Любопитно Яна Маринова отпразнува рожден ден с каскади за филма

...
Любопитно Яна Маринова отпразнува рожден ден с каскади за филма
Коментари Харесай

Яна Маринова отпразнува рожден ден с каскади за филма „Диви и щастливи“

Любопитно Яна Маринова отпразнува рожден ден с каскади за кино лентата „ Диви и щастливи “ Актрисата влиза в облика на жена с пречупени фантазии, която съумява да се пребори със скучното всекидневие и да се впусне в бясно гонене на същинското благополучие  Христо Боснев 20 август 2019, 15:23 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Яна Маринова отпразнува рожден ден с каскади за кино лентата „ Диви и щастливи “
Яна Маринова отпразнува рожден ден с каскади за кино лентата „ Диви и щастливи “
 Тя е дамата, която завоюва
Тя е дамата, която завоюва " Дупе на годината "
 Как се трансформира тялото ни, когато престанем да ядем бял самун
Как се трансформира тялото ни, когато престанем да ядем бял самун
 Защо да НЕ изливате макаронената вода в мивката
Защо да НЕ изливате макаронената вода в мивката
 Ким Кардашиян с рядка изява без грим (СНИМКИ)
Ким Кардашиян с рядка изява без грим (СНИМКИ)
 Имен ден честват всички, чието име значи
Имен ден честват всички, чието име значи " измолен от Бога "
 Доматите работят добре на мъжката полова система
Доматите работят добре на мъжката полова система
 След 12г. и две деца Скалата и Лаура Хашиян се ожениха
След 12г. и две деца Скалата и Лаура Хашиян се ожениха

на Маринова отпразнува рождения си ден на снимачната площадка на кино лентата „ Диви и щастливи “.

Близо 80 индивида екип поздравиха актрисата за мотива, а сътрудниците ѝ артисти изпяха „ Честит рожден ден “, с цел да приповдигнат настроението преди гореща каскада с джип.

Актрисата влиза в облика на жена с пречупени фантазии, която съумява да се пребори със скучното всекидневие и да се впусне в бясно гонене на същинското благополучие.



„ Едно от най-важните послания във кино лентата, е това, че човек може всичко, стига да се вземе в ръце и да повярва в себе си. Мила и Боряна са приятелки от деца и са запазили тази непосредственост, макар годините и разочарованията. Те са подготвени на всичко една за друга, даже да бягат от закона с похитен мъж на задната седалка. Такива другари са благосъстояние. Смея да настоявам, че моето благосъстояние са хората от снимачната площадка на „ Диви и щастливи “, тъй като филмът ни трансформира в семейство. “ – споделя актрисата и продуцент Яна Маринова.

Въпреки че главните фотоси на продукцията завършиха още през юни, екипът се събра за още два дни, с цел да довърши кино лентата при специфични условия, които предлага единствено месец август.

Професионалисти в селскостопанския отрасъл засадиха поле с царевица и се грижиха за нейното развъждане в продължение на месеци, с цел да може да се реализира замисъла на сценариста Борислав Захариев и режисьора Мартин Макариев. Каква е ролята на царевицата, ще стане ясно от 29ти ноември, когато „ Диви и щастливи “ потегля по всички кина в страната.

В продукцията вземат участие още Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Базил Айденбенц, Дария Симеонова, Калин Врачански, Явор Бахаров и доста други родни звезди, които феновете ще разпознаят в колоритни облици през целия филм. Постоянното преобличане, промяна на визии с разнообразни перуки, наситените с адреналин екшън-сцени и съвременен комизъм са основните детайли на най-новата българска екшън-комедия, която беше видяна от интернационален дистрибутор и има шанса да излезе отвън рамките на България.

„ Диви и щастливи “ благодари на NOVA телевизия за поддръжката, която е част от дълготрайната тактика „ NOVA поддържа българските филми “.

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев Яна Маринова Диви и щастливи рожден ден филм .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Домовете ни с паспорт, ще коства сред 100 и 500 лева <br>
Домовете ни с паспорт, ще коства сред 100 и 500 лева
 Пътници изоставени на релсите, нямали различен превоз Пътници изоставени на релсите, нямали различен превоз  <br> Ким Кардашиян с рядка изява <strong> без грим </strong> (СНИМКИ) <br>
Ким Кардашиян с рядка изява без грим (СНИМКИ)
 <br> Първи крачки към цялостната <strong> възбрана на продажбата </strong> на диви <strong> слонове </strong> <br>
Първи крачки към цялостната възбрана на продажбата на диви слонове
Последни  <p><strong>Яна Маринова</strong> отпразнува рожден ден с каскади</p> Яна Маринова отпразнува рожден ден с каскади  Йорданка Фандъкова Фандъкова: В „ Овча купел “ са най-големите...  Българчетата в къщата на ужасите: Къде са в този момент Българчетата в къщата на ужасите: Къде са в този момент  Аманда Холдън Тя е дамата, която завоюва "Дупе на годината "  Слави Трифонов Слави Трифонов отговори на рецензиите и спекулациите  <p>Имаме ли триумф в засичането на <span style= Имаме ли триумф в засичането на тъмна материя?  Стефан Данаилов в болница Стефан Данаилов в болница  Сидеров: Игра сред Симеонов и Цветанов, той търси реванш Сидеров: Игра сред Симеонов и Цветанов, той търси...  <p><strong>Как се трансформира </strong>тялото ни, когато престанем да ядем <strong>бял хляб</strong></p> Как се трансформира тялото ни, когато престанем да ядем бял...  <p>Джей Ло с нова <span style= Джей Ло с нова секси фотография по бански  Теменужка Петкова Вече няма подозрения за АЕЦ „ Белене”, 13...  <p>Защо да<strong> </strong><strong>НЕ</strong> изливате макаронената вода в мивката</p> Защо да НЕ изливате макаронената вода в мивката  <p>Първи крачки към цялостната <strong>забрана на продажбата </strong>на диви <strong>слонове&nbsp;</strong></p> Първи крачки към цялостната възбрана на продажбата на диви...  Доналд Тръмп Тръмп упрекна Гугъл в операции и изиска съд  <p>Макрон: Европа от Лисабон до Владивосток</p> Макрон: Европа от Лисабон до Владивосток  Ким Кардашиян Ким Кардашиян с рядка изява без грим (СНИМКИ)  Пътници изоставени на релсите, нямали различен превоз Пътници изоставени на релсите, нямали различен превоз  <p>САЩ тестваха нова ракета, Русия е възмутена</p> Съединени американски щати тестваха нова ракета, Русия е възмутена  Велизар Величков Българин за образец по какъв начин би трябвало да се живее животът  <p>Случаят &bdquo;Негован&rdquo;: Министерство на вътрешните работи търси жена и мъж</p> Случаят „ Негован”: Министерство на вътрешните работи търси жена и мъж Всичко от през днешния ден Виц на деня Разговор сред другари: - Какво стана, продадохте ли си жилището? - Не. След като прочетохме описанието на брокера взехме решение, че това е тъкмо парцела, който… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Нов триумф за българските гимнастички Нов триумф за българските гимнастички  Звездата, която в никакъв случай не не помни България  Нощта преди Голяма Богородица сбъдва стремежи  Младеж хвърли харизано BMW в реката, желал Jaguar  Усмивката, след която светът не свърши. Но опустя  Днес Уитни Хюстън щеше да навърши 56 година Водещи вести  Теменужка Петкова Вече няма подозрения за АЕЦ „ Белене ”, 13 компании желаят да вземат участие  Слави Трифонов Слави Трифонов отговори на рецензиите и спекулациите  Българчетата в къщата на ужасите: Къде са в този момент Българчетата в къщата на ужасите: Къде са в този момент  Сидеров: Игра сред Симеонов и Цветанов, той търси реванш Сидеров: Игра сред Симеонов и Цветанов, той търси реванш  <p>Случаят &bdquo;Негован&rdquo;: Министерство на вътрешните работи търси жена и мъж</p> Криминалист: Убийствата от Негован нямат аналог в България  Велизар Величков Бизнес, спектакъл и пътешествия: историята на Велизар Величков  <p>Джей Ло с нова <span style= Джей Ло впечатли почитателите с нова гореща фотография  <p>Имаме ли триумф в засичането на <span style= Ще се удостовери ли единственото доказателство за съществуването на тъмна материя  Йорданка Фандъкова Фандъкова: В „ Овча купел “ са най-големите вложения  <p>САЩ тестваха нова ракета, Русия е възмутена</p> Съединени американски щати тестваха нова ракета, Русия е възмутена  Доналд Тръмп Тръмп упрекна Гугъл в операции и изиска съд  <p>Макрон: Европа от Лисабон до Владивосток</p> Макрон: Европа от Лисабон до Владивосток  Huawei Съединени американски щати прибавиха 46 филиала на Huawei към черния лист  <p>Лондон спира&nbsp;незабавно свободното придвижване на хора при Брекзит без сделка</p> Лондон съобщи, че ще спре неотложно свободното придвижване на

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР