Любопитно Запознайте се с новите трима тенори – Il Volo

...
Любопитно Запознайте се с новите трима тенори – Il Volo
Коментари Харесай

Запознайте се с новите трима тенори – Il Volo

Любопитно Запознайте се с новите трима тенори – Il Volo Италианското трио ще радва българската аудитория с два концерта в София и Варна през септември  Ванеса Николова 26 август 2019, 11:03  Запознайте се с новите трима тенори – Il Volo
„ Джанлука е елегантността и наличието, Иняцио е насладата и благодарността, а Пиеро - силата и силата.”

Това пишат италианските медии за хитовото трио Il Volo и момчетата, които постоянно дефинират като новите трима тенори.

Джанлука, Иняцио и Пиеро ще зарадват българската аудитория с два концерта през септември – във Варна и София, надлежно на 16-ти и на 18-ти септември.

Il Volo печелят третото място в общото класиране на песенния конкурс „ Евровизия” през 2015г., а от този момент кариерата им е в своята кулминационна точка.

Кои са новите трима тенори зад кадър и какво обичат да вършат в свободното си време? Научете повече в идващите редове.

Джанлука Джинобле е красавецът и най-младият от тримата.

Най-сериозният и надалеч по-улегнал от своите сътрудници Пиеро и Иняцио, които имат сицилианска кръв. Известен е с положителните си фалшификати на Ерос Рамацоти.

Луд почитател е на актрисата Натали Портман. В музикалната сфера негови любимци са Андреа Бочели, Франк Синатра, Майкъл Бубле, Дийн Мартин.

Не крие, че е правилен почитател на италианския клуб „ Рома”, а постоянно когато е в родния си град, играе футбол. Известен е с прякора „ Марадона от Монтепагано”.

Според него италианската кухня е най-хубавата в света. Джанлука нееднократно е споделял, че доста държи на фамилията и на фамилните полезности.

Любимият цвят на Джанлука е синьото. Романтичен и грациозен е освен на сцената, само че и в живота.

Роден е на 11 февруари 1995г. в малко градче в област Абруцо в Централна Италия. Прекарва детството си в Монтепагано. Пее от тригодишен, а дядо му Ернесто го води по музикални събития из покрайнината.

Печели районни фестивали най-много поради топлия си и бездънен глас. До 2009г., когато на 14г. печели първо място в телевизионното шоу на Rai 1 - Ti Lascio Una Canzone с песента на Андреа Бочели - Il mare calmo della sera, и точно там среща двамата си бъдещи сътрудници на сцената.

Джанлука е баритон, който може да доближи по-високите тонове на тенора. Експерти го дефинират като Хелдентерон - баритон със мощен висок указател, характерен за Вагнеровите опери.

Пиеро Бароне е същинският сицилианец.

През 2009г. в шоуто Ti Lascio Una Canzone извършва дружно с Джанлука и Иняцио O Sole Mio и това е песента, която ги събира като трио и става тяхна запазена марка.

Въпреки голямата си претовареност като един от Il Volo, на 25г. Пиеро се дипломира в специалностите „ Администрация”, „ Финанси” и „ Маркетинг”, с цел да извърши заричане към родителите си.

Роден е през 1993г. в град Наро до Агридженто - Сицилия. Расте в нормално семейство.

Дядо му – кьорав музикант, е този, който открива гения на дребния Пиеро. Един ден той написва ария на сицилиански за 5-годишния Пиеро и го кара да я изпее.

Дядо му споделя в изявление, че съгражданите му били толкоз очаровани от гласа на момчето, че той постоянно го качвал на масата и го карал да изнася концерти. По-късно дядото заплаща уроците му по пиано и оказва помощ да развие гения си.

След това Пиеро пее в учебния и в църковния хор. За да печели пари и да заплаща уроците си по пеене, като дете от време на време пее и на сватби.

Пиеро е спинтов тенор – глас сред лиричното и трагичното, който може да се доближи огромни кулминационни точки.

Именно Пиеро печели сърцата на известни италианки. Няколко месеца продължава любовната му история с Валентина Алегри, прочут модел и инфлуенсър, също и щерка на някогашния треньор на Ювентус - Масимилиано Алегри.

Двамата се разделиха през март месец тази година.

Иняцио Боскето е приключен актьор – пее, композира, свири на пиано, китара и барабани.

Иняцио е със сицилиански генезис, само че е роден в Болоня през 1994г.

Най-разпознавамият от тримата, Иняцио е поетичен тенор - има топъл и мек глас, само че задоволително мощен, с цел да пее над оркестъра.

Ако се вслушаме в хармонията на Il Volo, ще разпознаем гласа на Иняцио в цялата му еластичност, омекотявайки силата на гласа на Пиеро и гладкия баритон на Джанлука. Ако някой ден пътищата на Il Volo се разделят, той има максимален късмет за солова кариера.

Крие персоналния си живот с огромно старание. Знае се обаче, че е разпален почитател на Ювентус и в никакъв случай не смъква от ръката си черно-бяла гривна.

Обожава актрисата Ан Хатауей и кино лентата „ Титаник”. Иняцио има девет татуировки, като на дясната му китка е изписано Grazie („ Благодаря”), а на лявата ръка Born to Rock.

В обществената мрежа Инстаграм Иняцио има над 400 000 почитатели.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР