Любопитно Висок зрителски интерес към финалите на три от ключовите

...
Любопитно Висок зрителски интерес към финалите на три от ключовите
Коментари Харесай

Висок зрителски интерес към финалите на три от ключовите продукции на NOVA

Любопитно Висок зрителски интерес към финалите на три от основните продукции на NOVA В съботната вечер бяха разкрити и последните загадки в първия сезон на „ Маскираният артист “ 10 декември 2019, 11:00  Висок зрителски интерес към финалите на три от основните продукции на NOVA Източник: NOVA
края на миналата седмица NOVA излъчи последните епизоди на три от основните излъчвания от есенния ефирен сезон. Акцент в петък беше финалната развръзка в медицинския сериал „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ и рисковото предизвикателство „ Игри на волята: България “, а в събота феновете наблюдаваха заключителното шоу в първия сезон на „ Маскираният артист “. И през двата дни по време на финалите, преимуществото на NOVA в аудиторния дял измежду феновете в дейна възраст (18-49 г.) е доста - 32% (петък) и 26% (събота) повече от втората по гледаемост телевизия в българския ефир.

Финалът на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ в петък е с аудиторен дял към 28% измежду зрителската публика в дейна възраст, а приблизително за целия осми сезон сериалът е предпочетен от съвсем 30% от гледалите телевизия по това време, което е с 15% повече от каузи на втората по гледаемост телевизия по същото време. Резултатите на хитовата българска поредност, са по-високи, както по отношение на пролетния сезон, по този начин и по отношение на есенния през 2018 година

Същата вечер битката за огромната премия от 200 000 лв. в „ Игри на волята: България “ притегли 30% от феновете на възраст 18-49 година – с 54% повече от каузи на главния съперник по същото време.

В съботната вечер бяха разкрити и последните загадки в първия сезон на „ Маскираният артист “. Финалът реализира 31,6% аудиторен дял от гледалите телевизия по това време фенове от 18 до 49 години. В най-напрегнатите минути над 1,3 млн. фенове от общата телевизионна публика чакаха свалянето и на последните маски в шоуто.
Всички паднали маски в „ Маскираният артист “  маскираният артист  маскираният артист  маскираният артист  a

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР