Любопитно Тежки обвинения, откровения и важни решения в новите епизоди

...
Любопитно Тежки обвинения, откровения и важни решения в новите епизоди
Коментари Харесай

Тежки обвинения, откровения и важни решения в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“

Любопитно Тежки обвинявания, откровения и значими решения в новите епизоди на „ Женени от пръв взор “ Таня и Светозар претърпяват сериозна рецесия в връзките си, Юлия и Михаил би трябвало да вземат значимо решение за взаимното си общуване 14 май 2019, 11:49
ериозни разтърсвания, само че и вяра за ново начало ще преживеят феновете с участниците в революционния ефирен формат „ Женени от пръв взор “ тази седмица. Таня и Светозар минават през първата рецесия в връзките си. Най-новата двойка в предаването - Юлия и Михаил, продължава сватбеното си странствуване край езерото Комо в Италия, само че скоро следва да вземе значимо решение за съжителството си. Професионален ангажимент на Ивана се трансформира в ябълката на раздора сред нея и Мерал, само че ще създадат ли младите съпрузи опит да намерят път назад един към различен, проследете в новите епизоди на формата единствено по NOVA.

Съвместният път на Таня и Светозар наподобява изпълнен с трудности, а границата сред любовта и омразата наподобява все по-близка. Коментар на Светозар ще провокира прям диалог сред най-зрялата двойка в предаването. Силни думи, нападки и тежки обвинявания водят до сериозен скандал, изходът от който може да се окаже решителен за връзките в фамилията. Ще намерят ли Таня и Светозар излаз от обстановката, ще разрешат ли първата рецесия между тях и дали ще се насочат на плануваната си екскурзия до Копривщица, не пропускайте да гледате в „ Женени от пръв взор “.

Вълнения са обхванали Юлия и Михаил, които поемат на разходка към живописния италиански град Беладжио. Докато младоженецът се пробва да сътвори приятна атмосфера за своята половинка, настроението на Юлия продължава да се трансформира в унисон с времето в Италия. След завръщането си от сантименталното сватбено странствуване двамата ще би трябвало да вземат значимо решение за взаимното им общуване. Ще избере ли Юлия да се реалокира в Пловдив, или Михаил ще направи крачката да пристигна в София, ще разберем в новите епизоди на предаването.

След ангажимент на Ивана по снимане на видеоклип, връзките сред съпрузите се обтягат, а връзката им е мощно лимитирана. Мерал се усеща комплициран и отритнат, по тази причина търси съвет от психотерапевта Маги Ангелова. В опит да възвърне салдото посред им, младият мъж ще направи вълнуваща изненада на изпълнителката. Каква е реакцията на Ивана и дали ще съумеят да стопят ледовете, гледайте във вторник и сряда от 22:00 ч. по NOVA.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Женени от пръв взор Таня Светозар Юлия Михаил Ивана Мерал
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР