Любопитно Още един ще си тръгне тази вечер от Hell’s

...
Любопитно Още един ще си тръгне тази вечер от Hell’s
Коментари Харесай

Още един ще си тръгне тази вечер от Hell’s Kitchen България

Любопитно Още един ще си тръгне довечера от Hell’s Kitchen България Реджеп, Атанас, Галя или Цветомир са кандидатите за топ три на ожеточеното кулинарно съревнование 19 май 2020, 10:12  Още един ще си тръгне довечера от Hell’s Kitchen България Източник: NOVA
ази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA феновете на най-оспорваното кулинарно риалити в български ефир ще се разделят с още един от майсторите-готвачи, които се състезават за огромната премия от 100 хиляди лв..

Четирима са кандидатите единствено 48 часа преди последния конфликт, в който единствено един ще е победител. Реджеп, Атанас, Галя или Цветомир ще изоставен надпревата вечно и ще се разделят с фантазията си да сграбчен наградата „ най-хубав професионален готвач на 2020 година “ Кой ще влезе в топ три на Hell’s Kitchen България ще разберем след броени часове в ефира на NOVA.

Най-способните измежду готвачите на началник Виктор Ангелов ще се развихрят довечера в последното кулинарно предизвикателство за третия сезон на Hell’s Kitchen България и ще показват изключителни кулинарни умения наред с студен разум, бърза реакция и стратегическа мисъл. Един ще бъде същинският състезател в това тестване, а премията ще си заслужава напъните неведнъж.

Дали обаче ще съумеят да изиграят картите си вярно или ще им се наложи да блъфират? Два дни преди окончателната борба за първото място в кулинарната конкуренция началник Виктор Ангелов ще чака четиримата да заложат своите най-силни козове в магията по сътворяването на феноменални чинии.

Неочаквана обстановка обаче ще попречва пътя към финала. Ще има позор, отчаяние, бърз разум и търпеливи готвачи, които ще владеят страстите си и малко по малко ще следват своята печаливша тактика за триумф.

Напрежението и оборотите в Кухнята на Ада ще се повишават с всяка минала минута, а началник Виктор Ангелов ще изисква от своите готвачи още повече точност, самовзискателност и съвършенство при осъществяването на вечерните поръчки. За следващ път неговата безкомпромистност ще им покаже, че директен път към финала няма и че хитруването в Hell’s Kitchen България не се толерира.

Въпреки това ще има готвач, който ще си проработи не една черна точка, а дейностите му ще са меко казано взривоопасни. На крачка от финалния конфликт за 100 хиляди лв. топ експертите на началник Ангелов ще би трябвало да се оправят със специфични поръчки, а готвенето довечера ще е като игра на рулетка.

Един ще отпадне от надпреварата, а други трима ще се изправят един против различен в яростна битка за победа. Не пропускайте да разберете кой ще си тръгне довечера – гледайте Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР