Любопитно Проучване развенча известни митове за мъжете и секса Мъжете

...
Любопитно Проучване развенча известни митове за мъжете и секса Мъжете
Коментари Харесай

Проучване развенча известни митове за мъжете и секса

Любопитно Проучване развенча известни легенди за мъжете и секса Мъжете мислят повече за футбол, в сравнение с за секс - това демонстрират резултатите от изследване на уебсайт за запознанства 15 май 2019, 16:16
ъжете мислят повече за футбол, в сравнение с за секс - това демонстрират резултатите от изследване, което опровергава някои от най-разпространените легенди за настройките на мощния пол към интимните връзки, написа в. "Дейли остарял ".

Допитване на уеб страницата за извънбрачни запознанства Illicit Encounters, обхванало 1000 консуматори, развенчава като най-големия мит схващането, че мъжете непрекъснато мислят за секс.

Оказва се, че тази мисъл занимава през по-голямата част от деня едвам 8% от интервюираните представители на мощния пол.

За сметка на това внушителните 64% от мъжете признават, че дневните им мечти са свързани не с дами, а със спорт, в частност с футбол.
7 съвета за буен секс и след 10 години брак  1. Приемете, че сътрудникът за вас е най-правилният (поне за момента) и изберете да го обичате. Хората не са машини и буйният секс се дефинира на първо място от това какви връзки и страсти ние претърпяваме дружно с колегата. Секс без обич е просто фитнес, без значение какъв брой време сте дружно.  2. Правете нещо ново. За всеки човек това може да бъде нещо друго. На едни хора им харесва новите места или нови облекла, на други игри, на трети замяна на сътрудници. Не очаквайте, че страстта ще пристигна сама по себе си.  3. Нежна и откровена връзка. Едно от нещата, които убиват секса, са неизговорените неща и секрети. Ако нещо не е наред, то би трябвало да бъде казано.   4. Спете под едно одеяло. Така двойката е дружно най-малко 8 часа през нощта... даже денем да изкарва по-малко време дружно. Така че, използвайте оптимално нощта и в действителност спете прегърнати… много прелестна е тази непосредственост и се събуждате в прегръдка, а какво може да бъде по-добро от това?
Вторият най-разпространен мит е, че мъжете с огромни ръце и стъпала имат надлежно и забележителен сексуален орган. Участниците в допитването са уверени, че сред размерите на въпросните елементи от анатомията няма нищо общо.

Сред най-разпространените заблуди е също, че дамите доближават до кулминационната точка в половия акт след мъжете.

Вижте кои са митовете за мъжете и секса измежду топ 10 в допитването на Illicit Encounters:

- Лошо показване в спортни прояви след секс предходната вечер;
- Стридите работят възбуждащо;
- Мъжете не изневеряват на партньорките си;

- Добрият секс би трябвало да е спонтанен;
- Добрият секс би трябвало да е продължителен;
- Мъжете имат по-голям полов копнеж от партньорките си;
- По време на секс се изгарят доста калории;

Четете още:

Проучване разкрива най-популярната поза за секс

Експерти: вечерният секс е потребен за съня

Една пета от хората си затварят очите пред изневярата

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: секс изследване мит
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР