Любопитно Трудно детство, зашеметяваща кариера - една силна жена на

...
Любопитно Трудно детство, зашеметяваща кариера - една силна жена на
Коментари Харесай

Трудно детство, зашеметяваща кариера - една силна жена на 44

Любопитно Трудно детство, зашеметяваща кариера - една мощна жена на 44 На 7 август рожден ден чества актрисата Чарлийз Терон  Венелина Стоянова 7 август 2019, 14:33 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Трудно детство, зашеметяваща кариера - една мощна жена на 44
Трудно детство, зашеметяваща кариера - една мощна жена на 44
 Дженифър Анистън още веднъж излиза на срещи
Дженифър Анистън още веднъж излиза на срещи
 Мистъри сериалът „ ЕНИГМА “ превзема Vbox7.com
Мистъри сериалът „ ЕНИГМА “ превзема Vbox7.com
 Дакота Джонсън изненада с нова усмивка
Дакота Джонсън изненада с нова усмивка
 Дженифър Лопес отвя Анталия като стихия, пишат турски медии
Дженифър Лопес отвя Анталия като стихия, пишат турски медии
 Камерън Диас с рядко изявление, разкри за какво не се снима
Камерън Диас с рядко изявление, разкри за какво не се снима
 Близначките на Хулио Иглесиас все по-красиви
Близначките на Хулио Иглесиас все по-красиви
 Малък имплант в ръката ще се бори против ХИВ/СПИН
Малък имплант в ръката ще се бори против ХИВ/СПИН

дна от най-харизматичните, красиви и сексапилни дами в света и не на последно място - една от най-талантливите актриси, чества своя рожден ден. Днес Чарлийз Терон навършва 44 години.

Актрисата е родена в Бенони, Южна Африка. И в случай че през днешния ден звездата се радва на популярност, пари и е дамата фантазия за доста мъже по света, това не всеки път е било по този начин.

Трудно детство

От дребна актрисата боледувала постоянно. Вследствие на многото признати антибиотици, горните ѝ зъби изгнили и били хирургически отстранени. Така до 10-годишна възраст тя в действителност имала много неугледен външен тип, за който сама признава, че е отнесла много насмешки на детската площадка.

"В учебно заведение се преструвах, че имам зъби и не се усмихвах на фотосите, тъй като беше непоносимо ", споделя Терон.

В тийнейджърска възраст звездата претърпява огромна покруса. Бащата на Чарлийз Терон, под въздействието на алкохол, атакува нея и майка ѝ. Тогава майката на актрисата го прострелва с револвер. Убийството е несъмнено като самоотбрана и не са повдигнати никакви правосъдни обвинявания.

"Който и да ме питаше, аз постоянно отговарях, че татко ми е умрял в автомобилна злополука. Кой би разказал същинската история? Никой ", призна Терон в свое изявление през 2017 година



За своята майка актрисата споделя:

"Имам невероятна майка. Тя е мое голямо ентусиазъм. Нейната философията бе "Това е извънредно. Осъзнай какъв брой извънредно е. А в този момент направи избор - ще оставиш ли това да те дефинира? Ще потънеш ли, или ще плуваш? Това беше ".
 Чарлийз Терон и майка й Герда
Кариера в киното

На 16 година Чарлийз Терон отпътува за Милано, където подписва контракт с фешън организация, откакто печели кастинг. По-късно отпътува за Ню Йорк, където учи балет. Прекратява танците заради травма. Решава да се откри в Лос Анджелис и получава първата си роля в игрален филм.

Успехите бързо намират ослепителната млада дама и в края на 90-те години тя към този момент е работила с мнозина именити режисьори като Джон Фракенхаймер и Ласе Халстрьом, както и с именити артисти като Ал Пачино ( "Адвокат на дявола ") и сър Майкъл Кейн ( "Правилата на живота ").

Едва през 21-ви век обаче Терон доближава зенита на своята кариера.

През 2003 година тя играе основна роля в екшъна "Италианска спекулация ", признат с високи оценки от критиците и със обилни доходи от феновете. Същата година Чарлийз доближава върха в професионалната кариера на всяка актриса на планетата – печели "Оскар " за основна женска роля за превъплъщението си като серийната килърка Айлийн Вуорнос във кино лентата на Пати Дженкинс "Чудовище ".

Някои от най-емблематичните ѝ функции по-късно са във филмите "Лудия Макс: Пътят на яростта ", "Бързи и гневни " 8, "Снежанка и ловецът ", "Бързи и гневни " 8, "Атомна русокоска " и други Последно актрисата се снима в романтичката комедия "А нека, но едва ли ", където си партнира със Сет Роугън.

View this post on Instagram
Watch “the first must-see comedy of 2019” starring Seth Rogen and Charlize Theron. #LongShot is now on Digital. On Blu-ray & DVD 7/30. Link in bio!

A post shared by Long Shot (@longshotmovie) on Jul 18, 2019 at 7:04am PDT

Извън киното

Чарлийз Терон поддържа благотворителна фондация в поддръжка на младежта в родната ѝ Южна Африка и пази други филантропични дела като правата на дамите и правото на еднополов брак.

Чарлийз Терон разкри пикантна загадка от предишното си

В персонален проект след раздялата си с ирландския артист Стюарт Таунсенд през 2010 година Терон е била свързвана с редица имена от холивудския елит като Шон Пен, Киану Рийвс и Майкъл Фасбендър. Но актрисата ревностно пази персоналното си пространство в загадка.

Но едно е изрично ясно, на 44 година Чарлийз Терон продължава да бъде все по този начин рисково красива и рисково секси - убедете се сами в нашата изложба.
Опасно красива, рисково секси - " атомната русокоска " Чарлийз Терон  <br> На 7 август актрисата навършва 44 година <br>

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Венелина Стоянова Източник: Чарлийз Терон
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР