Любопитно Троен сблъсък за оцеляване в Hell’s Kicthen България Люта

...
Любопитно Троен сблъсък за оцеляване в Hell’s Kicthen България Люта
Коментари Харесай

Троен сблъсък за оцеляване в Hell’s Kicthen България

Любопитно Троен конфликт за оцеляване в Hell’s Kicthen България Люта битка сред Недялка, Михаела и Лука ще се развихри довечера в ефира на NOVA 9 април 2020, 13:03  Троен конфликт за оцеляване в Hell’s Kicthen България
роен конфликт за оцеляване в Кухнята на Ада ще видят феновете в Hell’s Kitchen България довечера от 21 ч.по NOVA. Опитната Недялка, суровият Лука и момичето на баща – Михаела ще се изправят един против различен в яростна битка, с цел да извоюват оставането си в шоуто.

На дамите, с изключение на борбата за превъзходство, ще им се наложи да потвърждават и кой има повече място в кухнята – младите или лелките – спор сред алените от началото на надпреварата. Поколенията още веднъж ще спорят с гняв и лагерите ще са повече от враждуващи между тях, само че по какъв начин ли ще завърши лютата борба най-после следва да разберем.

Лука ще би трябвало да се пребори с девойки освен в разногласието кой е по-добър готвач, ами и да добави тежест във безконечната алтернатива – имат ли място дамите в професионалната кухня или това е непокътната територия единствено за мъже. Кой от тримата ще оцелее довечера в Hell’s Kitchen България?

Кулинарният двубой сред Лука, Михаела и Недялка ще е нетрадиционен – на пръв взор провокациите ще са елементарно изпълними, само че на втори прочит ще се желае много съобразителност, бърза реакция и същински мурафет. Заешки маратон ще ревизира физическата им устойчивост, само че ще тества и наблюдателността на тримата номинирани, а те ще се раздадат до дъно. Наред с това ще се окаже, че всички техники и хитрини са разрешени. Дали това ще е задоволително за победа? На финала готварският тест ще дефинира изхода от тройната битка, а ние ще разберем кой от тримата топ готвачи ще преодолее най-тежкия си призрачен сън в кухнята.

Тройната битка за оцеляване в Hell’s Kitchen България ще е белязана от трагични обстановки и непредвидени обрати. Ще се оправят ли кандидатите за огромната премия, в най-оспорваното кулинарно съревнование за професионални готвачи с предизвикването на вечерните поръчки?

Дамите ще се заловен за косите и ще претоплят познати до болежка женски спорове. Поколенията ще водят война още веднъж и конкуренцията за превъзходство сред опитните и младите ще се опита да потопи отборния дух при алените. Изненадващо отявлените врагове Недялка и Михаела ще открият обща задача, само че дали оръжията могат да бъдат заровени?

При сините – мъжкарите със мощно его още веднъж ще се спречкат и ще обтегнат нервите на началник Ангелов. Специална поръчка ще внесе ужас и в допълнение напрежение в кухнята, до момента в който опитите за казармен диктат ще се изгубят в устрема за стягане на мъжките редици. Кой от тримата ще успее да отбрани мястото си в Hell’s Kitchen България и кой ще напусне шоуто вечно – Михаела, Недялка или Лука ще разберем след броени часове в решаващия епизод на шоуто довечера от 21ч. по NOVA.

Hell’s Kitchen България – всеки вторник, сряда и четвъртък от 21ч. по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР