Любопитно Разговорът с Ванга, който Сергей Медведев не успя да

...
Любопитно Разговорът с Ванга, който Сергей Медведев не успя да
Коментари Харесай

Разговорът с Ванга, който Сергей Медведев не успя да запише

Любопитно Разговорът с Ванга, който Сергей Медведев не съумя да запише Сценаристът и режисьор на най-новия филм за пророчицата " Ванга - човек и феномен " Стоян Петров споделя любопитни обстоятелства за познанството си и срещите с нея  Венелина Стоянова 17 юни 2019, 06:01 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Разговорът с Ванга, който Сергей Медведев не съумя да запише
Разговорът с Ванга, който Сергей Медведев не съумя да запише

" Птичите мозъци " са по-умни, в сравнение с допускаме
 Петдесетница е - рожденият ден на Христовата черква
Петдесетница е - рожденият ден на Христовата черква
 Как да НЕ махате черните точки по лицето
Как да НЕ махате черните точки по лицето
 Магьосник или врач - по какъв начин да ги разпознаеш
Магьосник или врач - по какъв начин да ги разпознаеш
 Полезни свойства на момината сълза, за които може би не знаете
Полезни свойства на момината сълза, за които може би не знаете
 Черешова задушница е, какво би трябвало да знаем
Черешова задушница е, какво би трябвало да знаем
 Този човек написа едни от най-великите разкази
Този човек написа едни от най-великите разкази

риживе Ванга кани на среща Борис Елцин - първият президент на Руската федерация. Той не идва персонално у нас, а праща най-доверения си човек, своя прессекретар Сергей Медведев.

"Когато бяхме с Медведев при Ванга, той си носеше дребен магнетофон, с цел да запише диалога. Когато излязохме и ревизира какво е записал, се чу единствено поздравът на Ванга на влизане при нея. Нямаше нищо записано от целия диалог на касетата. И не съм единственият, който свидетелства за такива случаи.
 Сергей Медведев при Ванга
Самата Невена Тошева споделя, че когато е снимала първия филм за вуйна Ванга – "Феномен " през 70-те години, единият път не им се получило. Те отиват, снимат и по-късно се оказва, че няма никакви фрагменти. Има подобен изборен миг, който е необясним… ", споделя в изявление за Vesti.bg. Стоян Петров - през последните години от живота ѝ той превежда на Ванга, когато при нея идват рускоговорящи посетители.

Стоян Петров е режисьор и сценарист на най-новия филм "Ванга - човек и феномен ", чиято премиера е на 19 юни в зала 1 на НДК.

Филмът – достоверно самопризнание за живота на Ванга

"Хубаво е да се приказва за тази жена, само че ни омръзна да четем и да слушаме нелепости за нея. Вадят се думи от подтекста и се употребяват за избрани цели. Особено в Русия. Затова взехме решение, с Кирсан Илюмжинов, който е мой добър другар, да създадем нещо. Още повече, че имаме извънредни материали, измежду които е и моят персонален списък ".

Вдъхновител на кино лентата е точно Кирсан Илюмжинов - съветски политик и шахматист; първият президент на съветската федерация Калмикия (1993-2010) и президент на Световната шахматна федерация (1995-2018). Той приема с интерес и на драго сърце срещата с Ванга. Тогава не има вяра на думите ѝ, че ще стане президент.
 Кирсан Илюмжинов и Ванга
- Коя вест за Ванга Ви е огорчила най-вече?

- Много са. Като се стартира от милионите, които е събрала, през всякакви версии за това по какъв начин е ослепяла. Същността на един живот като този на Ванга е това, което е направила за хората. Една Майка Тереза надали е помогнала на толкоз хора, колкото вуйна Ванга… И най-голямото доказателство са разказите на самите хора, на които тя е помогнала.

- Откъде пророчицата е черпила сили?

- От Рупите! Това е едно от трите най-силни енергийни места в България и в този момент човек, в случай че отиде, ще му изтръпнат краката изключително в случай че може да разпознава силите. Леля Ванга имаше страхотна сила. Такива сили аз съм разпознавал единствено при някои огромни майстори на бойни изкуства и хора със качества. Но нейната сила беше помитаща.

- Ексклузивното във кино лентата е, че показва Ванга освен като феномен, само че и като човек – тази част по какъв начин ще я забележим?

- Всичко е удостоверение на очевидци – има специфични световни предсказания, които са доста забавни, има и чисто човешки предсказания. Двама нейни племенници също вземат участие във кино лентата, както и хора, които са били доста покрай нея, като Нешка Робева, епископ Йоан Богослов – това беше задачата, да намерим хора, които почтено и тъкмо да опишат за общуването с нея.

- Специално присъединяване във кино лентата има ясновидецът Любомир Алексиев, който е в непрекъсната връзка с Ванга и до през днешния ден.

- Той се появи през кино лентата. Кирсан беше схванал за него и ме прати да го намеря. В началото отхвърли изрично да взе участие, само че след това се съгласи. Не съм срещал човек, който по този начин да приказва за Ванга, като Любо Алексиев – толкоз аргументирано, толкоз свястно и толкоз красиво…

- Защо е значимо поколенията да знаят за вуйна Ванга?

- Хубаво е хората да знаят по няколко аргументи – за мен тя е свят човек (от човешка гледна точка), аз различен подобен човек не познавам. Хубаво е за всички младежи да знаят, че тя е образец за подражателство.

От друга страна, вуйна Ванга е феномен – това е все едно французите да не приказват за Нострадамус, а американците за Едгар Кейси – те са горделивост. Според мен би трябвало да се споделя за тези хора и то по почтен метод.

- Освен персонални, Ванга е правила и доста световни предсказания, кое от тези предсказания желаете да се сбъдне?

- От всичките ѝ предсказания световни от сърце желая да се сбъдне това, че няма да има Трета международна война.



Предсказанията на ясновидката за света, както и неразказани до момента пророчества ще можем да забележим във кино лентата "Ванга - човек и феномен ". А за срещата си с нея, както и по какъв начин това е трансформирало мирогледа му, Стоян Петров споделя:

"Аз от един безспорен песимист, безверен в безусловно нищо, се трансфорах в напълно друга персона, претърпях персонална трансформация. Познанството с подобен човек те учи, че би трябвало да бъдеш по-смирен, толерантен и да не съдиш преждевременно ".

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Венелина Стоянова Ванга филм Стоян Петров изявление По тематиката  Филм за Ванга разкрива незнайни до момента предсказания на пророчицата Филм за Ванга разкрива незнайни до момента предсказания на пророчицата  На Острова: какво пророкува Ванга за 2019 година На Острова: какво пророкува Ванга за 2019 година  На Острова: Ванга предсказа, че Путин ще стане стопанин на света На Острова: Ванга предсказа, че Путин ще стане стопанин на света  Баба Ванга и нейните мъдри мисли и пророчества Баба Ванга и нейните мъдри мисли и пророчества .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Корнелия Нинова отдръпна оставката си <br>
Корнелия Нинова отдръпна оставката си
 Как младежите трайно напущат Балканите Как младежите трайно напущат Балканите  <br> Ученици рисуват с фасул, киноа и сусам за <strong> спасяването на планетата </strong> <br>
Ученици рисуват с фасул, киноа и сусам за спасяването на планетата
 <br> Старата обич наслойка не хваща: среща след 75 години <br>
Старата обич наслойка не хваща: среща след 75 години
За дома  CashCredit  <p>Гениални <strong>приложения на сапуна</strong>, за които <strong>не подозирате</strong></p> Гениални приложения на сапуна, за които не подозирате  <p>В Инстаграм &quot;пощуряха&quot; по това <span style= В Инстаграм " пощуряха " по това растение (СНИМКИ).box-CashCredit { margin: 50px 0; }.box-CashCredit img { width: 100%; height: auto; }.box-CashCredit.list-item:nth-child(1) { border-top: 0 none; }.box-CashCredit.box-content { border: 9px solid #316fa0; }  1 Денят на бащата: Звездни бащи (СНИМКИ)  1 Били Портър – провокаторът в смокинг и рокля: Скандален и неповторим (СНИМКИ)  1 Бавачката на Меган и Хари подписала документ за строга конфиденциалност  1 Седем храни, които не би трябвало да се употребяват сурови (ВИДЕО) --> АКЦЕНТИ  Денят на бащата: Звездни бащи (СНИМКИ) Денят на бащата: Звездни бащи (СНИМКИ)  Били Портър – провокаторът в смокинг и рокля: Скандален и неповторим (СНИМКИ) Били Портър – провокаторът в смокинг и рокля: Скандален и неповторим (СНИМКИ)  Бавачката на Меган и Хари подписала документ за строга конфиденциалност Бавачката на Меган и Хари подписала документ за строга конфиденциалност  Седем храни, които не би трябвало да се употребяват сурови (ВИДЕО) Седем храни, които не би трябвало да се употребяват сурови (ВИДЕО) Последни  Ванга и Стоян Петров Разговорът с Ванга, който Сергей Медведев не съумя да...  Кола и мотор катастрофираха в София, двама потърпевши Кола и мотор катастрофираха в София, двама потърпевши  Мистериозна гибел на туристи в Доминиканската република Мистериозна гибел на туристи в Доминиканската република  Мая Манолова Манолова отхвърли на Българска социалистическа партия за кметския стол  Снимката е илюстративна Сама против страната: Тук съм родена, тук ще умра  <p>Масово <strong>спиране на тока</strong> в Латинска Америка&nbsp; &nbsp;&nbsp;</p> Масово прекъсване на тока в Латинска Америка ...  <p>&quot;<strong>Птичите мозъци</strong>&quot; са <strong>по-умни</strong>, в сравнение с предполагаме&nbsp;</p> "Птичите мозъци " са по-умни, в сравнение с...  Сара Нетаняху Осъдиха брачната половинка на Нетаняху поради ресторантска храна  Спипаха служител на реда, разпространявал цигари без бандерол Спипаха служител на реда, разпространявал цигари без бандерол  Как младежите трайно напущат Балканите Как младежите трайно напущат Балканите  Художничка посвети галерия на жертвите на принуждение Художничка посвети галерия на жертвите на принуждение  <p>Ученици рисуват с фасул, киноа и сусам за <strong>спасяването на планетата</strong></p> Ученици рисуват с фасул, киноа и сусам за спасяването на...  Спилбърг приготвя сериал, който ще се гледа единствено нощем Спилбърг приготвя сериал, който ще се гледа единствено нощем  Корнелия Нинова Корнелия Нинова отдръпна оставката си  Гореща неделя, температури до 34° Гореща неделя, температури до 34°  <p><strong>Петдесетница е</strong> - рожденият ден на Христовата църква</p> Петдесетница е - рожденият ден на Христовата черква  Как да предпазваме кабелите на устройствата си Как да предпазваме кабелите на устройствата си  Първа работа в Първа работа в " Нотр Дам "  грижа за кожата Как да НЕ махате черните точки по лицето (ВИДЕО)  Дъжд наводни Благоевград Дъжд наводни Благоевград Всичко от през днешния ден Виц на деня - Вие обичате ли топла бира, потни дами и комари? - Не, несъмнено. - Добре, ще запишем, че излизате в отпуска през зимата. Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Внимание! Опасна детска игра по улиците в страната  Азорските острови – перла в сърцето на океана  Новата ария на Азис - обръщение или скандал  Трагичната история на мъжа, разследвал повредата в Чернобил  Как Турция сложи Съединени американски щати в шах Как Турция сложи Съединени американски щати в шах  Дрон над призрачния град край Чернобил (видео) Дрон над призрачния град край Чернобил (видео) Водещи вести  Мая Манолова Манолова отхвърли да бъде номинирана от Българска социалистическа партия за столичен кмет  Снимката е илюстративна
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР