Любопитно Юлиян Константинов: Ако можех, щях да изпея Layla Оперният

...
Любопитно Юлиян Константинов: Ако можех, щях да изпея Layla Оперният
Коментари Харесай

Юлиян Константинов: Ако можех, щях да изпея Layla

Любопитно Юлиян Константинов: Ако можех, щях да изпея Layla Оперният артист отпадна от „ Маскираният артист “ в събота  Александра Грамова 22 октомври 2019, 16:37  Юлиян Константинов: Ако можех, щях да изпея Layla
Юлиян Константинов: Ако можех, щях да изпея Layla
 Искри прехвърчат в кралския двор. Какво се случва сред Уилям и Хари?
Искри прехвърчат в кралския двор. Какво се случва сред Уилям и Хари?
 Деси Радева впечатли с елегантна рокля в Токио
Деси Радева впечатли с елегантна рокля в Токио
 Ники Минаж развълнува почитателите си с изненада
Ники Минаж развълнува почитателите си с изненада
 Защо кралят на Тайланд наказа втората си брачна половинка
Защо кралят на Тайланд наказа втората си брачна половинка
 10-те най-очарователни животни на планетата
10-те най-очарователни животни на планетата
 Трима контузени след борба - по какъв начин ще продължи „ Игри на волята “
Трима контузени след борба - по какъв начин ще продължи „ Игри на волята “
 Първи фотоси от сватбата на Рафаел Надал
Първи фотоси от сватбата на Рафаел Надал

ще една звезда бе разкрита в музикалното шоу „ Маскираният артист “. След незабравим дуел с Пчелата, Шотландецът напусна формата вечно. Зад внушителния облик се оказа оперният артист Юлиан Константинов, който ловко се опита да заблуди както детективския панел, по този начин и феновете.

За страстите след свалянето на маската, както и за предизвикването да крие истината от сътрудниците си прочетете в изявлението на Юлиан Константинов за Vesti.bg.
Шеста маска падна в „ Маскираният артист “  маскираният артист  маскираният артист  маскираният артист  маскираният артист
Гласът ви е прочут освен на българската, само че и на международната сцена. Каква беше тактиката ви да не ви разпознат в „ Маскираният артист “?

Честно да си призная – нямах тактика. Ако имах тактика това би трябвало да включва смяна на тембъра на гласа, което аз бих могъл да го направя, тъй като съм добър подражател. Но защото от такива опити през последните години гласът ми пострада, взех решение, че ще вземам участие и докъдето стигна с съвсем моя глас. Казвам съвсем, тъй като по един метод се пее класическа музика и по различен метод се пее поп музика. Но въпреки всичко беше доста непосредствен до моя глас.

В уликите беше маркирана датата 20 януари 1996 година, когато дебютирате в ролята на Филип от „ Дон Карлос “ на сцената на Софийската опера и балет. Споделете ни спомен и страсти от този ден.

Това за мен беше в действителност едно доста особено време. Аз останах самичък за ролята на Филип, а аз бях още дебютант и нямах 30 години. Това е една доста тежка и сериозна роля – и като пеене и като театрално наличие. И нормално се пее от по-улегнали артисти. Аз дебютирах в тази извънредно мечтана роля за всеки един бас. Интересното беше, че аз трябваше да върша подготовка с три други състава за „ Дон Кралос “. В смисъл аз бях единствения Филип. Но какво нещо е младостта. Човек пее, млад е, има предпочитание и изобщо не се тормози от това, че би трябвало да пее три генерални подготовки една след друга и на идващия ден и премиера. Тук може да прозвуча нескромно, само че считам, че имах един триумф, какъвто съвсем не съм виждал някой да има сходен на сцената на софийската опера. Това в действителност беше един незабравим за мене ден.



Ако имахте тази опция кой от костюмите в шоуто бихте избрал за себе си?

Шотландецът ми хареса най-вече от всички. Пак бих избрал него.

А коя маска ще доближи до финала съгласно вас? Мъжките или женските гласове са по-силни вокално? Споделете ни вашия професионален взор.

Сто % женските гласове са по-добри вокално. В това шоу виждам няколко логики за това за кого да гласоподават и респективно да негласуват. Да вземем да вземем за пример обстоятелството, че напред продължи Бухалът. Това значи, че вокалните качества и умения не са напълно на напред във времето. От една страна хората могат да гласоподават за тези маски, които харесват. От друга страна могат да гласоподават за тези персонажи, които харесват чисто вокално. От трета страна могат да гласоподават по този начин, че надлежно тези персонажи, които най-вече желаят да разкрият един тип да гласоподават срещу тях, с цел да схванат кой се крие под маската. Именно затова това шоу е многообразно.

Имахте ли към този момент готова или замислена ария за идващото осъществяване на сцената на „ Маскираният артист “? С какво я свързвате, тъй като както е известно, участниците сами сортират репертоара си.

За идващото си осъществяване се бях спрял на песента Layla на Eric Clapton, в unplugged разновидността. Това е една прелестна ария, която аз доста одобрявам и в истинския ѝ вид от 1980 година и в unplugged разновидността, който е с акустична китара.



Минути откакто свалихте маската на Шотландецът споделихте по какъв начин сте укривал от околните си тайната за присъединяване си в шоуто. Но кажете ни, по какъв начин успяхте да заблудите Гала от детективския панел, с която сте дружно всеки работен ден в „ На Кафе “? Тя постоянно спрягаше вашето име като съмнение за Шотландеца, само че в някакъв миг се разколеба и видя в него брат ви – Пламен Константинов.



Според мен не съумях да я заблудя доста дълго, защото още след първите тактове на първото ми осъществяване в шоуто видях физиономията ѝ, на която се изписа една усмивка, която съгласно мен сподели, че е по-скоро 90% кой стои зад маската. Гала не е доста музикална, само че е доста умна.

„ Маскираният артист “ е….

„ Маскираният артист “ е едно прелестно шоу.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР