Любопитно Слава и пари, зад които се крият много сълзи

...
Любопитно Слава и пари, зад които се крият много сълзи
Коментари Харесай

Слава и пари, зад които се крият много сълзи и жертви

Любопитно Слава и пари, зад които се крият доста сълзи и жертви Младите трима тенори IL VOLO в особено изявление пред Ванеса Николова и Vesti.bg  Ванеса Николова 20 септември 2019, 08:01 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Слава и пари, зад които се крият доста сълзи и жертви
Слава и пари, зад които се крият доста сълзи и жертви
 Странни поверия, свързани със солта
Странни поверия, свързани със солта
 Амелия-Мира още веднъж в елиминационна борба в „ Игри на волята “
Амелия-Мира още веднъж в елиминационна борба в „ Игри на волята “
 Разтърсваща всеотдайност в премиерния сериал „ Дъщеря ми “
Разтърсваща всеотдайност в премиерния сериал „ Дъщеря ми “
 Жени Калканджиева приготвя особено ревю
Жени Калканджиева приготвя особено ревю
 Кои сериали гледа кралското семейство?
Кои сериали гледа кралското семейство?
 Коя е най-вкусната храна, създавана в миналото
Коя е най-вкусната храна, създавана в миналото
 „ Прабългарите “ още веднъж предложиха жена в „ Игри на волята “
„ Прабългарите “ още веднъж предложиха жена в „ Игри на волята “

олетът.

Така звучи в превод на български името на италианското трио Il Volo, което международните специалисти в региона на музиката все по-често дефинират като „ новите трима тенори”.

За младите момчета от Il Volo животът сигурно наподобява като полет.

След всеки полет обаче следва рухване. А дали ще успееш да се изправиш след него и да продължиш напред с по-голяма мощ дефинира твоята храброст и до какъв брой си податлив да рискуваш, с цел да успееш.

Пиеро, Иняцио и Джанлука са на 26г., 25г. и 24г., само че към този момент честват своето първо десетилетие на сцената дружно.

Музиката за тях е метод на живот и тяхната „ най-голяма любов”, както споделят в изявлението си пред Ванеса Николова и Vesti.bg.

Момчетата се срещат за пръв път през 2009г. на музикален конкурс за подрастващи, излъчващ се по италианския ефирен канал Rai 1.

Пристигащи от три разнообразни краища на Италия, Пиеро, Иняцио и Джанлука се явяват като солови реализатори, а индивидът, който взема решение да ги събере дружно на сцената е режисьорът Роберто Ченчи.

Оттогава приказката за Il Volo стартира.

Талантът на трите момчета бързо е видян и още през цялото време в медиите се срещат съпоставения с тримата тенори – Пласидо Доминго, Лучано Павароти и Хосе Карерас.

По-късно ще се окаже, че сравненията не са безпочвени.

Il Volo съумяват да завоюват сърцата на публиката със своя гений, само че и с отношението си към всички тези, които пълнят залите концерт след концерт и ги поддържат.

„ Хората, които са до нас през цялото това време, са нашата най-голяма обич, паралелно с музиката” , споделя Джанлука.

Един от първите им най-големи триумфи в кариерата им на професионални реализатори е първото място на влиятелния италиански конкурс за музика Санремо през 2015г.

Победата ги изпраща автоматизирано като представители на Италия в музикалното съревнование „ Евровизия”.

Там, със своята ария Grande amore, Il Volo се подреждат на трето място в общото класиране, въпреки и вотът на публиката да ги слага на челната позиция.

„ Не чакахме толкоз доста хора да ни разпознават след „ Евровизия”. Благодарни сме на присъединяване си в този конкурс, тъй като то ни даде летящ старт”, споделя Пиеро.

View this post on Instagram
A post shared by Il Volo (@ilvolomusic) on Sep 16, 2019 at 10:18am PDT

Едно от нещата, които разчувства най-вече момчетата от Il Volo, са моментите, когато изнасят концерти отвън Италия, само че страстта по нищо не се разграничава от това, което усещат вкъщи.

„ Изправяш се пред предизвикването да се срещнеш очи в очи с хора от друга просвета от твоята и когато видиш, че музиката ти ги вълнува, това е незаменимо усещане” , споделя Иняцио.

И, защото Италия е позната като страната на най-вкусната храна, няма по какъв начин да избегнем да си заменяем няколко думи и на тази тематика.

На момчетата от Il Volo им е мъчно да създадат избор сред пица и паста, а когато ги запитвам къде отвън Италия са опитвали най-вкусната пица, те изрично дават отговор: България.

View this post on Instagram
A post shared by Il Volo (@ilvolomusic) on Jul 30, 2019 at 8:33am PDT

Животът на обществените персони сигурно постоянно наподобява идеален, само че славата не всеки път е такава, каквато наподобява.

„ Отговорността, която се изисква от нас, е да се стремим да бъдем по-добрата версия на себе си всеки идващ ден” , споделя Джанлука.

„ Важно е, тъй като нашите старания се отразяват върху отношението на хората към нас. Когато забележим, че те са удовлетворени, значи всички саможертви са си стрували” , добавя той.

View this post on Instagram
A post shared by Il Volo (@ilvolomusic) on May 27, 2019 at 10:27am PDT

Има положителни, само че и доста неприятни дни.

„ Всичко може и да наподобява като цветя и рози, пари, разкош, само че в реалност нещата не наподобяват по този начин”, споделя Иняцио.

Il Volo с изключение на прелестни гласове имат и огромни, благородни сърца и постоянно вземат участие в дарителски акции.

„ Винаги когато можем, се опитваме да допринесем по някакъв метод и да помогнем на хората, които нямат същия шанс като нас”, безапелационен е Джанлука.

View this post on Instagram
A post shared by Caterina Jasmine Polifrone (@cate_barone93) on Sep 18, 2019 at 11:34am PDT

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Автор: Ванеса Николова .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Стефан Данаилов излезе от болница, вести за положението му Стефан Данаилов излезе от болница, вести за положението му  <br> <strong> Джъстин Трюдо </strong> се извини за <strong> спорна </strong> фотография <br>
Джъстин Трюдо се извини за спорна фотография
 <br> <strong> Неразпознаваем: Никълъс Кейдж </strong> с нова визия (СНИМКИ) <br>
Неразпознаваем: Никълъс Кейдж с нова визия (СНИМКИ)
 <br> След аборта, <strong> Хилария Болдуин </strong> е <strong> бременна </strong> за пети път <br>
След аборта, Хилария Болдуин е бременна за пети път
Последни  <p><strong>Слава и пари</strong>, зад които се крият доста <strong>сълзи и жертви</strong></p> Слава и пари, зад които се крият доста сълзи и жертви  Какво ще е времето през почивните дни Какво ще е времето през почивните дни  След Венеция, новият филм на Полански първо в София След Венеция, новият филм на Полански първо в София  Интензивен трафик, запушалка на границата с Турция Интензивен трафик, запушалка на границата с Турция  Джеф Безос Безос желае Amazon да стане напълно екологична компания  <p>Странни <strong>поверия</strong>, свързани със <strong>солта&nbsp;</strong></p> Странни поверия, свързани със солта  <p>Джаджи, които <strong>всеки би трябвало да</strong>&nbsp;има в стаята си</p> Джаджи, които всеки би трябвало да има в стаята си  <p>Германия:емигрант от Африка взе момиче за заложник</p> Германия:емигрант от Африка взе момиче за пленник  Амелия-Мира още веднъж в елиминационна борба в „ Игри на волята “ Амелия-Мира още веднъж в елиминационна борба в „ Игри на...  <p>Бербатов разгласи края на кариерата си като футболист</p> Бербатов разгласи края на кариерата си като футболист  Рейтингът на Тръмп бие Обама, иде ли втори мандат Рейтингът на Тръмп бие Обама, иде ли втори мандат  Арест на шаман, тръгнал да смъква Путин, разбуни Русия Арест на шаман, тръгнал да смъква Путин, разбуни Русия  Нови осем участници в „ Маскираният артист “ Нови осем участници в „ Маскираният артист “  Година затвор за мъж, тормозил жена си Година затвор за мъж, тормозил жена си  Huawei Mate 30 Pro Новият Huawei Mate 30 ще употребява всекидневен Android  Динозаври в мола
Създадено за Sofia Ring Mall
Динозаври в мола  Джок Полфрийман Съдът пусна предварително килъра Джок Полфрийман  При какви условия работят планинските ни спасители При какви условия работят планинските ни спасители  Съвет за електронни медии сезира прокуратурата за БНР, желаят оставки Съвет за електронни медии сезира прокуратурата за БНР, желаят оставки  Джавад Зариф Иран насочи закани, ще има ли война Всичко от през днешния ден Виц на деня На въпроса от логическия тест: "Кое от изброените е ненужно – морков, лук, бентли, картоф? " десетокласничките всеобщо дали отговор: морков, лук, картоф... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Това 8-годишно момиче от Варна към този момент написа книги  От село Стакевци до НАСА и  Бойко Борисов: Правим 7 автомагистрали едновременно  Учителка се разплака пред Борисов: Толкова години чаках! Учителка се разплака пред Борисов: Толкова години чаках!  Този мъж изпрати  В Тихия океан се заражда топлинна вълна, която ужасява учените