Любопитно Отписа ли Фейсбук Гришо и първа победа като ерген

...
Любопитно Отписа ли Фейсбук Гришо и първа победа като ерген
Коментари Харесай

Отписа ли Фейсбук Гришо и първа победа като ерген

Любопитно Отписа ли " Facebook " Гришо и първа победа като ерген Новината за успеха на тенисиста ни разсъни потребителите 4 септември 2019, 12:07 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Отписа ли
Отписа ли " Facebook " Гришо и първа победа като ерген
 Кога се демонстрират признаците на хранително отравяне: от салмонелоза до листериоза
Кога се демонстрират признаците на хранително отравяне: от салмонелоза до листериоза
 Бионсе - музикалната кралица, която въодушевява мнозина
Бионсе - музикалната кралица, която въодушевява мнозина
 Вредните привички на английското кралско семейство
Вредните привички на английското кралско семейство
 Война и провокации в новия сезон на уеб сериала „ Следвай ме “
Война и провокации в новия сезон на уеб сериала „ Следвай ме “
 Пионерът на селфито
Пионерът на селфито
 Историите зад най-обичаните рок балади и на кого са отдадени
Историите зад най-обичаните рок балади и на кого са отдадени
 Мистерия в най-старата пустиня в света
Мистерия в най-старата пустиня в света

"Мачкай, Гришо " - по този начин се разсъни "Фейсбук " с новината за успеха на Григор Димитров над Роджър Федерер в Ню Йорк.

Григор Димитров потегли от позицията на 78-и в света и записа първа победа над може би най-великия тенисист в историята Роджър Федерер.

След епична борба Гришо взе първия си триумф над носителя на 20 трофеи от Големия шлем. Така за първи път Димитров е на полуфинал в Ню Йорк, изравнявайки достижението на Мануела Малеева при започване на 90-те години, която до момента беше единствената българка, стигала до тази фаза на конкуренцията.

След тричасовия мач Гришо единствено сподели, че е бил съсредоточен върху себе си.

Хиляди лайкове и споделяния получиха новините за триумфа на 28-годишния ни тенисист, който редица постове във "Фейсбук " бяха отписали към този момент. А и освен там.

За това написа и Венци Мицов, който разяснява, че въпреки най-хубавият ни тенисист да е бил изгубил доверието на потребителите, е на полуфинал:





Модният специалист Любомир Стойков даде и щрих, че шефката на американския "Вог " е била на трибуните и е приветствала българина.

Той взе премия "БГ фешън икона ":



В групите, в които се разисква българинът и играта му, преди мача имаше много прогнози, че ще падне. Затова и почитателите му през днешния ден към този момент питат: Някой да каже нещо в този момент.

За раздялата на българина с Никол Шерцингер и има ли връзка с играта му Драго Симеонов написа, че това е първа победа като ерген:





Министърът на спорта Красен Кралев написа:

"Страхотна победа на Григор Димитров! Хиляди фенове на тениса в България останаха будни пред тв приемниците, с цел да поддържат първата ни ракета. Първият триумф над носителя на 20 трофеи от Големия шлем Роджър Федерер след маратонски дуел, траял над три часа (3:6, 6:4, 3:6, 6:4, 6:2) е една от най-значимите победи в кариерата на Димитров. Успех на Григор против руснака Даниил Медведев в полуфиналите е изцяло вероятен! "



Така Григор към този момент за трети път ще играе полуфинал на шампионат от Шлема, а до момента никой различен български тенисист не е достигал такова нещо. Мануела Малеева е стигала два пъти до предпоследното ходило, а Цветана Пиронкова - един път.

„ Чувствах болката през целия мач, само че бях в кондиция да продължа. Просто не съумях да печеля “, разяснява той след срещата. „ Това е моментът на Григор, не на моето тяло, тъй че всичко е окей. Такива неща се случват. Дадох най-хубавото от себе си. Болката не беше задоволително мощна, с цел да ме откаже, просто Григор съумя да довърши нещата. Борих се с всичко, което имах в ресурс “, сподели още той.

Григор Димитров с историческа победа над Роджър Федерер  Григор Димитров Роджър Федерер  Григор Димитров Роджър Федерер  Григор Димитров Роджър Федерер  Григор Димитров Роджър Федерер

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Борисов: ГЕРБ направиха Мая Манолова омбудсман Борисов: ГЕРБ направиха Мая Манолова омбудсман  Джонсън: Избори на 14 октомври, в случай че има отсрочване на Брекзит Джонсън: Избори на 14 октомври, в случай че има отсрочване на Брекзит  <br style= Ето по какъв начин е протичал денят на Ане Франк
" />
Ето по какъв начин е протичал денят на Ане Франк
 <br> Как <strong> писането на домашни </strong> може да се трансформира в <strong> обичаното </strong> занятие <br>
Как писането на домашни може да се трансформира в обичаното занятие
Последни  Отписа ли Отписа ли " Facebook " Гришо и първа победа като ерген  Мая Манолова Кой стои зад кандидатурата на Мая Манолова  Тийнейджър, хранил се с чипс и картофи, загуби зрението си Тийнейджър, хранил се с чипс и картофи, загуби зрението...  НАСА и ЕКА ще отклоняват рискови метеорити НАСА и ЕКА ще отклоняват рискови метеорити  Какво дадоха отговор партиите на президента Какво дадоха отговор партиите на президента  <p>Ексклузивна прожекция за звезди и почитатели на старта&nbsp;на &bdquo;Откраднат живот&ldquo;</p> Ексклузивна прожекция за звезди и почитатели на...  <p>Кога се демонстрират <strong>симптомите на хранително отравяне&nbsp;</strong></p> Кога се демонстрират признаците на хранително...  <p style=

Музикалната кралица, която въодушевява мнозина  На фотографията: Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова и депутатът от Българска социалистическа партия Филип Попов В Народно събрание: Иронично благопожелание, боязън от победа за...  Румен Радев в Народното събрание Президентът прикани: Премиерът да върви в Народното събрание  На фотографията: проф. Искра Баева и блогърът Асен Генов Напрежение сред Министерство на външните работи и Руското посолство поради галерия  <p>Още <strong>жертви</strong> на урагана <strong>&bdquo;Дориан&rdquo;</strong>, той <strong>вилнее във Флорида</strong></p> Още жертви на урагана „ Дориан”, той вилнее...  Десислава Филипова "Искаха да запушат устата на Манолова с поста...  Сотир Цацаров Цацаров желае инспекция за горенето на отпадъци от ТЕЦ-ове  <p>Есента припомня за себе си днес</p> Есента припомня за себе си през днешния ден  Новото лого на Android Какво би трябвало да знаем за Android 10  Григор Димитров Велико! Гришо победи Федерер  Борис Джонсън Джонсън с тежко проваляне, какво ще стане с Брекзит  Peugeot 3008 Hybrid4 3008 GT Hybrid4 е най-мощното серийно Peugeot  Стив Ъруин Светът няма да го не помни: ловецът на крокодили Всичко от през днешния ден Виц на деня Мъж и жена се срещат по интернет. Първа среща онлайн в ресторант. Двамата се гледат изумено. Той: – Добреее... Поръчваме водка и пием,… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Къде не пишат домашни, учат върху лодки и вървят на учебно заведение със аероплан  Българи сътвориха човешка тъкан с 3D-биопринтер Българи сътвориха човешка тъкан с 3D-биопринтер  DW: Гладът се завръща в една от най-богатите страни на света DW: Гладът се завръща в една от най-богатите страни на света  5 години без писателя на вярата 5 години без писателя на вярата  Даяна и нейната  Ивет Лалова с следващ триумф bool(false) Водещи вести  Григор Димитров Велико! Гришо победи Федерер  Румен Радев в Народното събрание Президентът прикани: Премиерът да върви в Народното събрание  Мая Манолова Кой стои зад кандидатурата на Мая Манолова  Какво дадоха отговор партиите на президента Какво дадоха отговор партиите на президента  Борис Джонсън Борис Джонсън с тежко проваляне, какво ще стане с Брекзит  На фотографията: Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова и депутатът от Българска социалистическа партия Филип Попов ГЕРБ: Пожелавам на Българска социалистическа партия най-малко един кмет в регионален град, Българска социалистическа партия: Страх от победа за Манолова  Peugeot 3008 Hybrid4 3008 GT Hybrid4 е най-мощното серийно Peugeot  Тийнейджър, хранил се с чипс и картофи, загуби зрението си Тийнейджър, хранил се с чипс и картофи, загуби зрението си  <p>Есента припомня за себе си днес</p> Есента припомня за себе си през днешния ден  <p>Ексклузивна прожекция за звезди и почитатели на старта&nbsp;на &bdquo;Откраднат живот&ldquo;</p> Ексклузивна прожекция сплотява звезди и почитатели на старта на „ Откраднат живот “  На фотографията: проф. Искра Баева и блогърът Асен Генов Напрежение сред Министерство на външните работи и Руското посолство поради галерия Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР