Любопитно Проучване развенча известни митове за мъжете и секса Мъжете

Любопитно Проучване развенча известни митове за мъжете и секса Мъжете ...

Проучване развенча известни митове за мъжете и секса.

Любопитно Проучване развенча известни митове за мъжете и секса Мъжете мислят повече за футбол, отколкото за секс - това показват резултатите от проучване на сайт за запознанства 15 май 2019, 16:16
ъжете мислят повече за футбол, отколкото за секс - това показват резултатите от проучване, което опровергава някои от най-разпространените митове за нагласите на силния пол към интимните отношения, пише в. "Дейли стар".

Допитване на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters, обхванало 1000 потребители, развенчава като най-големия мит схващането, че мъжете постоянно мислят за секс.

Оказва се, че тази мисъл занимава през по-голямата част от деня едва 8% от анкетираните представители на силния пол.

За сметка на това внушителните 64% от мъжете признават, че дневните им блянове са свързани не с жени, а със спорт, в частност с футбол.
7 съвета за страстен секс и след 10 години брак 1. Приемете, че партньорът за вас е най-правилният (поне за момента) и изберете да го обичате. Хората не са машини и страстният секс се определя преди всичко от това какви отношения и емоции ние преживяваме заедно с партньора. Секс без любов е просто фитнес, независимо колко време сте заедно. 2. Правете нещо ново. За всеки човек това може да бъде нещо различно. На едни хора им харесва новите места или нови дрехи, на други игри, на трети размяна на партньори. Не очаквайте, че страстта ще дойде сама по себе си. 3. Нежна и откровена комуникация. Едно от нещата, които убиват секса, са неизговорените неща и тайни. Ако нещо не е наред, то трябва да бъде казано.  4. Спете под едно одеяло. Така двойката е заедно поне 8 часа през нощта... дори през деня да изкарва по-малко време заедно. Така че, използвайте максимално нощта и наистина спете прегърнати… много прекрасна е тази близост и се събуждате в прегръдка, а какво може да бъде по-добро от това?
Вторият най-разпространен мит е, че мъжете с големи ръце и стъпала притежават съответно и завиден полов орган. Участниците в допитването са уверени, че между размерите на въпросните части от анатомията няма нищо общо.

Сред най-разпространените заблуди е също, че жените достигат до кулминацията в половия акт след мъжете.

Вижте кои са митовете за мъжете и секса сред топ 10 в допитването на Illicit Encounters:

- Лошо представяне в спортни прояви след секс предишната вечер;
- Стридите действат възбуждащо;
- Мъжете не изневеряват на партньорките си;

- Добрият секс трябва да е спонтанен;
- Добрият секс трябва да е продължителен;
- Мъжете имат по-голям сексуален мерак от партньорките си;
- По време на секс се изгарят много калории;

Четете още:

Проучване разкрива най-популярната поза за секс

Експерти: вечерният секс е полезен за съня

Една пета от хората си затварят очите пред изневярата

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ СЕ Източник:      секс проучване мит

Източник: vesti.bg