Любопитно Вижте коя порода куче съответства на зодията ви Кучетата,

...
Любопитно Вижте коя порода куче съответства на зодията ви Кучетата,
Коментари Харесай

Вижте коя порода куче съответства на зодията ви

Любопитно Вижте коя порода куче подхожда на зодията ви Кучетата, както и хората, имат собствен темперамент  Ванеса Николова 21 май 2019, 13:08
азличните породи кучета демонстрират друг темперамент, което значи, че добре би трябвало да проучим мечтаната от нас порода преди да предприемем по-сериозни дейности.

Отглеждането на куче е не е толкоз комплицирано, само че за някои хора се оказва непостижимо. Дали поради липса на отговорност или липса на авансово обсъждане, само че в последна сметка доста животни остават изоставени на улицата.

Следващата ранглиста онагледява някои от най-характерните черти на дванадесет породи кучета, които биха си съответствали с избрани представителите на зодиака.

Най-подходящият другар на зодия Овен е австралийската овчарка . Тези кучета са самоуверени и са цялостни с сила, тъкмо както и представителите на зодиакалния знак.

Австралийските овчарки обожават физическата интензивност и в случай че не я получат, стават леко раздразнителни. Винаги желаят всичко да е под техен надзор, което не е учудващо поради обстоятелството, че са една от най-предпочитаните породи за водачи на стада.

Представителите на зодия Телец ще се схващат отлично с бернското планинско куче. Кучетата от тази порода нормално са послушни, спокойни и доста интелигентни.

Дресират се елементарно и по природа се привързват доста бързо. Всички знаем, че Телците имат интервали на известна ленивост, тъй че бернското планинско куче ще е приятелят, който ще се излежава и ще гледа филм дружно с тях.

КОИ СА НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ ПОРОДИ КУЧЕТА ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Вижте коя порода куче подхожда на зодията ви  Най-подходящият другар на зодия Овен е австралийската овчарка. Тези кучета са самоуверени и са цялостни с сила, тъкмо както и представителите на зодиакалния знак. Австралийските овчарки обожават физическата интензивност и в случай че не я получат, стават леко раздразнителни. Винаги желаят всичко да е под техен надзор, което не е учудващо поради обстоятелството, че са една от най-предпочитаните породи за водачи на стада.  Представителите на зодия Телец ще се схващат отлично с бернското планинско куче. Кучетата от тази порода нормално са послушни, спокойни и доста интелигентни. Дресират се елементарно и по природа се привързват доста бързо. Всички знаем, че Телците имат интервали на известна ленивост, тъй че бернското планинско куче ще е приятелят, който ще се излежава и ще гледа филм дружно с тях.  В Близнаците се крият две персони, тъкмо както и в дребните представители на породата чихуахуа. Ето за какво Близнаците ще си паснат с променливите настроения на своите четирикраки другари и това няма да им прави усещане. <br> Веднъж са благи и игриви, в идващия миг – раздразнени и нападателни. Чихуахуатата обожават притежателите си и постоянно страдат, когато тях ги няма вкъщи.  Йоркширският териер е съвършеният избор за представителите на зодия Рак. Тези дребни създания крият в себе си популярен темперамент. Те са същински авантюристи и по тази причина би трябвало да ги държите под надзор. <br> Точно както и Раците, йоркширските териери са прочувствени и добродушни, а това, за което са основани е да обичат.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ванеса Николова Източник: куче
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР