Любопитно Вальо Михов: Никога не съм бил с маска в

...
Любопитно Вальо Михов: Никога не съм бил с маска в
Коментари Харесай

Вальо Михов: Никога не съм бил с маска в живота си

Любопитно Вальо Михов: Никога не съм бил с маска в живота си Бухалът напусна шоуто съвсем месец преди финала на „ Маскираният артист “  Александра Грамова 11 ноември 2019, 17:38  Вальо Михов: Никога не съм бил с маска в живота си
Вальо Михов: Никога не съм бил с маска в живота си
 Холи Бери сподели изваяните си коремни мускули (СНИМКА)
Холи Бери сподели изваяните си коремни мускули (СНИМКА)
 Липсата на секс води до тези здравословни проблеми
Липсата на секс води до тези здравословни проблеми
 11.11 – какво е смисъла на днешната дата съгласно нумерологията
11.11 – какво е смисъла на днешната дата съгласно нумерологията
 Херцогините в черно: Кейт и Меган на значимо събитие
Херцогините в черно: Кейт и Меган на значимо събитие
 Честито! Зейнеб Маджурова стана майка
Честито! Зейнеб Маджурова стана майка
 Учени: Самотата е по-смъртоносна от 15 цигари дневно
Учени: Самотата е по-смъртоносна от 15 цигари дневно
 10 дами, които стават все по-привлекателни през годините
10 дами, които стават все по-привлекателни през годините

алентин Михов се оказа следващата изненада в шоуто „ Маскираният певец” и беше оголен под маската на Бухалът. След оспорван край с Шапката, той трябваше да разкрие самоличността си в събота вечер. Последната ария, която той изпя бе „ Мурка” на известния съветски реализатор Владимир Висоцки.

За страстите след свалянето на маската, както и за тактиката, което е имал при избора си на песни описа Валентин Михов за Vesti.bg.

- Панелистите, и изключително Гала, доста Ви похвалиха за избор на песни в шоуто. Как се спряхте на тези песни и имахте ли тактичност за избора им?

- Ако би трябвало да бъда почтен – не, нямах. Оставях концепциите сами да дойдат. И те идваха основно вечер. Важно ми беше хората да се усмихват и да им основа въодушевление.

- Малцина в България могат да се похвалят, че са носители на медал „ Стара Планина “. Защо избрахте точно него за предмет, който да Ви показа на сцената на „ Маскираният артист “?

- Аз имах няколко хрумвания, само че най-после орденът завоюва. Аз имам доста скъпи неща, изключително свързани с футбола. Притеснявах се, че ще стане малко самохвално. За мен в това шоу бе най-важна страстта. Дори на едно от осъществяванията аз си поплаках. Много ме зарадва отношението и на панелистите и на водещите.



- Бухалът е мъдра и величествена птица. Маската допълваше ли Вашата същина? Какво Ви даде и какво Ви взе тя?

- Аз в никакъв случай не съм бил с маска в живота си. Винаги съм бил очи в очи с хората. Човек като гледа някого в очите се вижда дали е същински или не е. Маската ти дава едно преимущество. Имаш може би един два хода напред. За това при мен маската на сцената дори бе малко по-притеснителна.

- В една от последните улики споменахте, че сте бил „ един до друг на сцената с едни от най-известите имена на сцената като артисти “. Какво тъкмо имахте поради с тази улика и за какво тя бе значима за облика Ви?

- Аз имам доста другари на музикалната сцена. Аз персонално за първи път излизам на сцената. Познавам се с доста реализатори – Богдана Караджова, Стефан Димитров, Йорданка Христова, Орлин Горанов и доста други. Даже съм работил с великата Лили Иванова. На отбелязването на мои рождени дни доста от тях участваха. Над двайсет, трийсет величия да са на твоя рожден ден беше огромна страст. И то не като на концерт – когато на някой му дойдеше музата изпяваше по някоя ария. Обичам хората да се усещат фактически като на рожден ден, а не като на концерт. Много обичам всички тези хора.

- Заложихте на жанр в борбата Ви с гласовитата Роза. Какво съгласно Вас не Ви доближи, с цел да успехите и този път?

- Аз персонално отидох за шоу. Като чух единствено какви артисти има измежду останалите маски, очевидно е, че някои от тях с това си вадят хляба. Щастлив съм, че участвах. Това не е състезание кой какъв брой може да пее. Тук бе значимо колкото се може повече да скриеш самоличността си под маската. При мен обаче разпознаването стана бързо и аз си мисля, че с уликите и с това, че футболът е известна игра. Никога не съм бил подобен комплексар да си помисля, че аз съм известен от единствено себе си. Защото някои, които имат самостоятелни качества – артисти, спортисти в самостоятелните спортове – да, те са известни с помощта на себе си. Докато аз съм известен първо поради тази прелестна игра футбола, а това че съм направил някои неща добавя да те познават хората. Но в случай че не бях във футбола нямаше да я има тази известност.
Топ 7 герои в „ Маскираният артист “  маскираният артист  маскираният артист  маскираният артист  маскираният артист
- Залагахте най-вече на български песни, имахте британско и съветско осъществяване. Коя щеше да е идната ария на Бухала, в случай че беше останал на сцената на „ Маскираният артист “?

- Когато бях овчарче. (запява).

- Панелистите ви дефинираха като пълководец. Радва ли Ви това и каква беше тактиката Ви за присъединяване Ви в шоуто?

- Стратегията ми беше да не се изложа. (смее се). Бях обезпокоен все едно съм на изпит. И то като се има поради останалите надарени участници. Аз не съм артист, то си проличава, само че се стараех да пея вярно.



- Като същински експерт в областта на футбола, който е отборна игра, Вие пожелахте триумф на всички останали участници. Кой от тях обаче бихте желали да видите на финала?

- За мен Розата е доста мощен участник. И не го споделям, тъй като бяхме изправени в борба един против различен. Гарванът също е мощна птица, мощна като присъединяване.

- Докато Вие бяхте отпред на Българския футболен съюз, националният ни тим доближи най-големия си триумф – четвърто място на международното състезание през 1994 година в Съединени американски щати. Кои са най-големите Ви триумфи в персонален проект и какъв брой „ червени картона “ получихте ?

- Червени картони съм получавал много, и то в последните години. Първо получих един червен картон за това, че не желая да ходя в избрана посока и да съм дисциплиниран и да се причисля към избрана партия. Много тежък картон, с последици, напълно прям съм. Други червени картони съм получавал от другари, на които съм се доверявал. Човек би трябвало да поставя малко защитни стени. Много ненавиждам измените. Но щастливите моменти в моя живот са доста повече от алените картони.

- Феърплейът е значим за футбола и за спорта като цяло. Доколко почтена игра е допустима и в живота?

- За мен е допустима. Искал съм постоянно да бъда постоянно обективен и да виждам хората в очите без маска. И несъмнено мисля, че съм го постигнал. В цялата страна виждам едни откровени очи, които ме гледат, едно доверие. Без да се величая, само че очевидно съм оставил някаква диря. Защото огромните са точно тези имена от 94-та. В този миг аз помогнах с обединяването. С това, че създадохме едно семейство. Да, не са длъжни всеки да обича другия. Не се правех на шеф. Може би с това способствах, само че това бяха огромни имена във футбола. Щастлив съм, че съм бил в най-хубавите моменти на българския футбол. Може би най-хубавият. Лошото е, че приказваме към този момент 25 години в минало време.

- Дали има бъдеще?

- Аз съм оптимист. Трябва да има бъдеще. Трябва да погледнем обратно и да забележим къде са комплицирани нещата. Казвал съм го нееднократно – би трябвало да намерим тези, които създават футболистите. Педагозите и психолозите ни липсват. И аз персонално съм имал такива треньори, които първо са желали да ме повъзпитат малко. И за това тези велики футболисти, с които се гордеем в този момент, загатват своите треньори. В България има гении, просто би трябвало да бъдат открити.

- „ Маскираният артист “ е……

- Едно прелестно предаване.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Александра Грамова Маскираният певец
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР