Любопитно Полина Петрова: За 24 часа минаваш през всички емоции

...
Любопитно Полина Петрова: За 24 часа минаваш през всички емоции
Коментари Харесай

Полина Петрова: За 24 часа минаваш през всички емоции

Любопитно Полина Петрова: За 24 часа минаваш през всички страсти Ако искаш да си най-хубавия, в действителност би трябвало да обичаш това, което правиш, непрекъснато да надграждаш себе си и да си задоволително убеден, споделя участничката в Hell’s Kitchen 6 април 2020, 12:39  Полина Петрова: За 24 часа минаваш през всички страсти Източник: NOVA
итката за огромната премия в най-горещото кулинарно съревнование в българския ефир става все по-оспорвана и яростна. В решаващия за предходната седмица епизод – двама от сериозните готвачи в шоуто, с искания за опит и мурафет в кухнята, се изправиха един против различен в кървясъл двубой за оцеляване в Кухнята на Ада. И Атанас, и Лука бяха избавени – единият от синия тим, който застана зад тила му и сподели, че може да работи в синхрон, а другият тъй като показва сериозен опит и познания в кухнята, макар че се довери на аления тим и те го подхлъзнаха към неуспех.

Оспорваното съревнование сред двамата приключи с триумф, само че дамите се разделиха с още една от своите – Полина напусна Hell’s Kitchen България вечно. Така участниците, които не престават да се борят за премията от 100 хиляди лв. са към този момент 11.

Атанас победи Лука в кулинарния двубой за оцеляване в Hell’s Kitchen България

Полина Петрова е на 40 години от Разград и дефинира себе си като борбена и упорита натура. Готви в топ ресторант в града и е приготвяла майсторските си ястия за куп български поп и фолк звезди. В Кухнята на Ада беше част от лагера на опитните против хубавелките – Соня, Гергана и Михаела. Ето какво показа тя за конфликта сред поколенията в шоуто и въобще за присъединяване си в най-известното съревнование за професионални готвачи.

Вижте изявлението с Полина Петрова за Vesti.bg:„

- Как ще опишете присъединяване си в "Кухнята на Ада "?

- Уникално, прочувствено и вълнуващо прекарване, което се случва един път в живота. Имах опцията да науча доста нови неща (включително и за себе си), срещнах се с доста хора, сътворих другарства. Участието ми в Hell’s Kitchen България несъмнено ще остави трайна диря в моя живот.

- Съжалявате ли, че излязохте?

- Разбира се, че скърбя, можеше да остана още.

- Кой е най-ценният урок, който научихте от началник Ангелов?

- Ако искаш да си най-хубавия, в действителност би трябвало да обичаш това, което правиш, непрекъснато да надграждаш себе си и да си задоволително убеден да се заявиш в кухнята.

- Бихте ли трансформирали нещо в присъединяване си, в случай че можехте да върнете времето обратно?

- Не бих трансформирала нищо, също така, че трябваше да бъда една концепция по уверена.

- Какво Ви стимулира да се запишете за присъединяване в Hell's Kitchen?

- Моите деца ме записаха, какъв по-голям мотиватор от тях. Пък и се постарах да бъда персоналния образец за тях – да им покажа, че когато искаш нещо и се трудиш за него, рано или късно го постигаш.

- Кой миг ви беше най-труден?

- За мен беше доста мъчно да си овладея адреналина, сърцетуптенето и всички сходни признаци (хахахахахах), когато началник Ангелов с целия си почит, който излъчва се изправи пред нас. Не на последно място изолацията от външния свят.

- С какви страсти напуснахте предаването?

- Hell's Kitchen България е мястото, където за 24 часа можеш да минеш през всички страсти, които съществуват. За мен персонално, несъмнено, позитивните страсти доминират.

- Имаше два лагера в Кухнята на Ада – на младите и на опитните. Имаше ли спор на поколенията и за какво, съгласно вас?

- Сблъсъкът на поколенията беше много изразен в аления тим сред някой от играчите. От една страна бяха младите и надъхани с упоритост да се потвърдят и покажат доста в кухнята, а въпреки това - опита, който респективно би трябвало да ти даде успокоение и убеденост. В един миг се получаваше по този начин, че и при сполучливо приключена резервация прехвърчаха искри. Според мен това се получи, тъй като в един миг излизаше на напред във времето персоналното доказване (мисля, че това трябваше да се демонстрира в самостоятелните игри), а ние на първо място бяхме тим.

- Има ли нещо, което не успяхте да покажете в шоуто?

- Определено желаех да мина през борбата на номинациите, там сигурно щях да покажа уменията и опита си в кухнята.

- Коя е думата, която разказва най-точно претърпяното в Hell’s Kitchen?

- Определено „ Казарма “ с доста, но доста адреналин.

- Какви качества би трябвало да има спечелилият в Hell’s Kitchen и кой е вашият любимец?

- Победителят би трябвало да умее да работи в екип, да е проведен, спретнат и пореден в дейностите си, притискам палци на Цецо.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Строгите ограничения дават резултат, ето къде разпространяването на COVID-19 се забавя - Теми в развиване | Vesti.bg Строгите ограничения дават резултат, ето къде разпространяването на COVID-19 се забавя - Теми в развиване | Vesti.bg  <br> Доказателството, че <strong> коронавирусът </strong> няма по какъв начин да е <strong> основан </strong> в <strong> лаборатория </strong> <br>
Доказателството, че коронавирусът няма по какъв начин да е основан в лаборатория
 Невероятните изгоди за здравето от синапа Невероятните изгоди за здравето от синапа  <br> Пореден връх на Tesla <br>
Пореден връх на Tesla
Последни  Полина Петрова: За 24 часа минаваш през всички страсти Полина Петрова: За 24 часа минаваш през всички страсти  Александър Сиди Вътрешна македонска революционна организация предлага понижаване на депутатските заплати с 50%  <p>Бил Гейтс: Животът ще се възстановява единствено откакто имаме ваксина</p> Бил Гейтс: Животът ще се възстановява единствено откакто...  Проф. Иво Петров Проф. Иво Петров: Ново лекарство може да помогне против...  Енрике Иглесиас танцува с щерка си в очарователно видео Енрике Иглесиас танцува с щерка си в очарователно видео  Евгений Иванов Директорът на КРИБ: Мярката 60/40 ще проработи  Българи измежду ръководителите на интернационална група за финансови измами Българи измежду ръководителите на интернационална група за...  Microsoft Edge Microsoft Edge стана вторият най-популярен браузър в...  <p>НФСБ: Без заплати за депутатите при изключителното положение</p> НФСБ: Без заплати за депутатите при изключителното...  Петър Андронов Кой ще може да се възползва от мораториума върху...  Съдии опитвали да пробият системата за инцидентно систематизиране на делата от екзотични острови Съдии опитвали да пробият системата за инцидентно...  Тигър в нюйоркски зоопарк е тестван позитивно за Ковид-19 Тигър в нюйоркски зоопарк е тестван позитивно за...  Защо COVID-19 съкруши Испания Защо COVID-19 съкруши Испания  <p>5000 лева за цигара и за изхвърляне на боклука</p> 5000 лева за цигара и за изхвърляне на боклука  541 са инфектираните с COVID-19 у нас, жертвите са 21 541 са инфектираните с COVID-19 у нас, жертвите са 21  На 86-годишна възраст умря актрисата Шърли Дъглас На 86-годишна възраст умря актрисата Шърли Дъглас  <p><strong>1 200 000</strong> инфектирани с <strong>COVID - 19</strong>, къде има&nbsp;<strong>спад</strong>&nbsp;</p> 1 200 000 инфектирани с Коронавирус - 19, къде...  Пожар увеличи радиацията край Чернобил 15 пъти над нормата Пожар увеличи радиацията край Чернобил 15 пъти над...  Валежите стопират, по кое време да чакаме стопляне Валежите стопират, по кое време да чакаме стопляне  Социалните мрежи ще стопират конспирациите за 5G мрежите Социалните мрежи ще стопират конспирациите за 5G мрежите Всичко от през днешния ден Виц на деня Надпис в институция: " Моля, почиствайте си работните места след хранене, майките ви не работят тук! " Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българката, разкрила пред света историята на София  Коронавирусът отвори вратата за тоталния надзор Коронавирусът отвори вратата за тоталния надзор  Кирил Ананиев: Отменям заповедта за маските  За Ковид-19: Разказва един българин в Мадрид  Бразилия не взема ограничения: COVID-19 бил медийна нервност  Баба Тонка - майката на бунтовниците, която живее в името на свободата Водещи вести  541 са инфектираните с COVID-19 у нас, жертвите са 21 541 са инфектираните с COVID-19 у нас, жертвите са 21  <p><strong>1 200 000</strong> инфектирани с <strong>COVID - 19</strong>, къде има&nbsp;<strong>спад</strong>&nbsp;</p> Над 1 200 000 инфектирани с ковид, кои страни бележат спад  Проф. Иво Петров Проф. Иво Петров: Ново лекарство може да помогне против covid - 19  <p>НФСБ: Без заплати за депутатите при изключителното положение</p> Без хонорари за политиците във времето на изключителното състояние, оферират от НФСБ  <p>5000 лева за цигара и за изхвърляне на боклука</p> 5000 лева за цигара и за изхвърляне на боклука  Българи измежду ръководителите на интернационална група за финансови измами Българи измежду ръководителите на интернационална група за финансови измами  Евгений Иванов Директорът на КРИБ: Мярката 60/40 ще проработи  <p>Бил Гейтс: Животът ще се възстановява единствено откакто имаме ваксина</p> Бил Гейтс: Животът ще се възстановява единствено откакто имаме ваксина против COVID-19  Защо COVID-19 съкруши Испания Защо COVID-19 съкруши Испания  Съдии опитвали да пробият системата за инцидентно систематизиране на делата от екзотични острови Съдии опитвали да пробият системата за инцидентно систематизиране на делата от екзотични острови  Енрике Иглесиас танцува с щерка си в очарователно видео Енрике Иглесиас танцува с щерка си в очарователно видео  Александър Сиди Вътрешна македонска революционна организация предлага понижаване на депутатските заплати с 50%  Microsoft Edge Microsoft Edge стана вторият най-популярен браузър в света
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР