Любопитното е, че през лятото руската служба за сигурност обяви,

...
Любопитното е, че през лятото руската служба за сигурност обяви,
Коментари Харесай

Казусът с издирвания от Русия журналист се заплита


Любопитното е, че през лятото съветската работа за сигурност разгласи, че търсеният е съпричастен към интервенция на украинското разузнаване. Те настояват, че са попаднали на „ куриери “, които при разпита са декларирали, че са предали пари от украинските познавач. служби на водачи, с цел да отвлекат съветски аероплан.

Също по този начин Грозев е взел присъединяване в следствията на съветския опозиционер Алексей Навални. Българинът е взел много ефективно присъединяване и в издирването на виновните за отравянето на опозиционера.

След, като от организация ТАСС в понеделник разгласи, че е съветските управляващи търсят българския публицист, той разгласява в Туитър, че не знае повода, заради която е търсен. Той добави, че от години Кремъл демонстрира, че се опасява от него и работата, която правят той и екипа му.

Журналистът е от Пловдив роден през 69-та година, а управляваният от него проверяващ уеб страница Bellingcat е разгласен за „ противников сътрудник “ от съветските управляващи. Само преди няколко месеца в изявление Христо съобщи, че уебсайтът е най-големият призрачен сън на Путин.

През миналата година уебсайтът е фокусиран главно над обстановката в Украйна.

От АЕЖ настояха българските управляващи да реагират незабавно, да изискат информация от Русия, а също по този начин и да стачкуват издирването пред съветския дипломат.

Източник: narod.bg





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР