Любопитно Смелост и роднински връзки в Един за друг този

...
Любопитно Смелост и роднински връзки в Един за друг този
Коментари Харесай

Смелост и роднински връзки в "Един за друг" този уикенд по NOVA

Любопитно Смелост и роднински връзки в " Един за различен " този уикенд по NOVA В края на седмицата стават ясни финалистите в първия сезон на риалити формата 30 април 2020, 14:12  Смелост и роднински връзки в Източник: Нова тв
ази събота и неделя от 20.00 ч. по NOVA, на крачка от финала, участниците в „ Един за различен “ ще би трябвало да засвидетелстват силата на роднинските си връзки, както и огромна доза кураж в непредвидена задача, скрита в цялостен мрак.

Миналата седмица Божидар и Деян още веднъж се оказаха на елиминации, откакто не съумяха да се оправят приемливо с поставените им задания. Този път те се изправиха против Калина и Емил, като останалите двойки стратегически избраха пловдивчаните да изоставен вилата.

Тази събота броят на участниците в женското тестване се усилва и дамите ще обединят сили с майките на своите половинки. Те ще би трябвало да реализират консенсус и да дадат същите отговори на въпроси с нараснала компликация, каквито авансово са дали мъжете. Ще бъдат ли единомислещи дамите или свекървите в действителност ще се окажат най-големия им призрачен сън? – ще стане ясно този уикенд в „ Един за различен “.

Следващото предизвикателство ще повиши пулса на участниците и ще ги потопи в непроницаем мрак, оставени на първичните им страхове. Двойките ще би трябвало да познаят източника на опасността и да покажат дали могат да владеят страстите си. Кой ще се окаже по-смелият пол и подготвени ли са мъжете в действителност на всичко в името на любовта към нежните си половинки?

В неделя следва следващото тестване за двойки, което ще изпита уменията за екипна работа, а след елиминациите ще станат ясни и финалистите в първия сезон на „ Един за различен “.

Не пропускайте да разберете какво ще се случи в предаването тази събота и неделя, 2 и 3 май, в 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация за „ Един за различен “ ще откриете във Фейсбук страницата, както и на уеб страницата на предаването.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР