Любопитно Златна селекция и три поредни премиери в последната седмица

...
Любопитно Златна селекция и три поредни премиери в последната седмица
Коментари Харесай

Златна селекция и три поредни премиери в последната седмица на „Треска за Оскари“

Любопитно Златна селекция и три следващи министър председатели в последната седмица на „ Треска за Оскари “ Гледайте отличени филми всяка вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA 31 януари 2020, 15:41  Златна селекция и три следващи министър председатели в последната седмица на „ Треска за Оскари “ Източник: KINO NOVA
оследната седмица на емблематичната филмовата акция „ Треска за Оскари “ ще сервира незабравимо екранно преживяване на киноманите със златна селекция от 3 до 9 февруари, всяка вечер, от 21.00 ч. Сред изненадите на KINO NOVA е и поредност от три отличени министър председатели, с впечатляващите истории за неизразим боязън, същинска всеотдайност и галактически завършения.

В първата вечер на петата златна седмица именитият режисьор Франсис Форд Копола показва сагата за семейството Корлеоне с Марлон Брандо в ролята на Кръстника – Дон Вито. Копола рисува смразяващата картина на възхода на една сицилианска фамилия, на загубата на властта и въздействието ѝ в Америка, както и предаването им от татко на наследник. Заснет по романа-бестселър на Марио Пузо, този брилянтен филм получава 3 награди “Оскар”, в това число за Най-добър филм и Най-добър артист за Марлон Брандо.

В продължението на сагата за сицилианската фамилия Корлеоне, което ще се излъчи във вторник от 21.00 ч., Копола ще опише две истории: тази за ранните години на Дон Вито, пресъздаден превъзходно от Робърт Де Ниро, и за издигането на сина му Майкъл (Ал Пачино) като новия Дон. Лентата е номинирана за 11 награди „ Оскар “, от които получава 6, в това число за Най-добър филм, Най-добър режисьор и Най-добър артист в поддържаща роля (Робърт Де Ниро).

Последният филм от трилогията още веднъж е с присъединяване на Ал Пачино в ролята на Майкъл Корлеоне. Той ще има единствено две цели – да узакони фамилния бизнес и да си откри заместител. Единственият подобаващ претендент е Винсънт (Анди Гарсия), само че бурният му манталитет заплашва да въвлече семейството още по-дълбоко в незаконния свят. В заключителния филм на Франсис Форд Копола вземат участие още Кийтън, Талия Шайър, Илай Уолак, София Копола и Джо Мантеня. Основавайки се на въздействието върху живота на безконечни фактори като власт, традиция, възмездие и обич, “Кръстникът III” получава 7 номинации “Оскар”.

В четвъртък от 21.00 ч. героят на Кевин Спейси ще предизвика киноманите с провокиралата голям брой полемики драма – „ Американски прелести “. Спечелилият 5 награди „ Оскар “ филм споделя за Лестър Бърнам, който, подтикван от неразрешени пристрастености, взема решение да внесе известни промени в живота си. Колкото повече се освобождава, толкоз по-щастлив е той, а това е още по-влудяващо за околните му. Но Лестър скоро научава, че за безспорната независимост се заплаща висока цена…

Следва първата от трите следващи звездни министър председатели. В хорър-трилъра „ Нито тон “ в петък четиричленно семейство би трябвало да направи всичко по силите си, с цел да се отбрани в свят, населяван от злокобни създания, чиито инстинкт за ловуване се задейства щом засекат тон. Принудени да не издават никакъв звук, те намират леговище в изоставена хижа, с което обаче заплахата не стихва. Напрегната лента е режисирана от Джон Красински, който влиза и в основната роля дружно със брачната половинка си – актрисата Емили Блънт.

Военната драма „ 13 часа: Тайните бойци на Бенгази “ също ще направи своя дебют в златния месец по KINO NOVA. В събота от 21.00 ч. в неофициална база на Централно разузнавателно управление на САЩ в Бенгази група от някогашни военни реализатори се грижат за сигурността. След рухването на Кадафи силите се трансформират и общият климат става променлив - военните оръжия са към този момент свободно налични. В нощта на 11 септември 2012 година убежището на посланика на Съединени американски щати е атакувано от орди от тежко въоръжени локални поданици. Единствените сили, които желаят и могат да я защитят, са шестима смели мъже.

В неделя край на „ Треска за Оскари “ ще постави премиерата на 13-ият филм от вселената на Стар Трек – „ Стар Трек: Отвъд “. Лентата с начален час 20.00 ч. ще придвижи феновете на галактическия транспортен съд „ Ентърпрайз “, който е атакуван от неудържима вълна свирепи извънземни. С екипаж, затънал на непозната планета и без забележими средства за избавяне, те би трябвало да се борят с безмилостен зложелател и неконтрилируемата му ненавист към Федерацията. Звездните имена в тази епична галактическа сага са Крис Пайн, Закари Куинто, Зоуи Салдана и Идрис Елба.

Ценителите на седмото изкуство могат да вземат участие в специфична онлайн игра на kino.nova.bg/Oscars и да получат опцията да станат част от най-бляскавото киносъбитие в света – премиите „ Оскар “. Победителят от тях ще има опцията да се причисли към публиката покрай Червения килим на идната гала през февруари 2021 година дружно със собствен непосредствен.

Кампанията „ Треска за Оскари “ ще предложи на киноманите опцията да проследят тричасово особено студио с директни включвания от Червения килим на 9-ти февруари по NOVA. А на 10-ти февруари в ефира на KINO NOVA от 03.00 ч. ще могат да се насладят онлайн на церемонията по връчването на 92-те награди „ Оскар “ на Филмовата академия на Съединени американски щати. Кои ще бъдат огромните спечелили, следва да стане ясно скоро, а до тогава феновете ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката на церемонията и едни от най-бляскавите филми от света на киното – всеки ден от 21.00 ч., единствено в ефира на KINO NOVA.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Божков разгласи за нелегално изземването на имуществото му Божков разгласи за нелегално изземването на имуществото му  Пети случай на инфектиран с ковид в Германия Пети случай на инфектиран с ковид в Германия  <br> <strong> 9 нововъведения </strong>, които <strong> трансформираха </strong> човешката история <br>
9 нововъведения , които трансформираха човешката история
 <br> Как да поберете <strong> повече багаж </strong> в <strong> дребен куфар </strong> <br>
Как да поберете повече багаж в дребен куфар
Последни  <p><strong><span style= Филмите, които да не пропускате тази седмица  <p><strong>Перник</strong> към този момент и <strong>без парно</strong> поради авария</p> Перник към този момент и без парно поради повреда  <p>Вълнуващи срещи и звезден уикенд за почитателите на спорта</p> Вълнуващи срещи и звезден уикенд за почитателите на спорта  Срути се покрив на състезателен комплекс в Санкт Петербург (ВИДЕО) Срути се покрив на състезателен комплекс в Санкт Петербург...  Говорителят на основния прокурор Сийка Милева Сийка Милева се оплака: Прокуратурата беше цензурирана  <p>Великобритания още веднъж ще похлопа на <strong>вратата на ЕС&nbsp;&nbsp;</strong></p> Англия още веднъж ще похлопа на вратата на...  <p>Защо <strong>теглото </strong>ни<strong> </strong>се<strong> трансформира </strong>спрямо<strong> местоположението?</strong></p> Защо тежестта ни се трансформира по отношение на местоположението?  Експлозия в съветски цех, шестима починаха Експлозия в съветски цех, шестима починаха  Защо да изберем сътрудник за другар Защо да изберем сътрудник за другар  <p><strong>Най-големите оптимисти</strong> измежду зодиите</p> Най-големите оптимисти измежду зодиите  Стрелба в частна болница в Пловдив Стрелба в частна болница в Пловдив  Какво се случва с Какво се случва с " Топлоелектрическа централа Марица Изток 2 "  <p>Кои са <strong>най-дълго управляващите</strong> международни лидери</p> Кои са най-дълго ръководещите международни водачи  Китайка, излекувана от ковид, описа за болестта Китайка, излекувана от ковид, описа за...  <p>&bdquo;Пукльовците&ldquo;: Как да <span style= „ Пукльовците “: Как да научим децата да им...  Отпада наложителното понижаване на присъдата за малолетни убийци Отпада наложителното понижаване на присъдата за...  Учени: Следващите 5 години ще бъдат най-горещите до момента Учени: Следващите 5 години ще бъдат най-горещите до момента  Снимка: Министерски съвет Борисов: За България е значимо да има постоянни връзки...  Найденов споделил за Божков на бТВ и Найденов споделил за Божков на бТВ и " Дневник ", те мълчали  1 часа сутринта - най-хубавото време да видите Айфеловата кула 1 часа сутринта - най-хубавото време да видите... Всичко от през днешния ден Виц на деня Като момче мечтаех да стана моряк. - И за какво не стана? - Много съм заплеснат. Кой знае, какви нелепости щях да извърша на кораба! -… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени  Британският Шиндлер, който избави хиляди деца от газовите камери   Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември  Великият български публицист, който беше преведен на 37 езика Водещи вести  Говорителят на основния прокурор Сийка Милева Сийка Милева се оплака: Прокуратурата беше цензурирана  <p><strong>Перник</strong> към този момент и <strong>без парно</strong> поради авария</p> Перник към този момент и без парно поради повреда  Стрелба в частна болница в Пловдив Стрелба в частна болница в Пловдив  <p>Великобритания още веднъж ще похлопа на <strong>вратата на ЕС&nbsp;&nbsp;</strong></p> DW: Англия още веднъж ще похлопа на вратата на Европейски Съюз  Отпада наложителното понижаване на присъдата за малолетни убийци Отпада наложителното понижаване на присъдата за малолетни убийци  Какво се случва с Какво се случва с " Топлоелектрическа централа Марица Изток 2 "  <p><strong>Най-големите оптимисти</strong> измежду зодиите</p> Най-големите оптимисти измежду зодиите  <p>Защо <strong>теглото </strong>ни<strong> </strong>се<strong> трансформира </strong>спрямо<strong> местоположението?</strong></p> Защо тежестта ни се трансформира по отношение на местоположението?  Защо да изберем сътрудник за другар Защо да изберем сътрудник за другар  Срути се покрив на състезателен комплекс в Санкт Петербург (ВИДЕО) Срути се покрив на състезателен комплекс в Санкт Петербург (ВИДЕО)  Учени: Следващите 5 години ще бъдат най-горещите до момента Учени: Следващите 5 години ще бъдат най-горещите до момента  <p>Вълнуващи срещи и звезден уикенд за почитателите на спорта</p> Вълнуващи срещи и звезден уикенд за почитателите на спорта през февруари

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР