Любопитно Pavell & Venci Venc’ с критика, но и обич

...
Любопитно Pavell & Venci Venc’ с критика, но и обич
Коментари Харесай

Pavell & Venci Venc’ с критика, но и обич към българите

Любопитно Pavell & Venci Venc’ с рецензия, само че и любов към българите В извънредно изявление за Vesti те описват за новата си ария " Bulgari ", за вдъхновението и бъдещите проекти 27 май 2020, 09:11  Певицата Сиа с шокиращо самопризнание за секса
Певицата Сиа с шокиращо самопризнание за секса
 Роби Уилямс: Парите не би трябвало да съществуват
Роби Уилямс: Парите не би трябвало да съществуват
 Севиче – ядене, трансформирало се в национално благосъстояние
Севиче – ядене, трансформирало се в национално благосъстояние
 Най-смешните сватбени фотоси
Най-смешните сватбени фотоси
 4-те зодии, които носят най-чистата психика като на дечица
4-те зодии, които носят най-чистата психика като на дечица
 Интересни детайлности за Меган Маркъл от козметика й
Интересни детайлности за Меган Маркъл от козметика й
 6 хрумвания, с които да създадем дома си прелестен и необятен
6 хрумвания, с които да създадем дома си прелестен и необятен
 Храни, които ще накарат косата ви да пораства по-бързо
Храни, които ще накарат косата ви да пораства по-бързо

Pavell & Venci Venc’ са известни с забавните си рими. В новата си ария - „ Булгари “, те комбинират обичта си към българското със своя взор към всичко това, което го разрушава.

Вижте какво ни описаха двамата в извънредно изявление за Vesti:

Излезе новата ви ария „ Булгари”. Какво е вдъхновението зад нея?

Pavell : Реалността. Всичко, на което ставаме очевидци всекидневно. Сега назря моментът да изкажем мнението си за видяното и да го вкараме в ария.

Venci Venc’ : Вдъхновението е неистовата потребност за „ промяна” към по-добро. Тя е в основата на човешката природа.

Какви сме българите? Кои са най-хубавите и кои - най-лошите ни черти?

Pavell : Трудно е да определяш цялостен народ. Дори и да е твоят личен. Нека всеки самичък си отговори на този въпрос, само че почтено, без да „ спестява”.

Разкажете по какъв начин и къде е основан клипът към песента?

Pavell : Във Враца и Видин. Два града от един леко позабравен завършек на България - Северозапада. Родом съм от Враца, въпреки и да нямам самочувствието да настоявам, че познавам субкултурата на града по този начин, както тази на Бургас, където израснах. Но пък съм осведомен с хубостите на Врачанския Балкан, където се случи първият снимачен ден с нашия дребен, само че мощен екип. Петко Андонов улови „ страстта “ на планината, а Андрей Кряколов ни хвана с дрон от птичи взор.

Връх Вола, лобното място на Христо Ботев, е може би обичаната ми локация, тъй като там видяхме и дивите коне, които също влязоха във видеото. Видин пък ни даде Дунав Мост 2 и крепостта Баба Вида – спиращи дъха местоположения.

Venci Venc’: Във Враца ни посрещна наш другар, който ни разведе, както из хубавите естествени места, по този начин и измежду изоставените здания. Видяхме и двете страни, което също беше трогателен миг.

Има ли място за национализъм в рапа?

Pavell: Патриотизмът не би трябвало да се вълнува от жанровете в музиката. Нека вирее на всички места, където е допустимо, само че в рационални граници.

Venci Venc’ : Има място за деяние в живота. Усещам пламъци, надигащи се в съзнанието на нашето потомство. Ако сме задоволително мощни ще ги превърнем в доблестен пожар, с цел да изгорим някои от морално остарелите си обноски.

Какво значение има за вас песента „ Кога зашумят шумите “, която е вплетена във вашата ария?

Pavell : Венци има история с тази ария, а аз правя оценка цената на наследството ни. Музиката от тези времена е била толкоз пламенна и със смисъл, който ни кара да настръхнем.

Venci Venc’: „ Кога зашумят шумите “ е първата ария, която съм пял в живота си. Редовно изнасях концерти на бабите в Балкана (смее се).

Винаги ли пишете сами текстовете си?

Pavell : Стараем се, в случай че името ти е до нашето в обща ария да си съдействал и с текст. Иначе за независимите ни части постоянно пишем текстовете сами.

Venci Venc’ : Често пишем текстове и за други актьори.



Има ли реализатор, с който бихте желали да работите?

Pavell : Безброй доста са. Ако си самурай, искаш да се биеш единствено с по-добри от теб. Същото е, в случай че си шахматист или в нашия случай реализатор. Така се учиш най-бързо.

Venci Venc’ : Има и работим. Мечта е да стигнем равнището, в което ще можем да създадем ария с Лили Иванова или Васил Найденов. Ще работим за дните, в които ще бъдем почтени за това.

Кои песни постоянно участват във вашите плейлисти?

Pavell : Имам 20 обичани евъргрийни, които в действителност не омръзват. Класики от края на предишния век: - John Lennon – Imagine - Queen - Bohemian Rhapsody - Bob Marley - Redemption Song - Lenny Kravitz - Fly Away

Venci Venc’ : - Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy - Johann Sebastian Bach - The six Cello Suites, BWV 1007-1012

Трудностите са неизменима част от пътя на всеки реализатор. Как се справяте с тях?

Pavell : Надявам се човешки.

Venci Venc’: С пламък в очите и мотивация за градивен принос в едно по-светло на следващия ден.

Къде се виждате през 2021г.?

Pavell : Мисля, че обстановката с вируса ни потвърди, че е ненужно да си правил дълготрайни проекти. Лично аз към този момент съм по-внимателен в това отношение.

Venci Venc’ : Аз се виждам като горделив татко на момиченце на 2 годинки.

Искате ли да кажете нещо на своите почитатели?

Pavell : Само едно леко припомняне, че всички сме синове и дъщери на едно юнашко племе. Днешното ни държание дефинира по какъв начин ще наподобява светът на следващия ден.

Venci Venc’ : Бъдете смяната, която желаете да видите в света, който не харесвате през днешния ден.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Кои ограничения отпадат със заповедта на Ананиев? <br>
Кои ограничения отпадат със заповедта на Ананиев?
 СЗО: Първата вълна на пандемията от ковид не е завършила СЗО: Първата вълна на пандемията от ковид не е завършила  Мъж се вряза с кола в група хора в Германия Мъж се вряза с кола в група хора в Германия  Турция и Русия в конфликт в Либия, Европейски Съюз чака бежански напън Турция и Русия в конфликт в Либия, Европейски Съюз чака бежански напън Последни  Pavell & Venci Venc’ с рецензия, само че и любов към българите Pavell & Venci Venc’ с рецензия, само че и любов към българите  <p>Осем дами са убити от колегата си по време на изключителното положение</p> Осем дами са убити от колегата си по време на...  Нови три жертви на ковид в България, 912 към този момент са излекувани Нови три жертви на ковид в България, 912 към този момент са...  Починалите с ковид-19 в Съединени американски щати надвишиха 100 хиляди Починалите с ковид-19 в Съединени американски щати надвишиха 100 хиляди  Днес - дъжд, гръмотевици, студ, а по планините и сняг Днес - дъжд, гръмотевици, студ, а по планините и сняг  Учени биха паника: Траен имунитет против ковид е малко евентуален Учени биха паника: Траен имунитет против ковид е...  Изцяло нов закон поставя ред при храните в България Изцяло нов закон поставя ред при храните в България  Земетресение покрай Смолян Земетресение покрай Смолян  Volvo XC40 Recharge Volvo: пандемията ще понижи търсенето на коли с ДВГ  Петя Стойчева Кривицки. Фото заем: Диляна Флорентин Произведено в България: приложение, което трансформира  Фейсбук води до разделяне, сочи изследване на компанията Фейсбук води до разделяне, сочи изследване на...  Мъж се вряза с кола в група хора в Германия Мъж се вряза с кола в група хора в Германия  Ангелкова: Подготвяме се за възобновяване на туристическите пътувания Ангелкова: Подготвяме се за възобновяване на...  <p>Кои ограничения отпадат със заповедта на Ананиев?</p> Кои ограничения отпадат със заповедта на Ананиев?  Турция и Русия в конфликт в Либия, Европейски Съюз чака бежански напън Турция и Русия в конфликт в Либия, Европейски Съюз чака бежански...  Градушка падна на няколко места в България Градушка падна на няколко места в България  Мълния умъртви българка в Гърция Мълния умъртви българка в Гърция  Защо свинският грип мина по-леко от ковид? Защо свинският грип мина по-леко от ковид?  Какво да вършим с боновите си книжки? Какво да вършим с боновите си книжки?  Задържан е водачът, блъснал майка с дете на Задържан е водачът, блъснал майка с дете на " зебра "... Всичко от през днешния ден Виц на деня Младо семейство дълго време нямало деца. Един другар посъветвал двойката да отидат в града и да възпламенят в катедралата огромна свещ. След няколко години същият… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Разследване: Как служители на реда живеят в разкош на ръба на закона  Журналистът Георги Александров се е удавил, има и контузии от рухване  Български доктор в Съединени американски щати: Български доктор в Съединени американски щати: " Щеше да е комедия, в случай че не беше покруса "  Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно  Пет неистини за ковид Пет неистини за ковид  КПКОНПИ лишава имущество на някогашен финансов министър, запорират и акции на Прокопиеви Водещи вести  <p>Осем дами са убити от колегата си по време на изключителното положение</p> Осем дами са убити от колегата си по време на изключителното състояние  Учени биха паника: Траен имунитет против ковид е малко евентуален Учени биха паника: Траен имунитет против ковид е малко евентуален  Изцяло нов закон поставя ред при храните в България Изцяло нов закон поставя ред при храните в България  Днес - дъжд, гръмотевици, студ, а по планините и сняг Днес - дъжд, гръмотевици, студ, а по планините и сняг  Починалите с ковид-19 в Съединени американски щати надвишиха 100 хиляди Починалите с ковид-19 в Съединени американски щати надвишиха 100 хиляди  Петя Стойчева Кривицки. Фото заем: Диляна Флорентин Произведено в България: приложение, което трансформира  Фейсбук води до разделяне, сочи изследване на компанията Фейсбук води до разделяне, сочи изследване на компанията  Volvo XC40 Recharge Volvo: пандемията ще понижи търсенето на коли с ДВГ  Какво да вършим с боновите си книжки? Какво да вършим с боновите си книжки?  Защо свинският грип мина по-леко от ковид?
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР