Любопитно Въпреки протестите, Ален Делон през сълзи получи своята награда

...
Любопитно Въпреки протестите, Ален Делон през сълзи получи своята награда
Коментари Харесай

Въпреки протестите, Ален Делон през сълзи получи своята награда

Любопитно Въпреки митингите, Ален Делон през сълзи получи своята премия Френският артист бе почетен със специфичната премия " Златна палма " на кинофестивала в Кан  Венелина Стоянова 20 май 2019, 10:17
лен Делон получи почетната "Златна палма " на кинофестивала в Кан. Легендата на френското кино бе почетен с тази чест като самопризнание за цялостното му творчество и работа. Филми с негово присъединяване цели седем пъти са били включвани в конкурсната стратегия на кинофестивала до момента, само че той в никакъв случай не е получавал премия, отбелязва организация Агенция Франс Прес.

На тазгодишното издание на фестивала несправедливостта беше поправена.

Наградата на артиста му връчи неговата щерка Анушка.

Тя назова татко си войник и призна, че доста се гордее с него.

ВИЖТЕ СНИМКИ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ
" Златна палма " за Ален Делон в Кан  Ален Делон получи почетната
Ален Делон одобри премия през сълзи и благодари на публиката, която го е направила подобен, какъвто е - звезда на френското кино.

И в случай че този заслужил приз, отличил Жан-Пол Белмондо и Жан-Пиер Лео, наподобява малко позакъсняла отплата, присъждането му съумя да провокира полемики при започване на кинофестивала.

Феминистки упрекнаха артиста, че е "расист, хомофоб и женомразец ".
 Ален Делон и щерка му Анушка
Активистки от американската асоциация "Жените и Холивуд " стигнаха до това умозаключение, откакто деликатно изследваха всички изявления на Делон в предишното. Те внесоха петиция с 25 000 подписа до управлението на кинофеста той да не бъде почетен. (Припомнете си във видеото горе)

"Никакви почести за женомразците и агресорите ", реагираха и френските активистки от "Позволете си феминизъм ".

"Аз не съм против гей браковете, беше декларирал преди време своята позиция Ален Делон. На мен не ми пука, дано хората да вършат, каквото си желаят. Но аз съм срещу осиновяването на деца от двойки от същия пол. Признах си, че съм блъснал пестник на жена, само че в полза на истината самият аз съм получавал доста повече плесници, в сравнение с съм раздавал.

В живота си в никакъв случай не съм правил похищения над дами! Лепнаха ми и етикета, че съм от крайната десница, тъй като съм другар с Жан-Мари Льо Пен. Не, аз просто съм десен човек и точка по въпроса ", дава отговор на нападките артистът.

Генералният шеф на кинофестивала в Кан Тиери Фремо се опита да отбрани 83-годишната звезда от това, което той назова "политическа полиция ".

"Делон има правото да мисли това, в което е уверен и е мъчно да съдим от позицията на днешния ден за нещата, които са се случили преди много години ", съобщи Фремо.

Междувременно на аления килим в Кан актрисата Санд ван Рой се появи с голям надпис на гърба "Спрете насилието над дами ". Миналата година Ван Рой упрекна в обезчестяване френския режисьор Люк Бесон.

Actress Sand Van Roy Protests Violence Against Women on Cannes Red Carpet https://t.co/gqjF5CcBNE pic.twitter.com/JIliv057lC
— Deadline Hollywood (@DEADLINE) 19 май 2019 година

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Венелина Стоянова Източник: Ален Делон Златна палма Кан
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР