Любопитно Пълнолуние във Водолей: Очаквайте неочакваното Пълнолунието ще настъпи на

...
Любопитно Пълнолуние във Водолей: Очаквайте неочакваното Пълнолунието ще настъпи на
Коментари Харесай

Пълнолуние във Водолей: Очаквайте неочакваното

Любопитно Пълнолуние във Водолей: Очаквайте непредвиденото Пълнолунието ще настъпи на 3 август в 18:00ч., предизвиквайки ни да се разделим с всичко излишно и да дадем независимост на съзнаниет  Александра Иванчева 2 август 2020, 20:36  Пълнолуние във Водолей: Очаквайте непредвиденото Източник: iStock/Getty Images
чаквайте непредвиденото! Това е посланието на пълнолунието във Водолей, което ще се състои на 3 август в 18:00 ч. След поредност от лунни и слънчеви затъмнения, време е за едно общоприетоо пълнолуние. Дали обаче пълнолунието във Водолей може да се назова по този начин?

Знакът на новото /понякога прелестно, а различен път шокиращо/ ще оцвети и този път всекидневието с наситени случки. Ако Лъвът държи на вниманието, водачеството и насладата от живота, то Водолеят е подготвен да се откаже от всичко познато, да се бунтува и да разчупи стандарти за едно ново начало. Както се споделя: A brave new world.

Традиционно по време на пълнолуние човешката интензивност е в своя пик – с присъединяване на Водолея, който дава отговор за нервната система, съзнанието ще увеличи в допълнение своята възбудимост. Вероятно някои ще усетят непринудено предпочитание за огромни промени, само че дано не забравяме, че пълнолунието е миг за осмисляне на пътя към измененията.

Брутален хороскоп от 1979 година (СНИМКИ)

Нека използваме силата на Уран с цел да надникнем оттатък тривиалното, да подходим визионерски и да потърсим опора в интелекта и духовното схващане за света. Както се споделя, най-лесното е да разрушим всичко, само че дано първо сме наясно какво желаеме да съградим. Напрегнатият аспект на пълнолунието с Уран в допълнение ще наелектризира обстановката, тъй че е добре да отделим време да разучим персоналния си протест и да се запитаме: Кое е това, което има потребност от незабавна смяна? Какво остава неусетно за мен? Коя част от мен се бунтува? Как да ѝ оказа помощ?

Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте страницата на Алекс Иванчева.

Опозицията Меркурий със Сатурн в допълнение ще сътвори чувство, че не сме разбрани от другите и може би даже сме притиснати във значими за нас решения. Не забравяйте, че скептицизмът в тази ситуация евентуално е по-голям от действителната обстановка. Използвайте момента да подредите мислите и знайте, че скоро всичко ще се проясни – от време на време е належащо време, с цел да се приспособяваме към измененията. По време на пълнолунието помислете с какво бихте желали да се разделите – остарели модели, които не ви обслужват към този момент, държание и мисли, които ви пречат да бъдете свободни.

Пълнолунието чака също по този начин двете противоположности да си подадат ръка и открият баланс – имате ли потребност да откриете вашата уникалност измежду останалите или пък би трябвало да оставите настрани чувството, че сте в центъра на света и да се обедините с останалите в нещо доста по-голямо. Каквото и да ви липсва, освободете място в съзнанието си, с цел да може да новото да пристигна.

Желая ви триумф!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР