Любопитно Разнообразни емоции и колоритни ястия в новите епизоди на

...
Любопитно Разнообразни емоции и колоритни ястия в новите епизоди на
Коментари Харесай

Разнообразни емоции и колоритни ястия в новите епизоди на „Черешката на тортата“

Любопитно Разнообразни страсти и колоритни ястия в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ Косьо Лунгов, Мария Маркова, Жанета Осипова, Александра Петканова и Енчо Кирязов ще ни напомнят, че без положително въодушевление нищо не се получава 21 юни 2019, 11:37  Разнообразни страсти и колоритни ястия в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ Източник: NOVA
овата кулинарна седмица на „ Черешката на тортата “ ще бъде изпълнена с артистичност, хубост и доста забавление - всяка делнична вечер от 20 ч. по NOVA.

В понеделник конкуренцията стартира с огромна доза смях, тъй като хазаин е артистът Косьо Лунгов. Кулинарията е неразбираема тематика за него и по време на приготовленията настъпват доста комични обстановки. Зоркото родителско око в лицето на неговата майка Креми изкъсо следи обстановката в кухнята, с цел да може гостите да не останат гладни. Актьорът кани участниците в своя дом, където компенсира кулинарните си умения с положително въодушевление и занимателен свършек на вечерта.

Втори хазаин идната седмица е артистичната писателка Мария Маркова - Марчела. За своето меню тя избира семпла вечеря, част от блюдата на масата са две салати и пълнени чушки. Вечерта носи забавни разкрития и води до откровени диалози. Десертът, който тя сервира, изненадва гостите, а изненадата провокира плевел смях на трапезата.

Третата вечер с доста пристрастеност и съблазън изпълва плеймейтката Жанета Осипова, която изненадва всички с кулинарните си умения. На трапезата поставя две салати и две разядки, а главното е агнешко с картофи. Мястото, което е избрала за вечерята, е домът на нейния непосредствен другар Христо Сираков. В цялото си усърдие всичко да бъде съвършено, сексапилната хубавица остава без въодушевление и пропуща да поддържа положителната атмосфера. Как ще приключи вечерята, не пропускайте да гледате в новите епизоди на предаването.

В четвъртък в кухнята е доста слънчево, тъй като готви моделът, който неотдавна е в ролята на майка и брачна половинка Александра Петканова. Лъчезарната стопанка стартира кулинарната подготовка с доста хъс за първото място. Тъй като времето напредва, тя вика брачна половинка си Дани на помощ. Двамата подготвят типична българска вечеря – шопска салата, баница по рецепта на майка ѝ и пиле с ориз. Десертът, който Алекс сервира, е научила по време на студентските си години. В неин жанр хубавицата поддържа ведрата атмосфера през цялата вечер и съумява да плени компанията с изненадата, която е провела цяла седмица.

В петък за почетния плакет на кулинарния гуру началник Иван Манчев ще се бори акробатът Енчо Кирязов. Какви занимания и вкусотии е подготвил той за своите посетители и дали ще успее да грабне успеха, гледайте в последния ден от кулинарната седмица.

Кой от радостната компания ще бъде почетен с възторженостите на началник Манчев, не пропускайте в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ - всяка делнична вечер от 20 ч. по NOVA.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Черешката на тортата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР