Любопитно Съветникът на Тръмп - младши, бивш агент на ФБР

...
Любопитно Съветникът на Тръмп - младши, бивш агент на ФБР
Коментари Харесай

Съветникът на Тръмп - младши, бивш агент на ФБР и най-успешният Facebook блогър във Варна през октомври

Любопитно Съветникът на Тръмп - младши, някогашен сътрудник на ФБР и най-успешният Фейсбук блогър във Варна през октомври Морската ни столица е хазаин на най-мащабната високотехнологична конференция в Югоизточна Европа 2 октомври 2019, 11:13  Най-силният състезател от „ Прабългари “ в борба за оцеляване
Най-силният състезател от „ Прабългари “ в борба за оцеляване
 Веднъж не стига: Звездните двойки, които си споделиха „ да ” по два пъти
Веднъж не стига: Звездните двойки, които си споделиха „ да ” по два пъти
 Зодиите, които ще срещнат любовта през октомври
Зодиите, които ще срещнат любовта през октомври
 Истината за Чернобил и други забавни заглавия от CineLibri 2019
Истината за Чернобил и други забавни заглавия от CineLibri 2019
 Звезди, които се борят с рака
Звезди, които се борят с рака
 10 дуета, с които да посрещнем есента
10 дуета, с които да посрещнем есента
 Днес имен ден честват всички с имената…
Днес имен ден честват всички с имената…
 Жена влезе в клетка на лъв, с цел да му потанцува
Жена влезе в клетка на лъв, с цел да му потанцува

Innowave Summit 2019 ще се организира за поредна година във Варна на 18 и 19 октомври в Двореца на културата и спорта. Мащабната конференция ще събере в морската ни столица международни марки като Apple, Фейсбук, Гугъл, Amazon, eBay, Trip Advisor, Booking, CNN, Alibaba.com , както и фондове за рисков капитал от 3 континента, с капиталово портфолио от над 100 милиона USD.

„ Тази година сме подготвили нещо още по-вълнуващо! Всички гости ще имат опция да гледат изключителни лектори, които в никакъв случай не са стъпвали в България. Беше сложна задача да убедим имена като Сед Симоув и Дрейтън Бърд „ Бащата на маркетинга “ да се включат, само че съм сигурен, че всички старания си костват. Нашата съществена задача е всяка година да надграждаме, по тази причина Innowave Summit през 2019-та ще бъде най-атрактивното издание до този миг “ – споделя Димитър Василев от Български Бизнес Форуми, съорганизатор на събитието.

Съветникът на Доналд Тръмп - младши , по потребителско обслужване, е измежду топ лекторите, които ще вземат участие в конференцията. Официален посетител на Innowave Summit 2019 ще бъде също и европейският комисар по нововъведения и юноша Мария Габриел.

Сред най-атрактивните лектори в конференцията са имена като Джоана Райли , част от интернационалния подготвителен лагер на ФБР, сегашен изпълнителен шеф на Censia - система за разузнаване, която употребява изкуствен интелект, с цел да даде предварителна информация за най-търсените експерти на пазара на труда. Райли е измежду стоте най-високо оценени дами в софтуерния бранш. Носител е на наградата на Калифорнийския съвет по етническо многообразие - „ Най-влиятелна жена “.

Впечатление прави и името на доктор Кевин Фрайбърг - част от Топ 30 на „ Най-великите мозъци в областта на ръководенето “. Сред лектори на конференцията са още Джина Лондон , водещ в CNN, Лукаш Железни - водещ английски инфлуенсър, Луиз Макдонъл - един от най-успешните Фейсбук маркетинг блогъри в света, Джонатан Биксби - канадски вложител и мултимилионер, както и редица други.

Екипът на Innowave Summit 2019 дава обещание доста изненади по време на целия конгрес.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Запалиха парцел на претендент за кмет <br>
Запалиха парцел на претендент за кмет
 <br> Кой е най-могъщият <strong> паспорт в света </strong> <br>
Кой е най-могъщият паспорт в света
 <br> Жена смая интернет с нелепост поради обувки <br>
Жена смая интернет с нелепост поради обувки
 <br> <strong> 10 любопитни фактa </strong> за хората, родени през <strong> октомври </strong> <br>
10 любопитни фактa за хората, родени през октомври
Последни  Измама: жена желае пари за разчистване на водомери Измама: жена желае пари за разчистване на водомери  <p>Нови жертви и полицейски час в Ирак</p> Нови жертви и полицейски час в Ирак  Най-силният състезател от „ Прабългари “ в борба за оцеляване Най-силният състезател от „ Прабългари “ в борба за оцеляване  <p><strong>Веднъж не стига:</strong> Звездните двойки, които си споделиха &bdquo;да&rdquo; по два пъти</p> Веднъж не стига: Звездните двойки, които си споделиха...  Как крадците нахлуват в дома ни със личния ни ключ Как крадците нахлуват в дома ни със личния ни ключ  <p>За тези <strong>зодии</strong> предстоят прекрасин неща през <strong>октомври</strong></p> За тези зодии предстоят прекрасин неща през октомври  Джамбазки отговори на Сидеров и даде съвет Джамбазки отговори на Сидеров и даде съвет  <p>Истината за Чернобил и други забавни заглавия от <span style= Истината за Чернобил и други забавни заглавия от...  Сидеров и Българска национална телевизия: Провокация ли породи абсурда Сидеров и Българска национална телевизия: Провокация ли породи абсурда  Грета Тунберг пред Организация на обединените нации Путин за Грета Тунберг: Може да ви отчайвам, само че...  Баща търси правдивост след условна присъда за опит за ликвидиране Баща търси правдивост след условна присъда за опит...  <p>Звезди, които <strong>се борят с рака</strong></p> Звезди, които се борят с рака  Спецакция в Спецакция в " Малашевци "  <p>10 дуета, с които <strong>да посрещнем есента</strong></p> 10 дуета, с които да посрещнем есента  <p>Промяна на времето, дъжд и вятър, с 10 градуса по-студено</p> Промяна на времето, дъжд и вятър, с 10 градуса...  <p>Мерки и дейности за обезвреждане на аквапланинга</p> Мерки и дейности за обезвреждане на аквапланинга  Тръмп погна с мита емблеми за Европа Тръмп погна с мита емблеми за Европа  <p>Днес <strong>имен ден</strong> честват всички с имената&hellip;</p> Днес имен ден честват всички с имената…  Microsoft Surface Duo Microsoft се завръща при смарт телефоните  Ивет Лалова Ивет Лалова стана седма в света на 200 метра Всичко от през днешния ден Виц на деня Не мога да претърпявам хора, които си описват всичко в обществените мрежи.Сега ви оставям, тъй като влизам да се окъпвам и имам пиле да размразявам. Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българският шоколад, който е прочут в целия свят (ВИДЕО)  Германската пенсионерка, която сбъдна Германската пенсионерка, която сбъдна " българската си фантазия "  Грета Тунберг: Хората страдат, умират, екосистеми се разрушават  Пациент на кардиолога с 57 хиляди лева заплата: Трябва да бъде наказан  Вижте неписаната история на България в фотоси  Честваме 111 години самостоятелна България Водещи вести  Джамбазки отговори на Сидеров и даде съвет Джамбазки отговори на Сидеров и даде съвет  Как крадците нахлуват в дома ни със личния ни ключ Как крадците нахлуват в дома ни със личния ни ключ  Сидеров и Българска национална телевизия: Провокация ли породи абсурда Сидеров и Българска национална телевизия: Провокация ли породи абсурда  Баща търси правдивост след условна присъда за опит за ликвидиране Баща търси правдивост след условна присъда за опит за ликвидиране  Грета Тунберг пред Организация на обединените нации Путин за Грета Тунберг: Може да ви отчайвам, само че …  <p>Мерки и дейности за обезвреждане на аквапланинга</p> Мерки и дейности за обезвреждане на аквапланинга  <p>Промяна на времето, дъжд и вятър, с 10 градуса по-студено</p> Идва есенно време, дъжд и вятър, с 10 градуса по-студено  <p>Нови жертви и полицейски час в Ирак</p> Нови жертви и полицейски час в Ирак  Тръмп погна с мита емблеми за Европа Тръмп погна с мита емблеми за Европа  Microsoft Surface Duo Microsoft се завръща при смарт телефоните  Ивет Лалова Ивет Лалова стана седма в света на 200 метра  Силно земетресение е записано във Вранча Силно земетресение е записано във Вранча  Уволниха чиновник на БАБХ след шокиращо видео Уволниха чиновник на БАБХ след шокиращо видео  Джок Полфрийман Джок Полфрийман няма възбрана да напуща страната  <p>Защо Русия пренаписва историята на Втората международна война&nbsp;&nbsp;</p> Washington Examiner: Русия пренаписва историята на Втората международна война  Катя Тричкова с екипа на кино лентата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР