев изпадна в неприятна ситуация. Той на практика е
Коментари Харесай

Любо Пенев се появи във "Валенсия". Отказва да се раздели с клуба

Любослав Пенев изпадна в неприятна обстановка. Той на процедура е уволнен от " Валенсия ", където бе треньор на втория тим, само че към момента не е подписал съглашението си за разлъка с " прилепите ", написа вестник " Ас ".

Според изданието българинът носи на клуба единствено тежко отчаяние и загуби. Бившият нападател отхвърля да подпише съглашението, което испанците му оферират.

В същото време управлението назначи краткотраен ментор на младежката групировка в лицето на Мигел Грау, който от през днешния ден към този момент публично е на поста до края на сезона.

Във " Валенсия " били гневни на Любо и го уволнили на секундата. Пенев обаче към момента не е освободил позицията, най-малко публично. Фоторепортери на изданието даже го снимаха на клубната база с формален екип на " Валенсия ", освен това с предоставената му от клуба служебна кола.

Преди дни стана ясно, че Пенев самичък е изискал да се раздели с " прилепите ". Причината е, че счита да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз, само че се забърка в нов скандал, защото отхвърля да подпише препоръчаното му от " Валенсия " съглашение за преустановяване на договора.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР