Любопитно Спиращи дъха трилъри и взривоопасен екшън в деветата седмица

...
Любопитно Спиращи дъха трилъри и взривоопасен екшън в деветата седмица
Коментари Харесай

Спиращи дъха трилъри и взривоопасен екшън в деветата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Любопитно Спиращи дъха трилъри и взривоопасен екшън в деветата седмица на „ Великият понеделник “ по KINO NOVA Гласувайте за своя любимец измежду новите пет кино лентата на уеб страницата https://greatmonday.bg/ 20 август 2019, 15:28 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Спиращи дъха трилъри и взривоопасен екшън в деветата седмица на „ Великият понеделник “ по KINO NOVA
Спиращи дъха трилъри и взривоопасен екшън в деветата седмица на „ Великият понеделник “ по KINO NOVA
 Яна Маринова отпразнува рожден ден с каскади за кино лентата „ Диви и щастливи “
Яна Маринова отпразнува рожден ден с каскади за кино лентата „ Диви и щастливи “
 Тя е дамата, която завоюва
Тя е дамата, която завоюва " Дупе на годината "
 Как се трансформира тялото ни, когато престанем да ядем бял самун
Как се трансформира тялото ни, когато престанем да ядем бял самун
 Защо да НЕ изливате макаронената вода в мивката
Защо да НЕ изливате макаронената вода в мивката
 Ким Кардашиян с рядка изява без грим (СНИМКИ)
Ким Кардашиян с рядка изява без грим (СНИМКИ)
 Имен ден честват всички, чието име значи
Имен ден честват всички, чието име значи " измолен от Бога "
 Доматите работят добре на мъжката полова система
Доматите работят добре на мъжката полова система

риключения и конкуренция с времето чакат феновете в седмия сезон на "Великият понеделник ". Кампанията на KINO NOVA предлага многообразие от филми, a феновете на киното сами могат да изберат коя лента да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч., гласувайки на специфичния уебсайт: greatmonday.bg.

Първото предложение е премиерата на екшън-трилъра „ Пробив “, където актрисата Нуми Рапас се превъплъщава в един от най-хубавите сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ. Тя се впуска в напрегната конкуренция с играта на котка и мишка сред Централно разузнавателно управление на САЩ и МИ-6. Агент Алис Расин има тежката задача да предотврати смъртоносна биологична офанзива против жителите на Лондон.

Киноманите ще могат да дадат своя глас и за „ Хотел Артемида “, който може да се похвали със страхотна визуализация, трогателен сюжет и ненадмината актьорска игра в лицето на Джоди Фостър, Стърлинг Браун, София Бутела и Джеф Голдблум. Филмът споделя историята на загадка болница, лекуваща нарушители, позиционирана в хотел на име „ Артемида “. Една нощ в нея идва именитият под земята необут Ниагара, който се нуждае от неотложно лекуване след опит за нападение.

Смразяващият „ Сейф “ е третата лента, която ще се бори за любовта на тайните сътрудници на KINO NOVA. В нея холивудската звезда Джейсън Стейтъм влиза в ролята на бореца Люк Райт, който става несъзнателен очевидец на гонене, в което вземат участие мафиоти и 12-годишно момиче. Люк оказва помощ на детето и схваща, че то има невероятна математическа заложба и скъп номеричен код, за който доста хора са подготвени да убиват.

Жан Рено се трансформира във френския служител на реда с груби похвати Юбер, в четвъртия филм за седмицата – „ Уасаби “. След като е заставен от началника си да излезе в отпуск за два месеца, той се връща в Япония, където е работил преди 19 години. Там би трябвало да уреди наследството на приятелката си, изчезнала без диря скоро след брака им. Героят среща щерка си, за чието раждане даже не е подозирал. Какво следва след срещата им, разберете във „ Великият понеделник “.

Последният филм в селекцията е приключенският екшън “Планината на вещиците “, който споделя невероятните завършения на две извънземни деца, надарени с паранормални качества. В търсене на своя загубен галактически транспортен съд, те се оказват въвлечени в премеждие с водача на такси Джак Бруно (Дуейн Джонсън-Скалата) и експерта по НЛО доктор Алекс Фрийдман (Карла Гуджино).

Феновете могат да изберат своя любимец и на Фейсбук страницата на канала, а филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен идващия понеделник, 26 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на акцията трима от всички, дали своя глас, ще се борят за огромните награди – специфични шпионски часовници.

"Великият понеделник " дава опция на почитателите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година за първи път властта бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията "Медийна реклама ".

Следете "Великият понеделник " в ефира на KINO NOVA и на Фейсбук страницата на KINO NOVA.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза KINO NOVA филм Великият понеделник .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Домовете ни с паспорт, ще коства сред 100 и 500 лева <br>
Домовете ни с паспорт, ще коства сред 100 и 500 лева
 Пътници изоставени на релсите, нямали различен превоз Пътници изоставени на релсите, нямали различен превоз  <br> Ким Кардашиян с рядка изява <strong> без грим </strong> (СНИМКИ) <br>
Ким Кардашиян с рядка изява без грим (СНИМКИ)
 <br> Първи крачки към цялостната <strong> възбрана на продажбата </strong> на диви <strong> слонове </strong> <br>
Първи крачки към цялостната възбрана на продажбата на диви слонове
Последни  <p>Заложническа драма в Рио: мъж похити автобус</p> Заложническа драма в Рио: мъж похити рейс  <p>Трилър и екшън във &quot;Великият понеделник&quot;&nbsp;</p> Трилър и екшън във "Великият понеделник "  <p><strong>Яна Маринова</strong> отпразнува рожден ден с каскади</p> Яна Маринова отпразнува рожден ден с каскади  Йорданка Фандъкова Фандъкова: В „ Овча купел “ са най-големите...  Българчетата в къщата на ужасите: Къде са в този момент Българчетата в къщата на ужасите: Къде са в този момент  Аманда Холдън Тя е дамата, която завоюва "Дупе на годината "  Слави Трифонов Слави Трифонов отговори на рецензиите и спекулациите  <p>Имаме ли триумф в засичането на <span style= Имаме ли триумф в засичането на тъмна материя?  Стефан Данаилов в болница Стефан Данаилов в болница  Сидеров: Игра сред Симеонов и Цветанов, той търси реванш Сидеров: Игра сред Симеонов и Цветанов, той търси...  <p>Джей Ло с нова <span style= Джей Ло с нова секси фотография по бански  <p><strong>Как се трансформира </strong>тялото ни, когато престанем да ядем <strong>бял хляб</strong></p> Как се трансформира тялото ни, когато престанем да ядем бял...  Теменужка Петкова Вече няма подозрения за АЕЦ „ Белене”, 13...  <p>Защо да<strong> </strong><strong>НЕ</strong> изливате макаронената вода в мивката</p> Защо да НЕ изливате макаронената вода в мивката  <p>Първи крачки към цялостната <strong>забрана на продажбата </strong>на диви <strong>слонове&nbsp;</strong></p> Първи крачки към цялостната възбрана на продажбата на диви...  Доналд Тръмп Тръмп упрекна Гугъл в операции и изиска съд  <p>Макрон: Европа от Лисабон до Владивосток</p> Макрон: Европа от Лисабон до Владивосток  Ким Кардашиян Ким Кардашиян с рядка изява без грим (СНИМКИ)  Пътници изоставени на релсите, нямали различен превоз Пътници изоставени на релсите, нямали различен превоз  <p>САЩ тестваха нова ракета, Русия е възмутена</p> Съединени американски щати тестваха нова ракета, Русия е възмутена Всичко от през днешния ден Виц на деня Разговор сред другари: - Какво стана, продадохте ли си жилището? - Не. След като прочетохме описанието на брокера взехме решение, че това е тъкмо парцела, който… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Нов триумф за българските гимнастички Нов триумф за българските гимнастички  Звездата, която в никакъв случай не не помни България  Нощта преди Голяма Богородица сбъдва стремежи  Младеж хвърли харизано BMW в реката, желал Jaguar  Усмивката, след която светът не свърши. Но опустя  Днес Уитни Хюстън щеше да навърши 56 година Водещи вести  Теменужка Петкова Вече няма подозрения за АЕЦ „ Белене ”, 13 компании желаят да вземат участие  Слави Трифонов Слави Трифонов отговори на рецензиите и спекулациите  Българчетата в къщата на ужасите: Къде са в този момент Българчетата в къщата на ужасите: Къде са в този момент  <p>Заложническа драма в Рио: мъж похити автобус</p> Заложническа драма в Рио: мъж похити рейс  <p>Случаят &bdquo;Негован&rdquo;: Министерство на вътрешните работи търси жена и мъж</p> Криминалист: Убийствата от Негован нямат аналог в България  Велизар Величков Бизнес, спектакъл и пътешествия: историята на Велизар Величков  <p>Джей Ло с нова <span style= Джей Ло впечатли почитателите с нова гореща фотография  <p>Имаме ли триумф в засичането на <span style= Ще се удостовери ли единственото доказателство за съществуването на тъмна материя  Сидеров: Игра сред Симеонов и Цветанов, той търси реванш Сидеров: Игра сред Симеонов и Цветанов, той търси реванш  Йорданка Фандъкова Фандъкова: В „ Овча купел “ са най-големите вложения  Доналд Тръмп Тръмп упрекна Гугъл в операции и изиска съд  <p>Макрон: Европа от Лисабон до Владивосток</p> Макрон: Европа от Лисабон до Владивосток  <p>САЩ тестваха нова ракета, Русия е възмутена</p> Съединени американски щати тестваха нова ракета, Русия е възмутена

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР