Любопитно Соня Янкова: Никога не се отказвай и вярвай във

...
Любопитно Соня Янкова: Никога не се отказвай и вярвай във
Коментари Харесай

Соня Янкова: Никога не се отказвай и вярвай във възможностите си.

Любопитно Соня Янкова: Никога не се отхвърляй и вярвай във опциите си. Соня Янкова за страстите от присъединяване в Hell’s Kitchen 21 април 2020, 10:41  Соня Янкова: Никога не се отхвърляй и вярвай във опциите си. Източник: NOVA
оня Янкова е на 33 година от гр. София, готвач и кулинарен блогър. Тя беше една от участничките в третия сезон на Hell’s Kitchen, които ще запомним. Колоритна, ексцентрична и зачислена в тима на „ хубавиците “ в Кухнята на Ада. И сякаш нейният сексапил, усмивка и кулинарни умения я откроиха много пред останалите. Самата Соня дефинира себе си като авантюристка, безконечен оптимист и цялостен перфекционист. Кулинарната й фантазии са да отвори личен ресторант, в който ще пускат и домашни любимци, както и да има лично кулинарно предаване в топ готварски канал. Дали ще успее да ги реализира, времето ще покаже, само че преди този момент ето какво споделя тя за присъединяване си в най-оспорваното кулинарно съревнование в българския ефир Hell’s Kitchen:

- Как ще опишете присъединяване си в "Кухнята на Ада "?

- За мен, този формат беше огромно личностно предизвикателство, което ме направи още по-силна и по-уверена. Участието ми беше доста забавно, занимателно и изпълнено с доста страсти под налягане (смее се).

- Съжалявате ли, че излязохте?

- Не, аз не скърбя за нищо в моя живот и въпреки всичко това е игра, в даден миг всеки завършва присъединяване си. Признавам си, че ми липсва малко алената кухня и готвенето от заран до вечер, просто свикваш доста и по-късно е необичайно възприятието, когато ги няма напрежението и напрежението...

- Кой е най-ценният урок, който научихте от началник Ангелов?

- Дори и нещата да не се получават и ситуацията да е злокобно – в никакъв случай не се отхвърляй и вярвай във опциите си. Също по този начин се научих да презентирам още по-красиво и одушевено от преди и научих много други кулинарни хитрини, които ще ми бъдат потребни отсега нататък в моята кариера.

- Бихте ли трансформирали нещо в присъединяване си, в случай че можехте да върнете времето обратно?

- Не, тъй като съм била себе си от самото начало и не мисля, че съм направила нещо неправилно, с цел да желая да го трансформирам. Мисля, че има доста други участници, които биха имали потребност от машина на времето (смее се).

- Какво Ви стимулира да се запишете за присъединяване в Hell's Kitchen?

- Разбира се, че любовта ми към храната, както и още един метод да предизвикам приключенската си натура (смее се).

- Кой миг ви беше най-труден?

- Най-трудно се справях с цялостната изолираност и липса на връзка с обичаните ми хора, също по този начин и моето куче Тигра ми липсваше пъклен доста.

- С какви страсти напуснахте предаването?

- Страхотни, позитивни страсти. Винаги акцентирам на позитивните неща, а по-късно предаване знам, че ми предстоят още по-прекрасни и забавни събития! Научих много техники и кулинарни хрумвания от страхотните началник Ангелов, началник Димова и тегел Койчев и съм признателна, че имах тази опция, да се изучавам от най-хубавите.

- Имаше два лагера в Кухнята на Ада – на младите и на опитните. Имаше ли спор на поколенията и за какво, съгласно вас?

- Аз в никакъв случай не съм деляла нашия тим по каквито и да е критерии - имаше други хора, които целеустремено разделяха тима, и в дадени моменти го реализираха - към момента не знам каква им беше логиката. Също по този начин годините и опита от време на време не са от най-голямо значение. Аз не съм имала спор с никого и никого не съм обидила или засегнала през престоя си там. Винаги съм пряма и супер директна и каквото е трябвало да кажа съм го казвала непосредствено на индивида, а не зад тила му! В действителния си живот имам приятелки от всяка възрастова група и се разбирам прелестно с всяка една от тях. Смятам, че годините нямат нищо общо с разделянето и споровете.

- Като една от принцесите или хубавелките в Hell's Kitchen България смятате ли, че в дамите в кухнята имат повече място в сравнение с мъжете?

- Не се считам за принцеса. В своя живот постоянно съм се справяла сама с всичко и се е налагало да оказвам помощ на хората към мен. Доста постоянно ми се е налагало да работя на две места по едно и също време, тъй че тотално не съм съгласна с определението „ принцеса “. Относно хубостта - аз в никакъв случай не съм се възприемала за красива или хубава, даже не знам по какъв начин да се гримирам, аз постоянно съм залагала на естествената красотаJ. Относно безконечното състезание мъже-жени считам, че мъжете професионални готвачи са доста повече от дамите, може би поради аналитичния им разум, дисциплинираност, сръчност… Една концепция по-добри са в кухнята, само че е реалност, че имат потребност от салдото, който би дала една жена - кухня без най-малко една темперамента жена не е същинска кухня!

- Добрият външен тип скрито оръжие ли е в кухнята или по-скоро пречи?

- За мен всеки човек без значение от какъв пол е би трябвало да се грижи за своя външен тип и здравословно положение. Както е споделил Ал Пачино: „ Суетата е моят обичаният грях “, считам че една жена би трябвало да е малко суетна и естествена, и не поради мнението и утвърждението на другите хора, а поради личното си задоволство. Жената би трябвало да е красива, блага и вдъхновяваща ВИНАГИ! Външният тип оказва помощ освен в кухнята, само че във всяка сфера от нашия живот. Външният тип демонстрира какъв брой човек цени себе си и каква оценка си е сложил. И идващото значимо нещо, най-малко за мен, което считам за мое „ скрито оръжие “, е моята позитивна сила, положителното ми сърце и усмивката. Усмивката и положителното отношение към хората и животните са тайното оръжие, което всеки човек би трябвало да има!

- Има ли нещо, което не успяхте да покажете в шоуто?

- Има много неща, които заради липса на време, стрес или други фактори не можах да покажа в шоуто, само че въпреки всичко считам, че съм се справила ужасно и да не забравяме, че съм един от участниците с минимум опит. За напред в моя YouTube канал ще демонстрирам нещата, които не съумях да споделя в предаването.

- Коя е думата, която разказва най-точно претърпяното в Hell’s Kitchen?

- Образователна, занимателна лудница и цялостен, пъклен потрес.

- Какви качества би трябвало да има спечелилият в Hell’s Kitchen и кой е вашият любимец?

- Победителят би трябвало да е убеден и да има стратегическа мисъл. Трябва да знае по какъв начин да провежда кухнята и хората в нея, би трябвало да е водач, който с почит да стимулира останалите. Също по този начин би трябвало да е с положително сърце и да зарежда хората с позитивна сила... Хората би трябвало да желаят сами да се раздават за него на 100%, само че в същото време би трябвало и да е непоколебим, да следи и да планува ВСИЧКО. Моите любимци са в мъжкия тим и бих се радвала за всеки един от тях, в случай че победят - това са Реджи, Атанас, Ивайло, Цецо. Но съгласно мен, всички качества които изброих нагоре, ги има Реджи и в случай че той завоюва, ще съм била права (смее се).
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР