Любопитно Тренирате вкъщи по време на изолацията? Ето 5 грешки,

...
Любопитно Тренирате вкъщи по време на изолацията? Ето 5 грешки,
Коментари Харесай

Тренирате вкъщи по време на изолацията? Ето 5 грешки, които да не допускате

Любопитно Тренирате у дома по време на изолацията? Ето 5 неточности, които да не допускате Няколко съвета, които евентуално ще ви бъдат от изгода  Василена Василева 10 април 2020, 16:43  Полезните свойства на билката, която назовават
Полезните свойства на билката, която назовават " самун на сърцето "

" Радва ме заран да отворя очи и да направя нещо положително за някого "
 Защо се усещаме по-изморени по време на карантината
Защо се усещаме по-изморени по време на карантината
 Вкусна концепция от Русия: Херинга под шуба
Вкусна концепция от Русия: Херинга под шуба
 Дупка с рекордни размери се е отворила в озоновия пласт над Арктика
Дупка с рекордни размери се е отворила в озоновия пласт над Арктика
 Какво ново занимание би трябвало да опита всяка зодия по време на самоизолация
Какво ново занимание би трябвало да опита всяка зодия по време на самоизолация
 Защо загивaт кораловите рифове
Защо загивaт кораловите рифове
 Лейди Гага:
Лейди Гага: " Нямам самообладание да бъда майка "

лед като фитнес залите затвориха поради изключителното състояние по отношение на пандемията COVID-19, доста хора започнаха да упражняват в домашни условия.

Кои са обаче най-често допусканите неточности, които могат да попречат на постигането на положителни резултати, споделя Vbox7 в канала Top Of The Tops.

Пиете кофеинови питиета
 д
Ако изпиете чаша кафе или зелен чай тъкмо преди подготовка, рискът да ви се завие свят и да припаднете е огромен. Ако обичате да спортувате заран, направете тренировката си преди банкет на кофеинова напитка. А, в случай че нямате време заран и упражнявате вечер, по-добре не пийте кафе или зелен чай следобяд.

Хапвате щедро
 д
Известен факт е, че преди подготовка не би трябвало да се яде. Но, когато стоим у дома, храната в хладилникът се оказва прелъщение, на което мъчно можем да устоим. Въпреки това е значимо да не упражнявате на цялостен корем, тъй като това може да докара до стомашно-чревен дисбаланс.

Консумирате алкохол
 д
Консумацията на алкохол преди подготовка също не е за препоръчване, тъй като той забавя рефлексите и намалява концентрацията.

Пиете доста вода преди подготовка
 д
Макар и водата да е доста значима по време на подготовка, не правете грешката да изпивате огромно количество преди нея. Това може да докара до загуба на сила, намаляване на мускулите и крампи.

Пиете болкоуспокояващи
 д
Много хора вършат грешката да пият болкоуспокояващи преди подготовка, с цел да нямат мускулна тресчица по-късно. Но това е неверно, защото те могат да доведат до проблеми с червата.

Още забавни видеа от вижте и в канала на Top of the Tops.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Василена Василева Източник: тренировки неточности карантина .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  В Турция коронавирусът излиза отвън надзор - Теми в развиване | Vesti.bg В Турция коронавирусът излиза отвън надзор - Теми в развиване | Vesti.bg  107-годишна жена се излекува от COVID-19 107-годишна жена се излекува от COVID-19  Откриха 50 метров див звяр на дъното на океана Откриха 50 метров див звяр на дъното на океана  Кристалина Георгиева: Пандемията ще провокира най-тежката криза от Голямата меланхолия Кристалина Георгиева: Пандемията ще провокира най-тежката криза от Голямата меланхолия Последни  <p><strong>Тренирате</strong> у дома по време на <strong>изолацията</strong>? Ето <strong>5 грешки</strong>, които да <strong>не</strong> <strong>допускате</strong></p> Тренирате у дома по време на изолацията? Ето 5 неточности...  Пациенти, възстановили се от COVID-19, още веднъж с позитивна проба Пациенти, възстановили се от COVID-19, още веднъж с...  Полезните свойства на билката, която назовават Полезните свойства на билката, която назовават " самун на...  Асена Стоименова Обвинение и гаранция 20 хиляди лева към шефа на...  Проучване: COVID-19 промени настройките на обществото Проучване: COVID-19 промени настройките на обществото  " Радва ме заран да отворя очи и да направя нещо положително...  Министерство на вътрешните работи: Чувствителен спад на престъпността, 24 000 под карантина Министерство на вътрешните работи: Чувствителен спад на престъпността, 24 000 под...  Рокади в връзките сред героите в Рокади в връзките сред героите в " Ягодова луна "  Защо се усещаме по-изморени по време на карантината Защо се усещаме по-изморени по време на карантината  Драконовски ограничения против ковид на пазарите в София Драконовски ограничения против ковид на пазарите в София  Mercedes-Benz GLC и GLC Coupe на поточната линия в Бремен. Mercedes и Audi ще рестартират производството в Европа  <p><strong>Модните грешки</strong>, които ни карат да <strong>изглеждаме зле</strong></p> Модните неточности, които ни карат да изглеждаме зле  Ердоган отхвърля препоръките против ковид в Турция Ердоган отхвърля препоръките против ковид в Турция  Българска национална банка Българска народна банка утвърди реда за мораториуми върху заплащанията по...  Бойко Борисов Борисов: Кандидастваме в еврозоната до края на април  44-годишна жена е умряла в Сливен след затруднения от COVID-19 44-годишна жена е умряла в Сливен след затруднения от...  Зоран Заев Заев в изолираност, подозрения за ковид  <p>Каракачанов предлага възбрана за импорт на плодове и зеленчуци</p> Каракачанов предлага възбрана за импорт на плодове и...  " Не може един човек да споделя, че е църковен, а да...  Вкусна концепция от Русия: Херинга под шуба Вкусна концепция от Русия: Херинга под шуба Всичко от през днешния ден Виц на деня Младеж се обажда по телефона вкъщи... Вдигнала баба му: - Бабо, я виж работи ли рутера? - Че работи ли, знам ли чадо... -… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  В Турция коронавирусът излиза отвън надзор В Турция коронавирусът излиза отвън надзор  Почина огромният български артист Вълчо Камарашев Почина огромният български артист Вълчо Камарашев  Проф. Йонко Мермерски патентова бърз тест за covid-19 Проф. Йонко Мермерски патентова бърз тест за covid-19  Жена, инфектирана с COVID-19: Приятелите ми даже не желаеха да приказваме по телефона Жена, инфектирана с COVID-19: Приятелите ми даже не желаеха да приказваме по телефона  Екстремният фотограф Ивайло Дончев: Вдъхновява ме свободата, адреналинът и възприятието да се усещаш жив  Проф. Кантарджиев: Пик на болестта може да чакаме в края на април Проф. Кантарджиев: Пик на болестта може да чакаме в края на април Водещи вести  44-годишна жена е умряла в Сливен след затруднения от COVID-19 44-годишна жена е умряла в Сливен след затруднения от COVID-19  Бойко Борисов Борисов: Кандидастваме в еврозоната до края на април  Асена Стоименова Прокуратурата упрекна шефа на Българския фармацевтичен съюз проф. Асена Стоименова, тя е с гаранция 20 хиляди лв.  Министерство на вътрешните работи: Чувствителен спад на престъпността, 24 000 под карантина Министерство на вътрешните работи: Чувствителен спад на престъпността, 24 000 под карантина  Пациенти, възстановили се от COVID-19, още веднъж с позитивна проба Пациенти, възстановили се от COVID-19, още веднъж с позитивна проба  Ердоган отхвърля препоръките против ковид в Турция Ердоган отхвърля препоръките против ковид в Турция  Снимката е илюстративна Глобиха семейство с 600 лева, разхождали кучетата си в парк  <p>Каракачанов предлага възбрана за импорт на плодове и зеленчуци</p> Каракачанов предлага възбрана за импорт на плодове и зеленчуци  Проучване: COVID-19 промени настройките на обществото Проучване: COVID-19 промени настройките на обществото  Рокади в връзките сред героите в Рокади в връзките сред героите в " Ягодова луна "  Драконовски ограничения против ковид на пазарите в С </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР