Любопитно Събуди се“ с нов сезон от 7 септември по

...
Любопитно Събуди се“ с нов сезон от 7 септември по
Коментари Харесай

„Събуди се“ с нов сезон от 7 септември по NOVA

Любопитно „ Събуди се “ с нов сезон от 7 септември по NOVA Публицистичното предаване започва в нормалното си време от 08.00 ч. до 11.00 ч. с водещи Мирослава Иванова и Мартина Ганчева 5 септември 2019, 17:48  „ Събуди се “ с нов сезон от 7 септември по NOVA Източник: NOVA
ъботно-неделния утринен блок „ Събуди се “ се завръща с най-актуалните, лица и събития тази събота, 7 септември, от 08.00 до 11.00 ч. Водещите Мирослава Иванова и Мартина Ганчева ще продължат да наблюдават най-горещите тематики от миналата седмица и да въодушевяват феновете всеки уикенд с нови истории и забавни посетители.

Броени часове преди старта на новия ефирен сезон, „ Събуди се “ ще повдигне завесата към филмовите министър председатели тази есен. Зрителите ще се разсънят в компанията на Моню Монев и Деси Бакърджиева от „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ в събота, а в неделя сценаристката Милена Фучеджиева и Владимир Зомбори ще разкрият силата на достойнството и майчината обич.

А при започване на политическия сезон в събота пред Мирослава Иванова ще приказват ръководителят на групата на ГЕРБ Даниела Дариткова и Крум Зарков от Българска социалистическа партия, а в неделя посетител в студиото на Мартина Ганчева ще бъде водачът на партия „ Воля “ – Веселин Марешки.

Авторската графа на журналистката Мария Йотова – "Къси разкази " започва със световноизвестния парапланерист, покорил редица спортни върхове и международни върхове – Веселин Овчаров. Той ще показа на феновете за спортната пристрастеност, която трансформира живота му вечно.

Ива Софиянска-Божкова се завръща с рубриката си „ Говори с Ива “ с редица забавни посетители и техните впечатляващи житейски истории, като този път ще показа майката на Луиза Григорова – Ивет Григорова, собственичка на фешън организация.

В неделното утро Краси Боев ще стартира сезона с изявление с артистичния артист и любим на народа – Милко Калайджиев в родния му Свиленград. Ще се кандидатира ли той за кмет на града – разберете единствено в „ Събуди се “.

Галя Щърбева, която получи Вазовата премия за публицистика в Сопот за рубриката си "Да хванеш гората ", ще разкрие следващата любопитна история на забавни хора, които напущат Лондонското Сити поради българската провинция. Как британски финансисти вършат къмпинг на село, ще забележим тази неделя.

Не пропускайте „ Събуди се “ тази събота и неделя от 08.00 ч. до 11.00 ч. по NOVA с водещи Мирослава Иванова и Мартина Ганчева.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Горят ли се боклуци в Топлоелектрическа централа – Перник <br>
Горят ли се боклуци в Топлоелектрическа централа – Перник
 Опасно море, по какъв начин да разпознаем мъртвото течение Опасно море, по какъв начин да разпознаем мъртвото течение  <br> На <strong> учебно заведение с интерес </strong> - допустимо ли е <br>
На учебно заведение с интерес - допустимо ли е
 <br> <strong> Рускинята </strong>, която се разведе с краля на Малайзия, <strong> заплашва </strong> да разкрие негови секрети <br>
Рускинята , която се разведе с краля на Малайзия, заплашва да разкрие негови секрети
Последни  Изложба показва по какъв начин наподобява Изложба показва по какъв начин наподобява " Илюзия, събудена в...  „ Събуди се “ с нов сезон от 7 септември по NOVA „ Събуди се “ с нов сезон от 7 септември по NOVA  София, България DW: Чужденците в България са удовлетворени от живота си  <p>Вече можем да проверим какви данни са ни изтекли от НАП&nbsp;</p> Вече можем да проверим какви данни са ни изтекли от...  Световната продукция „ Криза на нежната възраст “ с премиера във Vbox7 Световната продукция „ Криза на нежната възраст “ с...  Галя Щърбева с отличиe за рубриката “Да хванеш гората ” Галя Щърбева с отличиe за рубриката “Да хванеш гората ”  Ердоган заплаши Европа с мигранти Ердоган заплаши Европа с мигранти  „ Съдебен спор ” се завръща с десети сезон и нови проблеми от 7 септември „ Съдебен спор ” се завръща с десети сезон и нови проблеми...  Депутатите отхвърлиха ветото на Радев Депутатите отхвърлиха ветото на Радев  <p>Оставиха в ареста двама от лихварите от &bdquo;Христо Ботев&rdquo;</p> Оставиха в ареста двама от лихварите от „ Христо...  Съединени американски щати предложили милиони долари рушвет на капитан на ирански танкер Съединени американски щати предложили милиони долари рушвет на капитан на...  <p>Майката на Бионсе с прочувствено обръщение: <strong>&bdquo;Господ те изпрати!&rdquo;</strong></p> Създадено за Vivacom Майката на Бионсе с прочувствено обръщение: „ Господ...  <p>На <strong>училище с интерес</strong> - допустимо ли е</p> На учебно заведение с интерес - допустимо ли е  Топлоелектрическа централа Горят ли се боклуци в Топлоелектрическа централа – Перник  Засилен трафик за почивката Засилен трафик за почивката  419 млн. телефонни номера са били взети от Фейсбук 419 млн. телефонни номера са били взети от Фейсбук  <p>Ердоган: Не могат да ни забранят нуклеарните оръжия</p> Ердоган: Не могат да ни забранят нуклеарните оръжия  <p><strong>Рускинята</strong>, която се разведе с краля на Малайзия, <strong>заплашва</strong> да разкрие негови тайни</p> Рускинята, която се разведе с краля на Малайзия...  Джип на: Джип на: " Гранична полиция " се обърна и се възпламени  <p><span style= Голямата война за дребните екрани Всичко от през днешния ден Виц на деня Телефонен диалог с адвокатска адвокатска фирма: - "Голдблум, Голдблум, Голдблум и Голдблум ", добър ден. - Добър ден, диря господин Голдблум. - Няма го, в командировка е.… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Къде не пишат домашни, учат върху лодки и вървят на учебно заведение със аероплан  Българи сътвориха човешка тъкан с 3D-биопринтер Българи сътвориха човешка тъкан с 3D-биопринтер  DW: Гладът се завръща в една от най-богатите страни на света DW: Гладът се завръща в една от най-богатите страни на света  5 години без писателя на вярата 5 години без писателя на вярата  Даяна и нейната  Ивет Лалова с следващ триумф bool(false) Водещи вести  Депутатите отхвърлиха ветото на Радев Депутатите отхвърлиха ветото на Радев  Слънце и дъжд през почивните дни Слънце и дъжд през почивните дни  Ердоган заплаши Европа с мигранти Ердоган заплаши Европа с мигранти  София, България DW: Чужденците в България са удовлетворени от живота си  <p>Днес <strong>имен ден</strong> честват всички с имената&hellip;</p> Днес имен ден честват всички с имената…  <p>Вечният, недостижимият, кралят - <strong>Фреди</strong>!</p> Вечният, недостижимият, кралят - Фреди!  <p><strong>Тестваме причините за пазарен триумф на </strong><strong>Renault Kadjar</strong></p> Тестваме причините за пазарен триумф на Renault Kadjar  Ето защо осъдиха на 5 години блогър в Русия Ето защо осъдиха на 5 години блогър в Русия  Изложба показва по какъв начин наподобява Изложба показва по какъв начин наподобява " Илюзия, събудена в действителност "  Световната продукция „ Криза на нежната възраст “ с премиера във Vbox7 Световната продукция „ Криза на нежната възраст “ с премиера във Vbox7  Галя Щърбева с отличиe за рубриката “Да хванеш гората ” Галя Щърбева с отличиe за рубриката “Да хванеш гората ”  „ Съдебен спор ” се завръща с десети сезон и нови проблеми от 7 септември „ Съдебен спор ” се завръща с десети сезон и нови проблеми от 7 септември  <p>Оставиха в ареста двама от лихварите от &bdquo;Христо Ботев&rdquo;</p> Оставиха в ареста двама от лихварите от „ Христо Ботев ”  Съединени американски щати предложили милиони долари рушвет на капитан на ирански танкер Съединени американски щати предложили милиони долари рушвет на капитан на ирански танкер  <p>Майката на Бионсе с прочувствено обръщение: <strong>&bdquo;Господ те изпрати!&rdquo;</strong></p> Майката на Бионсе с прочувствено обръщение: „ Господ те изпрати! ”  Засилен трафик за почивката Засилен трафик за почивката  419 млн. телефонни номера са били взети от Фейсбук 419 млн. телефонни номера са били взети от Фейсбук  <p>Ердоган: Не могат да ни забранят нуклеарните оръжия</p>
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР